SPONSORIT

Rahanarvoisia etuja ja alennuskoodeja.

SPONSORIT

Koodi: AARO15 
15 % alennus tilauksesta!

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen Superfood brändi jonka toiminta perustuu täysin huippulaatuun – yhdenkään tuotteen laadusta ei tingitä.

PUHDISTAMO

Koodi: AAROMP 
35 % alennus tilauksesta!

MyProtein on Euroopan johtava urheiluravitsemusbrändi (perustettu 2004), joka tuottaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, kuten proteiinijauheita, vitamiineja ja mineraaleja sekä urheilutekstiilejä. MyProtein toimii yli 70 maassa.

MyProtein

ALENNUSKOODIT

Rekisteröidy linkin kautta
Saat 50€ alennuksen Oura -sormuksesta ja 6 kk ilmaisen Oura Membership jäsenyyden.

OURA hyvinvointisormus auttaa sinua ymmärtämään, kuinka päivittäiset valintasi, fyysinen aktiivisuutesi ja elämäsi rytmit vaikuttavat uneesi sekä kehosi ja mielesi palautumiseen päivittäisestä kuormituksesta. OURA:n avulla parannat unesi laatua, suorituskykyäsi ja hyvinvointiasi.

Rekisteröidy

Rekisteröidy linkin kautta
saat 1% kaupankäyntikulut 1. kk ajaksi.

Coinmotion on suomalainen ja luotettu virtuaalivaluuttapalvelujen tarjoaja. Yritys on perustettu 2012 ja kuuluu Pohjoismaiden suurimpien toimijoiden joukkoon.

Coinmotion

Rekisteröidy linkin kautta tai käytä rekisteröityessä koodia: 5wjpyed8sh
saat 25€ Crypto.com tilillesi.

Crypto.com on maailman nopeiten kasvava kryptovaluuttasovellus sekä kryptovälittäjä, jolla on yli 10,000,000 käyttäjää. Suositun Crypto.com Visa kortin avulla kryptoja pystyy käyttämään missä tahansa, kuten ”tavallista” valuuttaa esim. euroja (€).

Rekisteröidy

Rekisteröidy linkin kautta
saat 5€ ensimmäisestä ostoksesta.

Curve mahdollistaa kaikkien maksukorttien käytön yhden kortin kautta. Maksamalla Curve kortilla, saat jokaisesta ostoksesta 1 % ostohyvitystä (cashback).

Rekisteröidy

Koodi: AAROHUTTUNEN
6€ alennus 1. tilauksesta.

Wolt on suomalainen teknologiayritys, joka välittää ruokaa kotiinkuljetuksena. Voit tilata lähiravintoloista ruoat suoraan kotiisi – säästäen aikaa ja vaivaa.

Rekisteröidy

Rekisteröidy linkin kautta
5€ alennus 1. tilaukseen.

Fiksuruoka palvelun avulla pystyt vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa. Tee ruokaostoksia ja löytöjä sekä säästät samalla jopa satoja euroja vuosittain.

Rekisteröidy

Rekisteröidy linkin kautta
saat 5€ ensimmäisestä ostoksesta.

Bonusway on verkkopalvelu, jonka avulla voit kerätä verkko-ostoksista ostohyvitystä (cashback). Voit säästää vuodessa jopa satoja euroja tekemällä verkko-ostokset palvelun kautta.

Rekisteröidy

Rekisteröidy linkin kautta
saat 10€ edestä Bitcoinia 1. talletuksen jälkeen.

Coinbase on maailman suosituin bitcoin-lompakko. Bitcoin-valuutan turvallisesta ostamisesta, käyttämisestä ja vastaanottamisesta helppoa.

Rekisteröidy

Rekisteröidy linkin kautta
5% alennus kaikista kuluista.

FTX on treidaajien rakentama, matala kuluinen ja helppo käyttöinen digitaalinen omaisuuspörssi kaikille.

Rekisteröidy

Rekisteröidy linkin kautta ja liity mukaan tulevaisuuden kehitykseen.

Binance on maailman suurin kryptovaluuttapörssi, jonka kryptotarjonta on huippuluokkaa – pörssistä löytyvät mm. futuurit, staking sekä oma IEO-alusta.

Rekisteröidy

*Kaikki mainitut koodit, linkit ja yhteistyötahot on valittu yksilöllisesti – tuomaan lisäarvoa. Sivu sisältää kaupallista yhteistyötä affiliate -linkkien sekä alennuskoodien muodossa. Tarkoittaen, että linkkien painaminen ohjaa toisen palveluntarjoajan sivuille, ja heidän sivuillaan mahdollisista tehdyistä ostoista pieni osuus ohjautuu sivuston ylläpitäjälle. Kiitos – nauti matkasta!