5000000

YouTube näyttökertaa

3500000

Blogi lukukertaa

1000000

Podcast kuuntelukertaa

300

Yhteistyöt

Tavoita kiinnostunutta, aktiivista ja kohdennettua yleisöä.

Tarjoan sosiaalisen median kanavilla ammattimaista ja aitoa näkyvyyttä sekä laadukasta ja rehellistä sisältöä. Saat käyttöösi yleisön, joka tukee, ymmärtää ja luottaa tekemääni sisältöön. Kanavilla esitellyt tuotteet sekä palvelut valitaan aina tarkasti ja siksi seuraajat ovat myös valmiita kuuntelemaan mitä sinulla on sanottavana sekä tarjottavana.

*Kanavilla ei harrasteta piilomainontaa, eikä koskaan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, joiden tuotteet eivät ole mielestäni laadukkaita tai joita en kannata. En ole valmis ottamaan vastaan korvausta sellaisilta yrityksiltä joiden tuotteita en voisi kuvitella käyttäväni ilman yhteistyökuvioita.

TILASTOJA

Poikkeuksellisen aikuinen ja tasavertainen seuraajakunta.

Kaikkien kanavien seuraajista 80 % koostuu maksukykyisistä 18-34-vuotiaista ihmisistä (vain alle 5 % on alle 17-vuotiaita). Seuraajat ovat jakaantuneet tasavertaisesti miesten ja naisten kesken. Instagramin puolella naisseuraajia on hieman enemmän (55 %), YouTubessa puolestaan on enemmän miesseuraajia (60 %) ja Podcastin puolella luku on 50-50.

PYSYVÄÄ JA KASVAVAA NÄKYVYYTTÄ

Päivitän sosiaalisen median kanavia säännöllisesti. Tavoitteena on tuoda ihmisten elämään lisäarvoa, samalla kasvattaen seuraajakuntaa. Sisällön pariin löytää joka viikko uusia seuraajia ja pidempiaikaiset seuraajat palaavat jaksojen pariin. Tämä tarkoittaa sitä, että luotu sisältö tavoittaa jatkuvasti uusia sekä vanhoja seuraajia luoden lisäarvoa ja keräten katselukertoja. Kerran tehty yhteistyö siis jatkaa uusien ihmisten löytämistä ja myös sinä hyödyt tästä!

1200

Instagram kuvaa

450

YouTube videota

400

Blogitekstiä

100

Podcast jaksoa

ASIAKKAITA

Yli 300 tehtyä yhteistyötä – tutustu yhteistöihin:

Sivusto noudattaa kuluttajasuojalain hyvän tavan mukaista markkinointia sekä kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeita blogien ja sosiaalisen median markkinoinnista. *Joihinkin artikkeleihin, kuviin tai videoihin saattaa liittyä kaupallista yhteistyötä esimerkiksi affiliate -linkkien kautta. Tällaisissa tilanteissa olemme ilmaisseet selkeästi, että sisältöön liittyy kaupallista yhteistyötä. Ilmoitamme mahdollisista yhteistöistä seuraavilla tavoilla:

1. *Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Kyseessä on Affiliate -yhteistyö, jolloin mainoslinkkien eteen on merkitty *. Linkin painaminen ohjaa toisen palveluntarjoajan sivuille.

2. Kaupallinen Yhteistyö | Adlibris