EDUT

Ohessa on rahanarvoisia alennuskoodeja sekä hyödyllisiä sivustoja käytettäväksi.

*Sivu sisältää mainoslinkkejä.

SPONSORIT

Koodi: AARO15 
15 % alennus tilauksesta!

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfood brändi, joka on perustettu vuonna 2008. Puhdistamon tuotteet perustuvat huippulaatuun, eikä yhdenkään tuotteen laadusta ei tingitä.

PUHDISTAMO

Koodi: AAROMP 
35 % alennus tilauksesta!

MyProtein on Euroopan johtava urheiluravitsemusbrändi, joka on perustettu 2004. MyProteinilta löytyy mm. proteiinijauheita, vitamiineja ja mineraaleja sekä urheilutekstiilejä.

MyProtein

HYÖDYT

Rekisteröidy linkin kautta
saat 5€ alennuksen 1. tilaukseen.

Fiksuruoka palvelun avulla pystyt vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa. Tee ruokaostoksia ja löytöjä sekä säästät samalla jopa satoja euroja vuosittain.

FIKSURUOKA

Rekisteröidy linkin kautta
saat kokeilla BookBeatia maksutta 30 päivän ajan. Saat myös 20 tuntia kuunteluaikaa. 

BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa yli 700 000 e- ja äänikirjaa. BookBeatista löytyy kirjoja eri kielillä.

BOOKBEAT

Rekisteröidy linkin kautta
saat 1% kaupankäyntikulut 1. kk ajaksi.

Coinmotion on suomalainen ja luotettu virtuaalivaluuttapalvelujen tarjoaja. Yritys on perustettu 2012 ja kuuluu Pohjoismaiden suurimpien toimijoiden joukkoon.

Coinmotion

Rekisteröidy linkin kautta
saat 5€ ensimmäisestä ostoksesta.

Bonusway on verkkopalvelu, jonka avulla voit kerätä verkko-ostoksista ostohyvitystä (cashback). Voit säästää vuodessa jopa satoja euroja tekemällä verkko-ostokset palvelun kautta.

BONUSWAY

Rekisteröidy linkin kautta
saat 5€ ensimmäisestä ostoksesta.

Curve mahdollistaa kaikkien maksukorttien käytön yhden kortin kautta. Maksamalla Curve kortilla, saat jokaisesta ostoksesta 1% ostohyvitystä (cashback).

CURVE

SIVUSTOT

Hyvinvoinnin Tavaratalo on suomalainen hyvinvoinnin ja ekologisen elämäntavan verkkokauppa. Hyvinvoinnin on kotimainen perheyritys, jolle ekologisuus ja eettisyys ovat tärkeimpiä arvoja. Valikoimista löytyy yli 400 brändiä ja lähes 6000 tuotetta.

HYVINVOINNIN

Adlibris on Suomen suurin verkkokirjakauppa. Valikoimaan kuuluu yli 12 miljoonaa kirjaa ja kategorioita löytyy jokaiselle. Kirjavalikoiman lisäksi Adlibrikselta löytyy mm. askartelu- ja käsityötarvikkeita. Adlibris tarjoaa aina edulliset hinnat sekä nopeat toimitukset.

ADLIBRIS

Nordnet on Pohjoismaiden johtava osakkeiden, rahastojen ja muiden pörssinoteerattujen arvopapereiden kaupankäyntiä tarjoava nettipankki. Nordnet tarjoaa palveluita, jotka tekevät säästämisestä ja sijoittamisesta helppoa, fiksua ja kannattavaa.

NORDNET

Binance is the largest cryptocurrency exchange in the world. Register via the link and take advantage of the cheapest trading costs and the broadest range of services.

BINANCE

NordVPN:n avulla voit suojata yhteytesi julkisissa Wi‑Fi-verkoissa. VPN on helppokäyttöinen ja yhteensopiva suosituimpien alustojen, kuten Androidin ja iOS:n kanssa. Riskitön kokeilumahdollisuus 30 päivän ajan. 100-prosenttinen tyytyväisyystakuu.

NORDVPN

Nextory tarjoaa satojen tuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoiman – viimeisimmät uutuudet mukaan lukien. Kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea sekä kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat ja saat myös paljon sinulle sopivia kirjavinkkejä.

NEXTORY

Ruokaboksi toimittaa arki-iltojen helpot reseptit ja laadukkaat raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksin avulla syöt vaivatta monipuolista ja terveellistä ruokaa. Samalla voit käyttää kauppareissuihin tarvittavan ajan johonkin mieluisampaan.

RUOKABOKSI

Matsmart myy hävikkiruokaa verkossa. Elintarvikkeita löytöhinnoin. Osta edullista ruokaa ja säästä rahaa hyödyntämällä tarjouksia. Suomalaiset asiakkaat pelastivat yli 1,2 miljoonaa kiloa ruokaa hävikiltä vuonna 2022.

MATSMART

Puhdin kautta voit tilata laboratoriokokeet ilman lääkärin lähetettä. Helposti ja nopeasti. Selkeä tulosraportti! Puhti-terveystarkastus kertoo, miten elimistösi voi ja miten on mahdollista edistää omaa jaksamista.

PUHTI

Telia on yksi Pohjoismaiden suurimmista media- ja teknologiayrityksistä. Telialla on kattavin oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Telian toiminnan ydin ovat sujuvat, turvalliset ja luotettavat yhteydet.

TELIA

Salli on Suomen johtava ergonomisten istumaratkaisujen valmistaja jo vuodesta 1990. Salli-tuolit tehdään Rautalammilla ja toimitetaan 80:neen maahan. Salli sopii niin kotitoimistoon kuin vaativimpiinkin työympäristöihin.

SALLI