5500000

YouTube näyttökertaa

5000000

Blogi lukukertaa

5000000

Podcast kuuntelukertaa

300

Yhteistyöt

Tavoita kiinnostunutta, aktiivista ja kohdennettua yleisöä.

Tarjoan sosiaalisen median kanavilla ammattimaista ja aitoa näkyvyyttä sekä laadukasta ja rehellistä sisältöä. Saat käyttöösi yleisön, joka tukee, ymmärtää ja luottaa tekemääni sisältöön. Kanavilla esitellyt tuotteet sekä palvelut valitaan aina tarkasti ja siksi seuraajat ovat myös valmiita kuuntelemaan mitä sinulla on sanottavana sekä tarjottavana.

*Kanavilla ei harrasteta piilomainontaa, eikä koskaan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, joiden tuotteet eivät ole mielestäni laadukkaita tai joita en kannata. En ole valmis ottamaan vastaan korvausta sellaisilta yrityksiltä joiden tuotteita en voisi kuvitella käyttäväni ilman yhteistyökuvioita.

TILASTOJA

Poikkeuksellisen aikuinen ja tasavertainen seuraajakunta.

Kaikkien kanavien seuraajista 80 % koostuu maksukykyisistä 18-34-vuotiaista ihmisistä (vain alle 5 % on alle 17-vuotiaita). Seuraajat ovat jakaantuneet tasavertaisesti miesten ja naisten kesken. Instagramin puolella naisseuraajia on hieman enemmän (55 %), YouTubessa puolestaan on enemmän miesseuraajia (60 %) ja Podcastin puolella luku on 50-50.

PYSYVÄÄ JA KASVAVAA NÄKYVYYTTÄ

Päivitän sosiaalisen median kanavia säännöllisesti. Tavoitteena on tuoda ihmisten elämään lisäarvoa, samalla kasvattaen seuraajakuntaa. Sisällön pariin löytää joka viikko uusia seuraajia ja pidempiaikaiset seuraajat palaavat jaksojen pariin. Tämä tarkoittaa sitä, että luotu sisältö tavoittaa jatkuvasti uusia sekä vanhoja seuraajia luoden lisäarvoa ja keräten katselukertoja. Kerran tehty yhteistyö siis jatkaa uusien ihmisten löytämistä ja myös sinä hyödyt tästä!

1200

Instagram kuvaa

500

YouTube videota

400

Blogitekstiä

140

Podcast jaksoa

ASIAKKAITA

Yli 300 tehtyä yhteistyötä – tutustu yhteistöihin:

TEMPUR

KATSO

HYVE TAMPERE

KATSO

Sivusto noudattaa kuluttajasuojalain hyvän tavan mukaista markkinointia sekä kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeita blogien ja sosiaalisen median markkinoinnista. Joihinkin artikkeleihin, kuviin tai videoihin saattaa liittyä kaupallista yhteistyötä esimerkiksi affiliate-linkkien muodossa. Tällaisissa tilanteissa on ilmaistu selkeästi, että sisältöön liittyy kaupallista yhteistyötä. Mahdollisista yhteistöistä ilmoitetaan seuraavilla tavoilla:

1. *Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.


Kyseessä on Affiliate-yhteistyö, jolloin mainoslinkkien eteen on merkitty (*), esimerkiksi *Adlibris. Linkin painaminen ohjaa toisen palveluntarjoajan sivuille ja sivuilla mahdollisesti tehdystä ostotapahtumasta ohjautuu pieni osa sivuston ylläpitäjälle.

2. Kaupallinen yhteistyö | Adlibris

YHTEYDENOTTO