EDUT

Sivulta löydät rahanarvoisia ja hyödyllisiä alennuskoodeja sekä sivustoja!

*Sisältää mainoslinkkejä.

SPONSORIT

Koodi: AARO15 
15 % alennus tilauksesta!

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfood brändi, joka on perustettu vuonna 2008. Puhdistamon tuotteet perustuvat huippulaatuun, eikä yhdenkään tuotteen laadusta ei tingitä.

PUHDISTAMO

ALENNUSKOODIT

Käytä koodia: AARO20
saat 20 % alennuksen kehonkoostumusmittauksista.

Bodymaja tarjoaa markkinoiden parhaat kehonkoostumusmittaukset. Voit käydä itsepalvelupisteessä koska tahansa ilman ajanvarausta.

BODYMAJA

Rekisteröidy linkin kautta
saat kokeilla BookBeatia maksutta 30 päivän ajan. Saat myös 20 tuntia kuunteluaikaa. 

BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa yli 700 000 e- ja äänikirjaa. BookBeatista löytyy kirjoja eri kielillä.

BOOKBEAT

Rekisteröidy linkin kautta
saat 40 € alennuksen Oura sormuksesta.

OURA hyvinvointisormus auttaa sinua ymmärtämään miten päivittäiset valintasi ja fyysinen aktiivisuutesi vaikuttavat uneesi sekä kehosi ja mielesi palautumiseen.

OURA

Käytä koodia: AARO10
saat 10 % puhevalmennuksesta.

Henri Rantanen on yksi tunnetuimmista Suomen puhekouluttajista. Osallistu verkkovalmennukseen ja hio puheen rakentamisen taitoja, tarinan kerronnan rakennetta sekä selätä esiintymisjännitys.

PUHUJATORI

Rekisteröidy linkin kautta
saat 1 % kaupankäyntikulut 1. kk ajaksi.

Coinmotion on suomalainen ja luotettu virtuaalivaluuttapalvelujen tarjoaja. Yritys on perustettu 2012 ja kuuluu Pohjoismaiden suurimpien toimijoiden joukkoon.

Coinmotion

Rekisteröidy linkin kautta
saat kokeilla Nextorya maksutta 30 päivän ajan.

Nextory tarjoaa satojen tuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoiman – viimeisimmät uutuudet mukaan lukien. Voit lukea sekä kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat.

NEXTORY

Koodi: AAROHUTTUNEN
6€ alennus 1. tilauksesta.

Wolt on suomalainen teknologiayritys, joka välittää ruokaa kotiinkuljetuksena. Voit tilata lähiravintoloista ruoat suoraan kotiisi – säästäen aikaa ja vaivaa.

WOLT

SIVUSTOT

Hyvinvoinnin Tavaratalo on suomalainen hyvinvoinnin ja ekologisen elämäntavan verkkokauppa. Hyvinvoinnin on kotimainen perheyritys, jolle ekologisuus ja eettisyys ovat tärkeimpiä arvoja. Valikoimista löytyy yli 400 brändiä ja lähes 6000 tuotetta.

HYVINVOINNIN

Nordnet on Pohjoismaiden johtava osakkeiden, rahastojen ja muiden pörssinoteerattujen arvopapereiden kaupankäyntiä tarjoava nettipankki. Nordnet tarjoaa palveluita, jotka tekevät säästämisestä ja sijoittamisesta helppoa, fiksua ja kannattavaa.

NORDNET

NordVPN:n avulla voit suojata yhteytesi julkisissa Wi‑Fi-verkoissa. VPN on helppokäyttöinen ja yhteensopiva suosituimpien alustojen, kuten Androidin ja iOS:n kanssa. Riskitön kokeilumahdollisuus 30 päivän ajan. 100-prosenttinen tyytyväisyystakuu.

NORDVPN

Matsmart myy hävikkiruokaa verkossa. Elintarvikkeita löytöhinnoin. Osta edullista ruokaa ja säästä rahaa hyödyntämällä tarjouksia. Suomalaiset asiakkaat pelastivat yli 1,2 miljoonaa kiloa ruokaa hävikiltä vuonna 2022.

MATSMART

Puhdin kautta voit tilata laboratoriokokeet ilman lääkärin lähetettä. Helposti ja nopeasti. Selkeä tulosraportti! Puhti-terveystarkastus kertoo, miten elimistösi voi ja miten on mahdollista edistää omaa jaksamista.

PUHTI

Salli on Suomen johtava ergonomisten istumaratkaisujen valmistaja jo vuodesta 1990. Salli-tuolit tehdään Rautalammilla ja toimitetaan 80:neen maahan. Salli sopii niin kotitoimistoon kuin vaativimpiinkin työympäristöihin.

SALLI