Äänikirjat: Parhaat äänikirjapalvelut (2023)

Äänikirjat ovat loistava tapa nauttia suosikkitarinoistasi ja -kirjoistasi missä tahansa. Teknologian kehittymisen ja äänisisällön suosion kasvun myötä äänikirjapalveluista on tullut entistä laajemmin saatavilla ja helpommin lähestyttäviä. Tässä artikkelissa tarkastelen, mitä äänikirjat ovat, mitä etuja niiden käytöstä on ja miten valita paras äänikirjapalvelu. Kaikkia palveluja ei ole luotu tasavertaisiksi. Artikkelissa käydään läpi yhteensä kuusi Suomessa eniten käytettyjä äänikirjapalvelua, kuten Nextory, BookBeat ja Audible.


äänikirjat
Äänikirjat+ 800 000
Hinta9,99€ –
PerhetiliKyllä
Opiskelija-50%
Kokeilujakso30 päivää
äänikirjat
Äänikirjat+ 400 000
Hinta11,99€ –
PerhetiliKyllä
OpiskelijaEi
Kokeilujakso30 päivää
äänikirjat
Äänikirjat+ 200 000
Hinta9,95€ –
PerhetiliEi
Vuositilaus-40%
Kokeilujakso30 päivää

Mitä äänikirjat tarkalleen ovat ja miksi ne ovat niin suosittuja?

Mitä äänikirjat ovat?

Äänikirjat ovat kirjojen äänitettyjä versioita, jotka ammattitaitoiset ääninäyttelijät tai kirjailija itse kertovat. Niiden avulla kuuntelijat voivat nauttia tarinasta ilman, että heidän tarvitsee lukea kirjaa fyysisesti. Niitä on saatavana useissa muodoissa, mukaan lukien CD-, MP3- ja suoratoistopalvelut, ja niitä voidaan kuunnella useilla laitteilla älypuhelimista ja tableteista älykaiuttimiin.

Äänikirjat ovat kehittyneet merkittävästi vuosien varrella, ja uusien tekniikoiden ansiosta niiden käyttö ja kuunteleminen on helpompaa kuin koskaan. Nykyään saatavilla on laaja valikoima äänikirjoja, jotka kattavat monenlaisia genrejä ja aiheita fiktiosta ja tietokirjallisuudesta lastenkirjoihin ja itseapuoppaisiin. Monet palveluntarjoajat tarjoavat nykyään jo yli 1 000 000 äänikirjan kirjastoja.

Äänikirjojen käytön edut

Äänikirjojen kuuntelemisesta on monia etuja. Ensinnäkin ne tarjoavat kätevän tavan nauttia kirjoista liikkeellä ollessasi, olipa kyseessä sitten työmatka, treeni tai kotityöt. Ne tarjoavat myös ainutlaatuisen kokemuksen, joka voi tehostaa tarinankerrontaa ja herättää kirjan hahmot ja maailman henkiin täysin erilaisella tavalla verrattuna fyysisen kirjan lukemiseen. Lisäksi äänikirjat auttavat kehittämään kuuntelutaitoja, keskittymistä ja voivat olla loistava työkalu kieltenopiskelijoille.

 1. Mukavuus ja helppokäyttöisyys
  Äänikirjat ovat erittäin käteviä, ja niistä voi nauttia missä ja milloin tahansa. Olitpa sitten pitkällä työmatkalla, treenaamassa tai vain rentoutumassa kotona, voit kuunnella suosikkiäänikirjaasi ilman, että sinun tarvitsee kantaa mukanasi fyysistä kirjaa.
 2. Lisääntynyt tuottavuus
  Äänikirjojen kuunteleminen voi auttaa lisäämään tuottavuuttasi, sillä voit tehdä useita tehtäviä samalla, kun nautit tarinasta. Tämä tarkoittaa, että voit kuunnella suosikkikirjasi samalla kun teet töitä, siivoat tai laitat ruokaa.
 3. Parempi keskittyminen
  Äänikirjat voivat auttaa sinua keskittymään paremmin, sillä kerronta pitää mielesi keskittyneenä tarinaan. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä niille, joilla on vaikeuksia keskittyä lukiessaan.
 4. Parempi sanavarasto
  Äänikirjojen kuunteleminen voi auttaa parantamaan sanavarastoasi ja ääntämistäsi, koska kuulet uusia sanoja ja ääntämystä asiayhteydessä (useat eri kielet).
 5. Saavutettavuus
  Äänikirjat ovat helpommin saatavilla esimerkiksi myös niille, joilla on näkövamma, sillä he voivat kuunnella tarinan ilman, että heidän tarvitsee lukea kirjaa fyysisesti.
 6. Edullisuus
  Äänikirjapalvelut tarjoavat kuukausimaksua vastaan valtavan määrän kirjoja, jotka yksittäin hankittuna maksaisivat huomattavasti enemmän ja veisivät myös tilaa.

Äänikirjapalvelut

Äänikirjapalvelut tarjoavat usein laajan valikoiman myös omaa tuotantoaan, kuten äänikirjasarjoja tai podcasteja, jotka lisäävät äänikirjojen lisäksi kuuntelumahdollisuuksia. Palveluntarjoajat pystyvät myös parhaassa tapauksessa erottautumaan kilpailijoistaan suositulla omalla tuotannolla.

Ensin tietysti täytyy liittyä äänikirjapalveluun, jotta pääsee kunnolla tarkastelemaan millainen kirjasto palvelulla on. Usein kannattaa ensimmäisenä hyödyntää ilmaiset kokeilujaksot (BookBeat), tutustuakseen äänikirjojen kirjastoon, palvelun käyttökokemukseen ja ominaisuuksiin ennen ostopäätöksen tekemistä.

Monissa sovelluksissa on loistavia lisäominaisuuksia eri tilanteita ja kuuntelukokemusta varten, kuten lukunopeuden säätö ja uniajastin, jotka tekevät äänikirjojen kuuntelusta mukavampaa sekä monipuolisempaa. Useat äänikirjapalvelut mahdollistavat myö äänikirjojan tallentamisen offline-tilassa, jotta niitä pystyy kuuntelemaan myös ilman verkkoyhteyttä.

Miten valita paras äänikirjapalvelu

 1. Erilaisia nimikkeitä
  Valitse palvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman nimikkeitä klassisesta kirjallisuudesta nykyajan bestseller-kirjoihin. Näin varmistat, että löydät aina jotain sinua kiinnostavaa. Erityisesti kategoriaa kannattaa miettiä, koska kaikki palvelut eivät esimerkiksi tarjoa monipuolista tietokirjallisuutta sekä kielivalikoimaa.
 2. Käyttäjäkokemus
  Etsi palvelu, joka tarjoaa saumattoman käyttökokemuksen, yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla on helppo etsiä ja kuunnella suosikkiäänikirjojasi. Suosittelen kokeilemaan useita eri palveluita, koska saatat tykästyä yhteen huomattavasti enemmän. Huomioi erityisesti millainen mobiili app palvelulla on, koska todennäköisesti tulet kuuntelemaan äänikirjaa eniten puhelimen kautta.
 3. Kertojan laatu
  Valitse palvelu, joka tarjoaa laadukasta kerrontaa, jossa on ammattimaiset ääninäyttelijät ja selkeä, raikas ääni. Kertojan laatu vaikuttaa suuresti yleiseen kuuntelukokemukseen, joten on tärkeää valita palvelu, jossa tämä on etusijalla.
 4. Äänenlaatu
  Markkinoilla on valtava määrä erilaisia äänikirjapalveluita, ja kun puhutaan äänestä, niin laadulla on valtavasti merkitystä. Kuvittele kuuntelevasi äänikirjaa joka kestää 10 tuntia ja ääni on laaduton, loistava kirja voisi jäädä viimeistelemättä ja parhaat palat kuulematta. Tuskin kuuntelisit musiikkiakaan, jonka äänenlaatu on huono.
 5. Hinta
  Mieti palvelun hintaa ja sitä, tarjoaako se hyvää vastinetta rahalle. Jotkin palvelut saattavat tarjota rajoitetun valikoiman nimikkeitä ilmaiseksi, kun taas toiset vaativat kuukausi- tai vuositilauksen.
 6. Yhteensopivuus
  Valitse palvelu, joka on yhteensopiva laitteesi kanssa, olipa se sitten älypuhelin, tabletti tai tietokone. Näin varmistat, että voit helposti kuunnella äänikirjojasi missä tahansa.

Useimpia äänikirjapalveluita voi kokeilla maksutta, jopa 30 päivää. Ensimmäinen palvelu ei välttämättä ole sinulle kaikista sopivin, vaikka ensisilmäyksellä sieltä saattaakin löytyä kymmenittäin mielenkiintoista kuunneltavaa. Kannattaa siis kokeilla säännöllisin väliajoin uutta palvelua ja tutustua kirjavalikoimaan sekä käyttökokemukseen.

Parhaat äänikirjapalvelut 2023

Kuten mainittu, erilaisia äänikirjapalveluita on maailmalla sadoittain, mutta tässä vertailussa käydään läpi suomalaisten eniten käyttämät palvelut. Mukana myös muutama poiminta, joiden kautta pystyy kuuntelemaan lähes mitä tahansa kirjallisuutta myös englanniksi.

1. BookBeat


äänikirjat
Äänikirjatyli 800 000
Hinta9,99€ – 16,99€ / kk
PerhetiliKyllä
Opiskelija-alennus4,99€ / kk (-50%)
Kokeilujakso30 päivää

BookBeat on yksi suosituimmista äänikirjasovelluksista Suomessa ja äänikirjoja sieltä löytyy yli 800 000. Se tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman äänikirjoja, jotka vaihtelevat klassikoista uusimpiin julkaisuihin. BookBeatilla on myös mahdollisuus kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi kuukauden mittaisella kokeilujaksolla, jonka jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä.

BookBeatilla on selkeä ja yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit helposti löytää ja aloittaa kuuntelun haluamistasi äänikirjoista. Palvelu toimii kaikilla laitteilla, mukaan lukien iOS- ja Android-älypuhelimet ja tabletit. BookBeatilla on myös mahdollisuus ladata äänikirjoja offline-kuuntelua varten.

Hinnasto

BookBeat tarjoaa kaksi eri hinnastoa, joihin voi lisätä halutessaan myös perheenjäseniä. Samanaikaisesti BookBeat tiliä voi käyttää jopa viisi henkilöä. Kaikille käyttäjille voi luoda oman henkilökohtaisen kirjaston ja kuuntelua voi tehdä eri laitteilla keskeyttämättä toista.

Basic

Premium

 • Hinta: 16,99€ / kk
 • Kuunteluaika: 100 h / kk
 • Lisäprofiilin hinta: 5,99€ / kk
 • Ei sitovaa sopimusta

2. Nextory


äänikirjat
Äänikirjatyli 400 000
Hinta11,99€ – 20,99€ / kk
PerhetiliKyllä
Opiskelija-alennusEi
Kokeilujakso30 päivää

Nextory on äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja. Palvelulla on yli 400 000 teosta valikoimassaan ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kuuntelupalveluista. Nextory tarjoaa myös ilmaisen 30 päivän kokeilujakson.

Nextoryn käyttöliittymä on hyvä ja tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten säädettävän lukunopeuden, uniajastimen, oman lukulistan, kirja-arviot ja suositukset. Kirjat voivat olla käytettävissä striimattuna tai ladattuna laitteelle (offline).

Hinnasto

Nextory tarjoaa kolme eri hinnastoa:

äänikirjat

3. Audible


äänikirjat
Äänikirjatyli 200 000
Hinta9,95€ – 16,95€ / kk
KirjastoSaat pitää valitun kirjan
VuosialennusKyllä
Kokeilujakso30 päivää

Audible on yksi maailman suurimmista ja suosituimmista äänikirjapalveluista. Audible on Amazon-yhtiön omistama äänikirjapalvelu, joka tarjoaa yli 200 000 teosta ja äänikirjojen lisäksi, myös esimerkiksi podcasteja. Palvelun kautta pystyy kuuntelemaan sekä lukemaan äänikirjoja puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai erilaisilla äänikirjalaitteilla. Myös Audible tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Audible tarjoaa kuukausittaisia tilauksia, jotka sisältävät yksi tai kaksi äänikirjaa kuukaudessa, jotka käyttäjä saa itse valita ja myös pitää. Käyttäjät voivat valita haluamansa äänikirjan ja ladata sen laitteelleen. Audible tarjoaa myös mahdollisuuden vaihtaa äänikirjoja ilmaiseksi, jos ne eivät vastaa odotuksia. Palvelun käyttöliittymä on erinomainen ja tarjoaa erilaisia ominaisuuksia, kuten lukunopeuden säädön, uniajastimen ja oman lukulistan.

Hinnasto

Audible tarjoaa kaksi eri hinnastoa:

Audible Membership

Audible Premium Plus

 • Hinta: 16,95€ / kk
 • Credits: 2 x kirjaa kuukausittain jonka saat pitää
 • Vuosialennus: 40 %
 • Ei sitovaa sopimusta

Näin hyödynnät ilmaisen kokeilujakson parhaiten

Tässä muutamia vinkkejä saadaksesi kaiken irti äänikirjapalvelujen ilmaisesta kokeilujaksosta:

 1. Tee luettelo kirjoista, joita haluat kuunnella
  Ennen kuin aloitat ilmaisen kokeilun, tee luettelo kirjoista, joita haluat kuunnella kokeilujakson aikana. Tämä auttaa sinua hyödyntämään aikaasi ja varmistamaan, että teoksista kaikki tai suurin osa löytyvät palvelusta.
 2. Kokeile eri genrejä
  Käytä ilmaista kokeilujaksoa tutkiaksesi uusia genrejä ja kirjailijoita, joita et ehkä ole kokeillut aiemmin. Tämä on loistava tilaisuus laajentaa perspektiiviä ja löytää uusia suosikkeja. Voit aina jättää kirjan kesken hyvällä omalla tunnolla.
 3. Hyödynnä sovellusten ominaisuuksia
  Useimmat äänikirjasovellukset tarjoavat ominaisuuksia, kuten nopeuden säätö, uniajastimet ja kirjanmerkit. Muista kokeilla näitä ominaisuuksia saadaksesi kaiken irti kuuntelukokemuksestasi.
 4. Hyödynnä offline-toistoa
  Monet äänikirjapalvelut tarjoavat offline-toiston, mikä tarkoittaa, että voit ladata kirjat laitteellesi ja kuunnella niitä ilman internetyhteyttä. Muista hyödyntää tätä ominaisuutta, jotta voit kuunnella kirjoja esimerkiksi ulkomailla.
 5. Tarkista erikoistarjoukset
  Jotkut äänikirjapalvelut tarjoavat erikoistarjouksia uusille käyttäjille, kuten pidennetyn kokeilujakson tai alennuksen ensimmäisestä kuukaudesta. Pidä silmällä näitä tarjouksia ja hyödynnä niitä, jos aiot jatkaa sovelluksen käyttöä.

Muista, että ilmaisen kokeilujakson tavoitteena on antaa sinun kokeilla palvelua ja nähdä, sopiiko se sinulle. Hyödyntämällä näitä vinkkejä, saat kaiken irti ilmaisesta kokeilustasi ja päättää jatkaako palvelun käyttöä kokeilujakson päätyttyä.

Vinkkejä äänikirjojen valintaan

Parhaan äänikirjan valitseminen voi olla henkilökohtainen ja subjektiivinen kokemus, mutta tässä on muutamia huomioitavia asioita, jotka voivat auttaa:

 1. Genre
  Millaisista kirjoista pidät? Jos pidät esimerkiksi mysteeriromaaneista, voit aloittaa etsimällä kyseisen genren äänikirjoja.
 2. Kertoja
  Jotkut kertojat ovat tunnettuja erinomaisista esityksistään, ja heidän tyylinsä voi miellyttää sinua. Etsi arvosteluja sinua kiinnostavista äänikirjoista ja kiinnitä huomiota kertojaa koskeviin kommentteihin.
 3. Pituus
  Ota huomioon äänikirjan pituus, varsinkin jos aiot kuunnella sitä pitkän työmatkan tai harjoituksen aikana. Voit halutessasi valita lyhyemmän kirjan, jos sinulla on vain rajoitettu määrä aikaa.
 4. Sisältö
  Etsi yhteenvedot ja arvostelut sinua kiinnostavista äänikirjoista ja varmista, että sisältö vastaa kiinnostuksen kohteitasi.
 5. Henkilökohtaiset suositukset
  Pyydä suosituksia ystäviltä ja perheenjäseniltä. Henkilökohtaiset suositukset voivat olla loistava tapa löytää äänikirjoja, joista saatat nauttia.

Ottamalla nämä tekijät huomioon ja tekemällä vähän tutkimusta voit lisätä mahdollisuuksiasi löytää sinulle parhaat äänikirjat.

Muita äänikirjapalveluita

Erilaisia äänikirjapalveluita löytyy valtavasti. On olemassa myös täysin ilmaisia äänikirjapalveluita, mutta ne eivät vedä vertoja maksullisille, muun muassa kirjavalikoiman tai teknologian suhteen. Esimerkiksi LibriVox on täysin ilmainen palvelu, joka on yhteisön ylläpitämä ja sisältää lähinnä englanninkielistä kirjallisuutta. Tässä vielä lista muutamista tutustumisen arvoisista palveluista.

Supla


Supla on suomalainen ääni- ja radiosisältöpalvelu, joka kuuluu Sanoma-konserniin. Se lanseerattiin vuonna 2015 ja sillä on tuhansia aktiivisia käyttäjiä joka kuukausi. Suplassa on tarjolla laaja valikoima erilaisia äänisisältöjä, kuten äänikirjoja, radiokanavien nettiradioita, podcast-sarjoja sekä luettuja uutisartikkeleita.

Hinnasto

Supla tarjoaa kaksi eri hinnastoa:

Supla+

Supla+ Rajaton

 • Hinta: 14,99€ / kk
 • Kuunteluaika: Rajaton
 • Mainokset: Ei mainoksia
 • Ei sitovaa sopimusta

Elisa Kirja


Elisa Kirja on suomalainen äänikirjapalvelu, jota hallinnoi Elisa Oyj. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman suomalaisia e-kirjoja ja äänikirjoja. Elisa Kirja palvelusta voi myös ostaa yksittäisiä kirjoja alkaen 4,90€ / kappale.

Hinnasto

Elisa Kirja tarjoaa yhden hinnaston:

Äänikirjojen kuuntelun kolme vaihetta

äänikirjat

Miten äänikirjapalvelut toimivat

Korkealuokkaisen äänikirjapalvelun tilaaminen antaa sinulle mahdollisuuden kuunnella yleensä rajattomasti kirjoja kuukausittaisella tilausmaksulla. Tämä toimii samalla periaatteella kuin muut suoratoistopalvelut, kuten Spotify ja Netflix. Aloittaaksesi äänikirjapalvelun käytön, sinun täytyy vain luoda tili, syöttää maksutietosi ja ladata sovellus.

Kuukausittaiset hinnat vaihtelevat 9,99€ – 19,99€ riippuen valitusta palvelusta ja tilauksen tyypistä (+ yrityshinnastot). Uutena tilaajana saat usein mahdollisuuden kokeilla palvelua jopa 30 päivän ajan ilmaiseksi, jonka jälkeen voit päättää haluatko jatkaa tilauksen. Ilmaisjakson aikana voit käyttää kaikkia sovelluksen ominaisuuksia, kuunnella haluamiasi teoksia ja ladata niitä ilmaiseksi.

Suomen suurimpia äänikirjapalveluita ovat Storytel, Bookbeat ja Nextory. Valikoimista löytyy myös englanninkielisiä teoksia, mutta ulkomaalaisilla palveluilla, kuten Audible, niitä on huomattavasti enemmän. Äänikirjasovellukset ovat saatavilla lähes kaikilla alustoilla (Android, iOS ja Windows), ja niitä voi helposti löytää puhelimen app storesta.

Äänikirjapalveluiden hinnoittelu

Äänikirjapalveluiden hinnoittelussa on muutamia eri lähestymismalleja:

 1. Tilauspohjainen hinnoittelu
 2. Ostoperusteinen hinnoittelu
 3. Vuokrapohjainen hinnoittelu

Äänikirjapalvelujen hinnoitteluun vaikuttavat useat tekijät, kuten hinnoittelumalli, kirjojen laatu, kertojat, kirjailijat, kustantaja ja kirjojen saatavuus. Äänikirjapalvelua valittaessa on tärkeää ottaa huomioon henkilökohtaiset lukutottumuksesi ja se, millainen hinnoittelumalli sopii parhaiten tarpeisiisi. Halusitpa siis tilata, ostaa tai vuokrata äänikirjoja, muista varata aikaa tutkiaksesi ja vertaillaksesi hintoja ennen kuin teet päätöksen.

1. Tilauspohjaiset äänikirjapalvelut

Tilauspohjaiset äänikirjapalvelut tarjoavat kuukausi- tai vuosimaksun rajoittamattoman pääsyn koko äänikirjakirjastoon. Esimerkkejä suosituista tilauspohjaisista äänikirjapalveluista ovat BookBeat, Nextory ja Audible. Tällä mallilla maksat kiinteän maksun joka kuukausi tai vuosi ja voit kuunnella niin monta äänikirjaa kuin haluat sinä aikana. Tämä malli sopii parhaiten innokkaille äänikirjojen kuuntelijoille, jotka aikovat kuunnella useita kirjoja kuukaudessa.

2. Ostopohjaiset äänikirjapalvelut

Ostopohjaisten äänikirjapalveluiden avulla voit ostaa yksittäisiä äänikirjoja tiettyyn hintaan. Omistat äänikirjan ja voit kuunnella sitä niin monta kertaa kuin haluat. Tämä malli sopii parhaiten niille, jotka aikovat kuunnella kirjoja harvemmin esimerkiksi yksi tai kaksi kirjaa vuodessa ja haluavat omistaa äänikirjansa suoraan sekä palata siihen myöhemmin.

3. Vuokrapohjaiset äänikirjapalvelut

Vuokrapohjaisten äänikirjapalveluiden avulla voit vuokrata äänikirjan rajoitetuksi ajaksi. Tämä malli muistuttaa äänikirjan ostamista, mutta sinulla on pääsy äänikirjaan vain tietyn ajan, etkä voi kuunnella sitä sen jälkeen, kun aika on kulunut umpeen. Tämä malli sopii parhaiten niille, jotka haluavat kuunnella kirjan vain kerran eivätkä halua maksaa koko ostohintaa.


äänikirjat
Äänikirjat+ 800 000
Hinta9,99€ –
PerhetiliKyllä
Opiskelija-50%
Kokeilujakso30 päivää
äänikirjat
Äänikirjat+ 400 000
Hinta11,99€ –
PerhetiliKyllä
OpiskelijaEi
Kokeilujakso30 päivää
äänikirjat
Äänikirjat+ 200 000
Hinta9,95€ –
PerhetiliEi
Vuositilaus-40%
Kokeilujakso30 päivää

Äänikirjojen ja E-kirjojen ero

Jotkin äänikirjapalvelut tarjoavat kuunneltavien äänikirjojen lisäksi myös kirjan luettavana muodossa sovelluksessaan, puhutaan e-kirjasta. E-kirjat ja äänikirjat ovat molemmat lukumateriaalin digitaalisia muotoja, mutta ne eroavat toisistaan ​​käyttötavassa. E-kirjoja luetaan näytöllä, kuten tabletilla, e-lukijalla tai älypuhelimella, kun taas äänikirjoja kuunnellaan ääneen kerrottaessa. E-kirjojen avulla lukija voi hallita lukemistahtia ja kykyä etsiä, korostaa ja merkitä tekstiä helposti.

FAQ | Äänikirjapalvelut

Mitä minun tulisi ottaa huomioon äänikirjapalvelun valintaa ajatellen?

Tärkeimmät tekijät, jotka on otettava huomioon valittaessa äänikirjapalvelua, ovat äänikirjojen määrä, kategoriat, hinta, helppokäyttöisyys ja yhteensopivuus laitteidesi kanssa.

Useimpia äänikirjapalveluita voi kokeilla maksutta, jopa 30 päivää. Ensimmäinen palvelu ei välttämättä ole sinulle kaikista sopivin, vaikka ensisilmäyksellä sieltä saattaakin löytyä kymmenittäin mielenkiintoista kuunneltavaa. Kannattaa siis kokeilla säännöllisin väliajoin uutta palvelua ja tutustua kirjavalikoimaan sekä käyttökokemukseen.

Mikä on äänikirjapalveluiden keskimääräinen hinta?

Äänikirjapalveluiden keskihinta vaihtelee, mutta useimmat äänikirjaplavelut maksavat 9,95 – 19,95€ / kk. Monet palveluntarjoajat myös tarjoavat opiskelija-alennuksia, perhetilejä sekä vuosialennuksia.

Ovatko äänikirjat hintansa arvoisia?

Äänikirjojen arvo on subjektiivinen ja riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista. Yleisesti ottaen äänikirjat kuitenkin ovat hintansa arvoisia, lukuisten hyötyjen takia, esimerkiksi: mukavuus ja helppokäyttöisyys, laaja valikoima, monipuolisuus ja edullisuus.

Voinko kuunnella äänikirjoja älypuhelimella tai tabletilla?

Äänikirjapalveluiden kautta pystyy kuuntelemaan sekä lukemaan äänikirjoja puhelimella ja tabletilla sekä usein myös tietokoneella ja erilaisilla äänikirjalaitteilla.

Kaikki edellä mainittu huomioon ottaen, osaat varmasti valita äänikirjapalvelun, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Yleisesti ottaen äänikirjat ovat hintansa arvoisia, lukuisten hyötyjen ansiosta.

Äänikirjojen avulla voit nauttia parhaista tarinoista sekä kehittää itseäsi missä tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *