KUKA ON AARO HUTTUNEN?

HYVINVOINTIALAN
AMMATTILAINEN

TARJOAN SINULLE TÄYDEN OSAAMISENI

Mistä kaikki on alkanut?

Intohimoni terveyteen sekä hyvinvointiin on useiden asioiden summa. Mitä syvemmälle tähän maailmaan olen vuosien varrelle uppoutunut, sitä enemmän haluan siitä tietää – mm. kantapään kautta opittujen kokemusten, empiiristen tutkimusten, koulutusten ja loppumattoman kiinnostuksen ansiosta näen ihmiskehon kokonaisvaltaisesti.

Vahvuutenani ovat monipuolinen osaaminen, yksilöllinen lähestymistapa sekä avoin ja ymmärtäväinen ote valmentamiseen. Puhun kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pitkän tähtäimen elämäntapamuutosten puolesta. Elän myös itse oppieni mukaan joka päivä.

Toimin valmentajana ja kokonaisvaltaisen terveyden puolesta. Jaan tietoa terveellisiin ja parempiin valintoihin liittyen – opiskelen ja kokeilen ensin itse kaikkea ennen niiden jakamista. Haluan tulla paremmaksi versioksi itsestäni joka päivä, niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Sisällön sekä valmennuksien kautta haluan auttaa myös muita ihmisiä tällä matkalla!

Olet hyvässä seurassa

Mitä voit odottaa minulta?

Haluan auttaa sinua koko ammattitaidollani.
Saat kaiken osaamiseni käyttöösi.

VALMENNUSVUODET

8

TUTKINNOT

5

YKSILÖASIAKKAAT

600

VERKKOASIAKKAAT

1500

SUUNNITELLUT OHJELMAT

4500

HARJOITUSVUODET

12

INTOHIMOINEN ITSENSÄ KEHITTÄJÄ

Tarina lyhyesti

Innostuin liikunnasta ensimmäisen kerran vasta 15-vuotiaana, kun rakas äitini hankki minulle pyynnöstä kuntosalikortin. Kokeilin ennen sitä useita lajeja, kuten pesäpalloa, jalkapalloa ja salibandya, mutta joukkuelajit eivät koskaan tuntuneet omilta. Kuntosali oli ensimmäinen harrastus, joka oikeasti vei sydämeni. Olen myös harrastanut useita kamppailulajeja, joista nautin valtavasti, kuten vapaaottelua, potkunyrkkeilyä ja brasialaista jujutsua. Liikunnan ilon löytäminen on tuonut elämääni enemmän kuin olisin koskaan osannut toivoa – itsevarmuuden, paremman terveyden ja upeita ystäviä (vain muutamia mainitakseni).

Aikoinaan terveellinen ja riittävä ruokavalio ei todellakaan ole ollut itselleni itsestäänselvyys. Kun noin 10 vuotta sitten rakastuin kuntosaliharrastukseen painoin noin 59 kg – nykyään yli 30 kiloa painavampana voin sekä jaksan kaikin puolin paremmin.

Olen opiskellut lukemattomia tunteja ja kokeillut kaikkia mahdollisia ruokavalioita ketogeenisestä ruokavaliosta vähähiilihydraatittomaan – pätkäpaasto -tyylisestä ruokarytmistä vegaaniseen ruokavalioon. Teen edelleen jatkuvasti empiirisiä tutkimuksia (itselläni) ravitsemuksen suhteen ja etsin toimivia kokonaisuuksia sekä uusia ruoka-aineita. En kuitenkaan edelleenkään puhu minkään tietyn ruokavalion puolesta – lähes mikä tahansa vaihtoehto voi toimia, jos ja kun se toteutetaan järkevästi.

Pystyn osaamisen ansiosta antamaan sinulle ravitsemuksellista ohjausta tilanteesta, ruokavaliosta tai ruoka-aineallergioista riippumatta sekä suunnittelemaan kokonaisuuden joka palvelee juuri sinua. Elämässä kuuluu olla nautintoja ja ruoka on yksi niistä. Mistään ei tarvitse luopua kokonaan ja kaikkea voi käyttää kohtuudella, sillä kokonaisuus ratkaisee aina!

Energisin terveisin,
Aaro Huttunen