Arki Lähtee Rullaamaan Opiskelun ja Uuden Salin Parissa


Moikka moi!
Opiskelut on lähtenyt käyntiin oikein mukavasti. Ei vielä oikeastaan olla muuta tunneilla tehty kuin koneella istuttu ja tutustuttu koulun käytäntöihin, kaikkiin mahdollisiin internet sivuihin joiden kanssa tullaan olemaan tekemisissä ja tutkailtu ympäristöä. Siinäpä oikeastaan tuntien sisältö, melko puuduttavaa hommaa istua vain koneella, mutta eiköhän me jo ensi viikolla päästä jo kiinni ihan opiskeluunkin oikeiden aineiden merkeissä.
 
Vaikkei koulua oo vielä mennyt kuin kolme päivää niin siinä on jo melko hyvin kerennyt tutustumaan ja vähän ryhmäytymäänkin. Tuntuu välillä siltä, että joitain henkilöitä täältä ois tuntenu kauemminki. Muttei se niin vaan ole. Todella hyvältä porukalta vaikuttaa tällä hetkellä kaiken kaikkiaan. Ei sitä tosiaan vielä ole kaikkiin kerennyt tutustua, muttei tässä kiire ookkaan. 
 
Tuutoreille erityisesti nostettava jo tässä vaiheessa hattua, aivan lostavaa jengiä. Opettajistakaan ei pahaa sanaa oo sanottavana. Saa nähä sitten miten alkavat meille itse asiaa opettamaan!
 
Hyvä porukka tästä saadaan vielä aikaan, mulla itelläni ainakin odotukset on korkeella. Ensi viikollahan tää homma lähtee oikeastaan vasta käyntiin tiistaina aloitusbileiden merkeissä, saapa nähä mitä siellä tulee tapahtumaan! 

Mutta itse asiaan…

arkiKaipaan jo hirveästi arjen normaaleja rytmejä. Ja sillä tarkotan nimenomaan salilla käymistä! Sitä mun suurinta rakkautta. Tässä viimeisen kuukauden aikana on päässyt salille säännöllisen epäsäännöllisesti vailla kunnon treeniohjelmaa. On ollut vaikka mitä asioita tiellä ettei salille oo päässy, sairastumista, muuttamista, vähän lisää muuttamista ja reissaamista. 
 
Mutta kohta se arki koittaa, JES JES JES. Tänään kävin ottamassa kuukauden kortin paikalliselle Kristalli salille. Kokeilin ennen kortin ottoa Kristallia ja Gym42:sta, vissii ne kaupungin ehkä ainoat salit. Muita en löytänyt minne olisin päässyt. 
 
Miksi sitten saliksi valitsin Kristallin: Kristalli on viihtyisä, moderni ja uusi sali, jossa on hyvät laitteet. Gymi taas on ”kellarisali”, jossa oli vanhemmat laitteet, eikä se ollenkaan niin viihtyisä paikka. Ja molemmat kuitenkin aivan saman hintaisia opiskelijalle. Tällä kertaa siis moderni ja viihtyisä sali vei voiton.
 
Oon nimittäin koko ajan käynyt kellarisaleilla, kun olen treenannut. Nyt on aika kokeilla jotain erilaista. Jonkin aikaa nyt tutustutaan tähän saliin ja katotaan mitä siitä tulee… Jos mummot alkaa mun puuskuttamista kattoa siellä pahalla, niin mulle ei mikään ongelma oo vaihtaa salia sinne missä karjut nostaa rautaa ja huutaa kovaa.
 
Treeni ja arki rullaamaan nyt äkkiä!
-Aaro
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix