EDUT

Työkaluja itsensä kehittämiseen ja rahanarvoisia etuja!

*Kaikki mainitut koodit, linkit ja yhteistyötahot on valittu yksilöllisesti – tuomaan lisäarvoa. Edut -sivu sisältää kaupallista yhteistyötä affiliate -linkkien sekä alennuskoodien muodossa. Tarkoittaen, että sivustolla esiintyvien linkkien painaminen ohjaa toisen palveluntarjoajan sivuille, ja heidän sivuillaan mahdollisista tehdyistä ostoista pieni osuus ohjautuu myös sivuston ylläpitäjälle. Ole hyvä ja kiitos mukana olosta – nauti matkasta!

Koodi: AARO15 
Saat 15% alennuksen tilauksesta!

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen Superfood brändi ja sen toiminta perustuu täysin huippulaatuun – yhdenkään tuotteen laadusta ei tingitä.

PUHDISTAMO

Koodi: AAROMP 
Saat 35% alennuksen tilauksesta!

MyProtein on Euroopan johtava urheiluravitsemusbrändi (perustettu 2004), joka tuottaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, kuten proteiinijauheita, vitamiineja ja mineraaleja sekä urheilutekstiilejä. MyProtein toimii yli 70 maassa.

MyProtein

Rekisteröidy linkin kautta.
Saat 50€ alennuksen Oura -sormuksesta!

OURA hyvinvointisormus auttaa sinua ymmärtämään, kuinka päivittäiset valintasi, fyysinen aktiivisuutesi ja elämäsi rytmit vaikuttavat uneesi sekä kehosi ja mielesi palautumiseen päivittäisestä kuormituksesta. OURA:n avulla parannat unesi laatua, suorituskykyäsi ja hyvinvointiasi.

Rekisteröidy


Koodi: AARO5 
Saat 5% alennuksen tilauksesta!

KoRo on kestävää kehitystä tukeva elintarvikekauppa, joka toimittaa tuotteet suoraan tuottajalta kuluttajalle.

KORO

Rekisteröidy linkin kautta.
Saat 5€ alennuksen ensimmäiseen tilaukseen!

Fiksuruoka palvelun avulla pystyt vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa. Tee ruokaostoksia ja löytöjä sekä säästät samalla jopa satoja euroja vuosittain.

Rekisteröidy

Rekisteröidy linkin kautta.
Tienaa rahaa Instagram tililläsi!

Promoty on Suomen suurin vaikuttajamarkkinoinnin verkkoalusta. Promotyn avulla brändit ja Instagram-vaikuttajat löytävät toisensa – sekä suuret, kymmenien tuhansien seuraamat sisällöntuottajat että pienemmät mikrovaikuttajat.

Rekisteröidy

Rekisteröidy linkin kautta ja ansaitse opiskelemalla ilmaisia Kryptovaluuttoja.
Ensimmäisen talletuksen jälkeen saat myös 10€ käteistä!

Coinbase on maailman suosituin bitcoin-lompakko. Bitcoin-valuutan turvallisesta ostamisesta, käyttämisestä ja vastaanottamisesta helppoa.

Rekisteröidy

Edut

Rekisteröidy käyttäen koodia: AAROHUTTUNEN
Saat 6,00€ alennuksen ensimmäisestä tilauksesta!

Wolt on suomalainen teknologiayritys, joka välittää ruokaa kotiinkuljetuksena. Voit tilata lähiravintoloista ruoat suoraan kotiisi – säästäen aikaa ja vaivaa.

Rekisteröidy

Edut

Rekisteröidy linkin kautta.
Ansaitset 5€ ensimmäisestä ostoksesta
(vähintään 1€ ostos)!

Bonusway on verkkopalvelu, jonka avulla voit kerätä verkko-ostoksista ostohyvitystä (cashback). Voit säästää vuodessa jopa satoja euroja tekemällä verkko-ostokset palvelun kautta.

Rekisteröidy