EDUT

Työkaluja itsensä kehittämiseen ja rahanarvoisia etuja!

TERVEYS

Koodi: AARO15 
Saat 15 % alennuksen tilauksesta!

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen Superfood brändi jonka toiminta perustuu täysin huippulaatuun – yhdenkään tuotteen laadusta ei tingitä.

PUHDISTAMO

Koodi: AAROMP 
Saat 35 % alennuksen tilauksesta!

MyProtein on Euroopan johtava urheiluravitsemusbrändi (perustettu 2004), joka tuottaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, kuten proteiinijauheita, vitamiineja ja mineraaleja sekä urheilutekstiilejä. MyProtein toimii yli 70 maassa.

MyProtein

Rekisteröidy linkin kautta.
Saat 30€ alennuksen Oura -sormuksesta!

OURA hyvinvointisormus auttaa sinua ymmärtämään, kuinka päivittäiset valintasi, fyysinen aktiivisuutesi ja elämäsi rytmit vaikuttavat uneesi sekä kehosi ja mielesi palautumiseen päivittäisestä kuormituksesta. OURA:n avulla parannat unesi laatua, suorituskykyäsi ja hyvinvointiasi.

Rekisteröidy

Koodi: AAROSPORT
Saat 50 % alennuksen Geenitestistä!
Hinta koodilla 295 € (ovh. 590 €)

Evogenom on suomalainen bioteknologia yritys, joka tuo laajat geenitestit kaikkien saataville. Geenitestin avulla saat arvokasta tietoa perimästäsi. SPORT Geenitesti on laajin testi, jota Evogenom tarjoaa.

EVOGENOM

RAVITSEMUS

Rekisteröidy linkin kautta
saat 5 € alennuksen ensimmäiseen tilaukseen!

Fiksuruoka palvelun avulla pystyt vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa. Tee ruokaostoksia ja löytöjä sekä säästät samalla jopa satoja euroja vuosittain.

Rekisteröidy

Rekisteröidy käyttäen koodia: AAROHUTTUNEN
saat 6 € alennuksen ensimmäisestä tilauksesta!

Wolt on suomalainen teknologiayritys, joka välittää ruokaa kotiinkuljetuksena. Voit tilata lähiravintoloista ruoat suoraan kotiisi – säästäen aikaa ja vaivaa.

Rekisteröidy

OSTOKSET

Rekisteröidy linkin kautta
ansaitset 5 € ensimmäisestä ostoksesta!

Curve mahdollistaa kaikkien maksukorttien käytön yhden kortin kautta. Maksamalla Curve kortilla, saat jokaisesta ostoksesta 1 % ostohyvitystä (cashback).

Rekisteröidy

Rekisteröidy linkin kautta
ansaitset 5 € ensimmäisestä ostoksesta!

Bonusway on verkkopalvelu, jonka avulla voit kerätä verkko-ostoksista ostohyvitystä (cashback). Voit säästää vuodessa jopa satoja euroja tekemällä verkko-ostokset palvelun kautta.

Rekisteröidy

SIJOITTAMINEN

Rekisteröidy linkin kautta
ansaitset 50 € Crypto.com tilillesi!

Crypto.com on maailman nopeiten kasvava kryptovaluuttasovellus sekä kryptovälittäjä, jolla on yli 10,000,000 käyttäjää. Suositun Crypto.com Visa kortin avulla kryptoja pystyy käyttämään missä tahansa, kuten ”tavallista” valuuttaa esim. euroja (€).

Rekisteröidy

Rekisteröidy linkin kautta ja liity mukaan tulevaisuuden kehitykseen.

Binance on maailman suurin kryptovaluuttapörssi, jonka kryptotarjonta on huippuluokkaa – pörssistä löytyvät mm. futuurit, staking sekä oma IEO-alusta.

Rekisteröidy

Rekisteröidy linkin kautta ja ansaitse opiskelemalla ilmaisia Kryptovaluuttoja.
Ensimmäisen talletuksen jälkeen ansaitset 10 € edestä Bitcoinia!

Coinbase on maailman suosituin bitcoin-lompakko. Bitcoin-valuutan turvallisesta ostamisesta, käyttämisestä ja vastaanottamisesta helppoa.

Rekisteröidy

*Kaikki mainitut koodit, linkit ja yhteistyötahot on valittu yksilöllisesti – tuomaan lisäarvoa. Edut -sivu sisältää kaupallista yhteistyötä affiliate -linkkien sekä alennuskoodien muodossa. Tarkoittaen, että sivustolla esiintyvien linkkien painaminen ohjaa toisen palveluntarjoajan sivuille, ja heidän sivuillaan mahdollisista tehdyistä ostoista pieni osuus ohjautuu myös sivuston ylläpitäjälle. Ole hyvä ja kiitos mukana olosta – nauti matkasta!