5600000

YouTube näyttökertaa

9999999

Blogi lukukertaa

5000000

Podcast kuuntelukertaa

300

Yhteistyöt

TAVOITA AKTIIVISTA JA KOHDENNETTUA YLEISÖÄ

Tarjoan sosiaalisen median kanavilla aitoa näkyvyyttä ja laadukasta, rehellistä sekä ammattimaista sisältöä. Saat käyttöösi yleisön, joka tukee, ymmärtää ja luottaa tekemääni sisältöön. Kanavilla esitellyt tuotteet sekä palvelut valitaan tarkasti ja siksi seuraajat ovat myös valmiita kuuntelemaan mitä sinulla on sanottavana sekä tarjottavana.

Kanavilla ei harrasteta piilomainontaa, eikä tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, joita en kannata. En ole valmis ottamaan vastaan korvausta sellaisilta yrityksiltä joiden tuotteita/palveluita en voisi kuvitella käyttäväni ilman yhteistyökuvioita.

TILASTOJA

Poikkeuksellisen aikuinen ja tasavertainen seuraajakunta.

Kaikkien kanavien seuraajista 80 % koostuu maksukykyisistä 18-34-vuotiaista ihmisistä (vain alle 5 % on alle 17-vuotiaita). Seuraajat ovat jakaantuneet tasavertaisesti miesten ja naisten kesken. Instagramin puolella naisseuraajia on hieman enemmän (55 %), YouTubessa puolestaan on enemmän miesseuraajia (60 %) ja Podcastin puolella luku on 50-50.

PYSYVÄÄ JA KASVAVAA NÄKYVYYTTÄ

Päivitän sosiaalisen median kanavia säännöllisesti. Tavoitteenani on tuoda ihmisten elämään lisäarvoa. Sisällön pariin löytää joka viikko uusia seuraajia ja pidempiaikaiset seuraajat palaavat jaksojen pariin. Tämä tarkoittaa sitä, että luotu sisältö tavoittaa jatkuvasti uusia sekä vanhoja seuraajia luoden lisäarvoa ja keräten näyttökertoja. Kerran tehty yhteistyö siis jatkaa aina uusien ihmisten löytämistä ja myös sinä hyödyt siitä!

1200

Instagram kuvaa

500

YouTube videota

600

Blogitekstiä

140

Podcast jaksoa

ASIAKKAITA

Yli 300 tehtyä yhteistyötä, tutustu yhteistöihin:

TEMPUR

KATSO

HYVE TAMPERE

KATSO

JOHN BARRISTER

KATSO

Sivusto noudattaa kuluttajasuojalain hyvän tavan mukaista markkinointia sekä kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeita blogien ja sosiaalisen median markkinoinnista. Joihinkin artikkeleihin, kuviin tai videoihin saattaa liittyä kaupallista yhteistyötä esimerkiksi affiliate-linkkien muodossa. Tällaisissa tilanteissa on ilmaistu selkeästi, että sisältöön liittyy kaupallista yhteistyötä. Mahdollisista yhteistöistä ilmoitetaan seuraavilla tavoilla:

1. *Artikkeli sis. mainoslinkkejä.

Kyseessä on Affiliate-yhteistyö, jolloin mainoslinkkien eteen on merkitty (*), esimerkiksi *Puhdistamo. Linkin painaminen ohjaa palveluntarjoajan sivuille ja sivuilla mahdollisesti tehdystä ostotapahtumasta ohjautuu pieni osa sivuston ylläpitäjälle.

2. Kaupallinen yhteistyö: Puhdistamo

YHTEYDENOTTO