AARO HUTTUNEN

Hyvinvointi- ja terveysalan moniosaaja – Laillistettu fysioterapeutti, sertifioitu personal trainer sekä muun muassa koulutettu urheiluhieroja.

Aaro Huttunen

Fysioterapeutti & Valmentaja

ESITTELY

Koulutukseltani olen laillistettu fysioterapeutti, sertifioitu personal trainer sekä lisäksi muun muassa koulutettu urheiluhieroja. Ymmärrän fysiologiaa ja ihmiskehon toimintaperiaatteita laaja-alaisesti. Ennen kaikkea rakastan oppimista ja itseni kehittämistä! Henkilökohtaisena tavoitteenani on tulla paremmaksi versioksi itsestäni joka päivä, niin fyysisesti kuin henkisesti, ja haluan auttaa myös sinua tällä matkalla.

Kerron ensin omasta treeni- ja ravitsemusfilosofiastani, koska loppujen lopuksi sen takia tämä sivusto on olemassa. En pysty enää kategorisoimaan itseäni millään yhdellä tittelillä tai termillä jatkuvan kouluttautumisen ja palavan oppimisen halun takia…

Treenifilosofia

Kantapään kautta opittujen asioiden, virheiden, koulutusten, lukuisten kirjojen ja pitkällisten ajatusten tuloksena näen ihmisen hyvin kokonaisvaltaisena kokonaisuutena. Vahvuutenani ovat monipuolinen osaaminen, yksilöllinen lähestymistapa sekä avoin ja ymmärtäväinen ote valmentamiseen. Puhun kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pitkän tähtäimen elämäntapamuutosten puolesta.

Elämä on matka, jonka aikana pystymme oppimaan itsestämme äärimmäisen paljon, jos annamme itsellemme aikaa ymmärtää ja pyrimme jatkuvasti kehittymään jollain osa-alueella. Terveys on ensisijainen asia joka jokaisen tulisi nostaa omassa elämässä jalustan korkeimmalle sijalle. Jos emme pysty suoriutumaan arjesta riittävällä tasolla – kaikki elämässämme kärsii… Jaksaminen, ihmissuhteet, suorituskyky ja lopulta myös elämänilo (mainitakseni vain muutamia).

Lähestyn jokaista asiakasta nykytilanteen mukaan. Yksilöllisyys on avainsana tuloksia ajatellessa. Kaikki eivät välttämättä halua nostaa 150 kg penkistä tai juosta kolmea maratonia kesässä, ja se on täysin ymmärrettävää! Fysioterapiataustan takia ymmärrän hyvin mitä tarkoittaa lähteä kuntoutumaan ”täysin nollasta” ja omien kokemusteni ansiosta ymmärrän myös miltä tuntuu elää jatkuvan kivun kanssa.

Ravintofilosofia

Terveellinen ja riittävä ruokavalio ei todellakaan ole ollut itselleni aina itsestäänselvyys. Kun 10 vuotta sitten rakastuin kuntosaliharrastukseen, painoin noin 59 kg – nykyään yli 30 kiloa painavampana voin kaikin puolin paljon paremmin.

Olen opiskellut lukemattomia tunteja ja kokeillut kaikkia mahdollisia ruokavalioita ketogeenisestä ruokavaliosta vähähiilihydraatittomaan – pätkäpaasto -tyylisestä ruokailusta vegaaniseen ruokavalioon asti. Olen tehnyt useita empiirisiä tutkimuksia (itselläni) ravitsemuksen suhteen ja etsinyt toimivia kokonaisuuksia ja ruoka-aineita. En kuitenkaan edelleenkään puhu minkään tietyn ruokavalion puolesta – todella moni vaihtoehto toimii, jos ja kun se toteutetaan oikein.

Henkilökohtaisesti rakastan numeroita ja kalorien laskemista, mutta en todellakaan odota sitä sinulta. Siihen meidän ei tarvitse lähteä (mikäli et itse halua). Pystyn antamaan sinulle ravitsemuksellista ohjausta tilanteesta, ruokavaliosta tai ruoka-aineallergioista riippumatta sekä suunnittelemaan juuri sellaisen kokonaisuuden joka palvelee sinua. Elämässä kuuluu olla nautintoja ja ruoka on yksi niistä! Mistään ei tarvitse luopua kokonaan, kaikkea voi käyttää kohtuudella. Kokonaisuus ratkaisee aina!

Määritetään tarinan suunta yhdessä. Tehtäväni on tukea ja ohjata sinua eteenpäin valitsemallasi matkalla!

Aurinkoa elämääsi – energisin terveisin!
Aaro Huttunen

SAAT KÄYTTÖÖN KAIKEN OSAAMISENI

Mikä tekee minusta liikunta-, terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisen?

Fysioterapeutti (AMK)

Bachelor of Applied Science (B.A.Sc.), Physical Therapy | South-Eastern Finland University of Applied Sciences 2017 | Rekisteröintitunnus: 50604614037

Personal Trainer (Lisensoitu)

International EHFA standards (EGF Level 4) | Personal Trainer Akatemia 2018

Koulutettu Hieroja & Urheiluhieroja

Itä-Suomen Liikuntaopisto 2014 | Rekisteröintitunnus: 50604614037

Liikunnanohjauksen Peruskurssi (LOK)

Uimaopettajakurssi, Yleisurheiluohjaaja- & Kuntonyrkkeilyohjaaja -kurssi | Varalan Urheiluopisto 2013

10 VUODEN KUNTOSALIKOKEMUS

Yrityksen ja erehdyksen sekä palavan intohimon kautta saatu osaaminen.

MONIPUOLINEN LAJITAUSTA

Taustalla vapaaottelu, potkunyrkkeily, brasilialainen jujutsu sekä Krav Maga -lajit.

JATKUVA TÄYDENTÄVÄ KOULUTTAUTUMINEN

Tuhansien asiakastuntien kokemus

VARAA ILMAINEN ETÄTAPAAMINEN

KÄYDÄÄN YHDESSÄ TILANTEESI LÄPI JA MIETITÄÄN KUINKA VOISIMME LÄHESTYÄ ASIAA (15-30 min).

Nimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero

Aihe

Otsikko

Viesti

Yhteistyökumppanit

OLE PARAS VERSIO ITSESTÄSI

Liity mukaan sähköpostilistalle ja saat aina ensimmäisten joukossa tiedon uudesta sisällöstä – liittyen terveyteen, hyvinvointiin ja itsensä kehittämiseen!