Aaro Huttunen

Fysioterapeutti | Valmentaja

Tarina

Olen valmentaja, liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä. Koulutukseltani olen muun muassa fysioterapeutti, personal trainer sekä urheiluhieroja. Ennen kaikkea rakastan oppimista ja itseni kehittämistä! Henkilökohtaisena tavoitteenani on tulla paremmaksi versioksi itsestäni joka päivä, niin fyysisesti kuin henkisesti, ja haluan auttaa myös sinua tällä matkalla.

”Valitse tarinasi suunta.”

Kerron ensin omasta treeni- ja ravitsemusfilosofiastani, koska loppujen lopuksi sen takia tämä sivusto on olemassa. Sen jälkeen saat vapaasti tutustua allekirjoittaneeseen syvemmin – mikäli itse haluat. En pysty enää kategorisoimaan itseäni millään yhdellä tittelillä tai termillä jatkuvan kouluttautumisen ja palavan oppimisen halun takia…

Treenifilosofia

Kantapään kautta opittujen asioiden, virheiden, koulutusten, lukuisten kirjojen ja pitkällisten ajatusten tuloksena näen ihmisen hyvin kokonaisvaltaisena kokonaisuutena. Vahvuutenani ovat monipuolinen osaaminen, yksilöllinen lähestymistapa sekä avoin ja ymmärtäväinen ote valmentamiseen. Puhun kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pitkän tähtäimen elämäntapamuutosten puolesta. Elämä on matka, jonka aikana pystymme oppimaan itsestämme äärimmäisen paljon, jos annamme itsellemme aikaa ymmärtää ja pyrimme jatkuvasti kehittymään jollain osa-alueella. Terveys on yleensä ensisijainen asia joka jokaisen tulisi nostaa omassa elämässään jalustan kirkkaimmalle sijalle. Jos emme pysty suoriutumaan arjesta riittävällä tasolla – kaikki elämässämme kärsii… Jaksaminen, ihmissuhteet, suorituskyky ja lopulta myös elämänilo (mainitakseni vain muutamia).

Lähestyn jokaista asiakasta sen hetkisen tilanteen mukaan. Yksilöllisyys on avainsana tuloksia ajatellessa. Kaikki eivät välttämättä halua nostaa 150 kg penkistä tai juosta kolmea maratonia kesässä, ja se on täysin ymmärrettävää! Muun muassa fysioterapiakoulutukseni puolesta ymmärrän mitä tarkoittaa lähteä kuntoutumaan ”täysin nollasta”, omien kokemusteni puolesta ymmärrän myös varsin hyvin sen, että miltä tuntuu elää jatkuvan kivun kanssa, kun pelkkä käveleminen koskee…

Ravintofilosofia

Terveellinen ja riittävä ruokavalio ei todellakaan ole ollut itselleni aina itsestäänselvyys. Sitä varten on opiskeltu lukemattomia tunteja, kokeiltu kaikkia mahdollisia ruokavalioita muun muassa ketogeenisestä ruokavaliosta vähähiilihydraatittomaan, ja aina vegaaniseen ruokavalioon asti. Olen tehnyt useita empiirisiä tutkimuksia (itselläni) ravitsemuksen suhteen ja etsinyt toimivia kokonaisuuksia ja ruoka-aineita. En kuitenkaan edelleenkään puhu minkään tietyn ruokavalion puolesta – todella moni ratkaisu voi nimittäin toimia, kun se toteutetaan oikein.

Henkilökohtaisesti rakastan numeroita ja kalorien laskemista, mutta en odota sitä sinulta. Siihen meidän ei tarvitse lähteä (mikäli et itse halua). Pystyn antamaan sinulle ravitsemuksellista ohjausta tilanteestasi, ruokavaliosta tai ruoka-aineallergioista riippumatta ja suunnittelemaan juuri sellaisen kokonaisuuden joka palvelee sinua. Elämässä kuuluu olla nautintoja ja ruoka on yksi niistä! Mistään ei tarvitse luopua kokonaan – kaikkea voi käyttää kohtuudella ja oikeissa tilanteissa.

Ruokailuista ei kannata, eikä pidä ottaa stressiä. Hyvin laadituilla ”säännöillä” herkkuhetken pystyy käytännössä pitämään hyvillä mielin vaikka joka viikko. Kokonaisuus ratkaisee aina!

Määritetään tarinan suunta yhdessä. Tehtäväni on tukea ja ohjata sinua eteenpäin valitsemallasi matkalla! Sinä esiinnyt tämän tarinan pääosassa!

Jos haluat tutustua koko tarinaani (tarina)…

Aurinkoa elämääsi – energisin terveisin!
Aaro Huttunen

SAAT KÄYTTÖÖSI KAIKEN OSAAMISENI

Mikä tekee minusta liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisen?

Fysioterapeutti (AMK)

Personal Trainer (Lisensoitu)

Koulutettu Hieroja & Urheiluhieroja

Liikunnanohjauksen Peruskurssi (LOK)

JATKUVA TÄYDENTÄVÄ KOULUTTAUTUMINEN

Tuhansien asiakastuntien kokemus

Energia on lisääntynyt, kroppaan on tullut muutoksia ja jopa pää toimii paremmin! Kilot ei ole oikeastaan tippunut, vaan enemmänkin kasvanut, mutta mitta ja peili kertoo kropan muutoksesta. Uskaltaako tässä toivoa, että nuo lisäkilot olisi lihasta...? Mun tavoitteet oli kropan kiinteytys ja kunnon kasvu, mutta varsinkin treenaamisen ilon löytäminen. Ja se tuli löydettyä! En ole varmasti koskaan elämässäni treenannut näin aktiivisesti yhtä pitkää jaksoa. Matkaa on vielä, mutta näillä työvälineillä on helppo mennä eteenpäin! Tuntuu, että itseluottamus on kasvanut ja halu kokeilla uusia lajeja ja treenaustapoja on kasvanut. Ennen tämän aloittamista ajattelin, että jos 3 kertaa viikossa saisi liikuttua. Nyt luvut alkavat olemaan 5-6 kertaan viikossa. Aivan huippua! Kokonaisuudessaan tämä paketti on ollut mulle aivan täydellinen ja niin monella tavalla herättävä. Uskallusta, itseluottamusta ja motivaatiota on tullut tasaiseen tahtiin koko ohjelman ajan. Ennen koin, etten tämän ranteen kanssa pysty mihinkään, mutta nyt enemmänkin etsii niitä tapoja, miten tämän kanssa nimenomaan pystyy tekemään samoja juttuja kuin muutkin. Valehtelematta voin sanoa, että nämä 3kk tuntuuu oman elämän "käännekohdalta".

Tomi Vaara

24

Olin suoraan sanottuna yllättynyt siitä, miten hyvin onlinevalmennus toimi. Koin saavani kaiken tarvitsemani avun ja tuen, vaikka en tavannut valmentajaa kasvokkain kertaakaan! Ohjeet ovat olleet selkeitä ja kaikista liikkeistä ollut hyvät kuvat tai videot, joten olen uskonut saaneeni niihin alusta asti melko oikean tekniikankin 🙂 Suurin juttu minulle on ollut se, että olen todella innoissani salitreenistä, vapaista painoista ja siitä, että minusta tulee voimakkaampi ja jäntevämpi. En olisi uskonut tekeväni mavea tai vaikka Smith-kyykkyjä, mutta ne ovat nyt lemppareitani. Heikkoja hetkiä on ollut yllättävän vähän - ei ole oikeastaan tehnyt edes mieli skipata treenejä. Pariin otteeseen mietin, että oikeasti NYT EN MENE TREENAAMAAN. Mutta niin vain menin, ja oli kyllä hyvä olo sen jälkeen! Lisäksi olen jo monta kuukautta käynyt joka maanantaiaamu salilla. Herään sinne vapaaehtoisesti klo 6.30 😀 Kiitos Aaro, olet ihan huipputraineri!

Aino

32

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen?

Ensimmäisenä on tehtävä päätös itsensä kanssa. Sen jälkeen on aika lähteä rakentamaan toimivaa kokonaisuutta erilaisista osa-alueista. Tässä vaiheessa olen valmentajana valmis liittymään mukaan matkallesi ja haluan auttaa sinua kaikin mahdollisin keinoin kohti tavoitteitasi. Toimin ystävänä ja suunnan näyttäjänä, mutta Sinä päätät itse mihin suuntaan haluat omaa tarinaasi johtaa. Sinä olet tarinan sankari.

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköpostiosoite

Aihe

Otsikko

Viesti