YHTEISTYÖ

Joihinkin artikkeleihin, kuviin tai videoihin saattaa liittyä kaupallista yhteistyötä esimerkiksi affiliate -linkkien kautta. Tällaisissa tilanteissa olemme ilmaisseet selkeästi, että sisältöön liittyy kaupallista yhteistyötä. Ilmoitamme mahdollisista yhteistöistä seuraavilla tavoilla:

1. *Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Kyseessä on Affiliate -yhteistyö, jolloin mainoslinkkien eteen on merkitty *. Linkin painaminen ohjaa toisen palveluntarjoajan sivuille, esimerkiksi Amazonin.

2. Kaupallinen Yhteistyö | Adlibris

Sivusto noudattaa kuluttajasuojalain hyvän tavan mukaista markkinointia sekä kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeita blogien ja sosiaalisen median markkinoinnista. Tällä sivustolla ei harrasteta piilomainontaa. Emme myöskään tee koskaan yhteistyötä sellaisten tahojen kanssa, joiden tuotteet eivät ole mielestämme laadukkaita tai joita emme kannata. Emme ole myöskään valmiita ottamaan korvausta vastaan sellaisilta yrityksiltä joiden tuotteita emme voisi kuvitella käyttävämme ilman yhteistyökuviota.

NÄKYVYYS

Ohessa muutamia käytettyjen kanavien näkyvyyteen liittyviä lukuja. Tarvittaessa kerromme mielellämme myös tarkempia tilastoja. (Päivitetty 19.9.2020)

YouTube

+ 4 100 000

Näyttökertaa

Podcast

+ 500 000

Kuuntelukertaa

Blogi

+ 3 000 000

Lukukertaa

ASIAKKAITA