Kaupallinen Yhteistyö

Joihinkin artikkeleihin, kuviin tai videoihin saattaa liittyä kaupallista yhteistyötä esimerkiksi affiliate -linkkien kautta. Tällaisissa tilanteissa olemme ilmaisseet selkeästi, että sisältöön liittyy kaupallista yhteistyötä. Ilmoitamme mahdollisista yhteistöistä seuraavilla tavoilla:

1. *Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Kyseessä on Affiliate -yhteistyö, jolloin mainoslinkkien eteen on merkitty *. Linkin painaminen ohjaa toisen palveluntarjoajan sivuille, esimerkiksi Amazonin.

2. Kaupallinen Yhteistyö | Adlibris

Sivusto noudattaa kuluttajasuojalain hyvän tavan mukaista markkinointia sekä kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeita blogien ja sosiaalisen median markkinoinnista. Tällä sivustolla ei harrasteta piilomainontaa. Emme myöskään tee koskaan yhteistyötä sellaisten tahojen kanssa, joiden tuotteet eivät ole mielestämme laadukkaita tai joita emme kannata. Emme ole valmiita ottamaan korvausta vastaan sellaisilta yrityksiltä joiden tuotteita emme voisi kuvitella käyttävämme ilman yhteistyökuviota.

Kiinnostaako yhteistyö?

Teemme mielellämme yhteistyötä yrityksenne kanssa, kun ensin pääsemme yhteisymmärrykseen yhteistyön toteutuksesta. Yhteistyön hinnasta sekä laajuudesta sovitaan erikseen. Erilaisia yhteistyön muotoja voisivat olla esimerkiksi:

SOSIAALINEN MEDIA

Yhteistyöhön liittyvä julkaisu sosiaalisen median puolella, kuten esimerkiksi Youtube ja Instagram yhteistyöt.

ARTIKKELI

Informatiivinen artikkeli valitsemastanne aiheesta tai tuotteesta, kotisivuillenne tai sivustolleni.

MAINOSBANNERI

Pysyvä mainosbanneri sisällytettynä esimerkiksi aarohuttunen.com -sivustoon tai Youtube -videoon.

TILASTOT & YHTEISTYÖT

Erilaisia yhteistöitä on toteutettu yli 100 eri yrityksen kanssa viimeisten 6 vuoden aikana. Ohessa vain muutamia esimerkkejä toteutuneista yhteistöistä.
+ 3 600 000
YOUTUBE NÄYTTÖKERTAA
+ 1 500 000
SIVUSTOVIERAILUA
+ 250 000
PODCAST KUUNTELUA

Yhteistyökumppanit

Yhteydenotto

Nimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero

Aihe

Otsikko

Viesti