SAAVUTUS PODCAST

Saavutus Podcast tarjoaa vinkkejä ja inspiroivia tarinoita, joiden avulla pystyt saavuttamaan asettamasi tavoitteet.

KUUNTELE JAKSO

Aaro Huttunen

🎥 YouTuber | Podcaster
Fysioterapeutti | Personal Trainer | Yrittäjä

Persoona ja arvomaailma ovat titteleitä arvokkaampi asia. Tavoitteenani on tulla paremmaksi versioksi joka päivä, niin fyysisesti kuin henkisesti. Sisällön kautta haluan auttaa myös sinua tällä matkalla:

Lopulta sillä on merkitystä mihin olet menossa ja kuka sinusta on tulossa.”

TAUSTA

Olet hyvässä seurassa.

Tarina

Kerron ensin omasta treeni- ja ravitsemusfilosofiastani, koska loppujen lopuksi niistä kaikki alkaa. Sen takia sivusto on saanut alkunsa. Koulutukselta olen muun muassa fysioterapeutti, personal trainer sekä urheiluhieroja.

Treenifilosofia

Kantapään kautta opittujen asioiden, virheiden, koulutusten, lukuisten kirjojen ja pitkällisten ajatusten tuloksena näen ihmisen hyvin kokonaisvaltaisena kokonaisuutena. Vahvuutenani ovat monipuolinen osaaminen, yksilöllinen lähestymistapa sekä avoin ja ymmärtäväinen ote valmentamiseen. Puhun kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pitkän tähtäimen elämäntapamuutosten puolesta.

Elämä on matka, jonka aikana pystymme oppimaan itsestämme äärimmäisen paljon, jos annamme itsellemme aikaa ymmärtää ja pyrimme jatkuvasti kehittymään jollain osa-alueella. Terveys on ensisijainen asia joka jokaisen tulisi nostaa omassa elämässä jalustan korkeimmalle sijalle. Jos emme pysty suoriutumaan arjesta riittävällä tasolla – kaikki elämässämme kärsii… Jaksaminen, ihmissuhteet, suorituskyky ja lopulta myös elämänilo (mainitakseni vain muutamia).

Lähestyn jokaista asiakasta nykytilanteen mukaan. Yksilöllisyys on avainsana tuloksia ajatellessa. Kaikki eivät välttämättä halua nostaa 150 kg penkistä tai juosta kolmea maratonia kesässä, ja se on täysin ymmärrettävää! Fysioterapiataustan takia ymmärrän hyvin mitä tarkoittaa lähteä kuntoutumaan ”täysin nollasta” ja omien kokemusteni ansiosta ymmärrän myös miltä tuntuu elää jatkuvan kivun kanssa.

Ravintofilosofia

Terveellinen ja riittävä ruokavalio ei todellakaan ole ollut itselleni aina itsestäänselvyys. Kun 10 vuotta sitten rakastuin kuntosaliharrastukseen, painoin noin 59 kg – nykyään yli 30 kiloa painavampana voin kaikin puolin paljon paremmin.

Olen opiskellut lukemattomia tunteja ja kokeillut kaikkia mahdollisia ruokavalioita ketogeenisestä ruokavaliosta vähähiilihydraatittomaan – pätkäpaasto -tyylisestä ruokailusta vegaaniseen ruokavalioon asti. Olen tehnyt useita empiirisiä tutkimuksia (itselläni) ravitsemuksen suhteen ja etsinyt toimivia kokonaisuuksia ja ruoka-aineita. En kuitenkaan edelleenkään puhu minkään tietyn ruokavalion puolesta – todella moni vaihtoehto toimii, jos ja kun se toteutetaan oikein.

Henkilökohtaisesti rakastan numeroita ja kalorien laskemista, mutta en todellakaan odota sitä sinulta. Siihen meidän ei tarvitse lähteä (mikäli et itse halua). Pystyn antamaan sinulle ravitsemuksellista ohjausta tilanteesta, ruokavaliosta tai ruoka-aineallergioista riippumatta sekä suunnittelemaan juuri sellaisen kokonaisuuden joka palvelee sinua. Elämässä kuuluu olla nautintoja ja ruoka on yksi niistä! Mistään ei tarvitse luopua kokonaan, kaikkea voi käyttää kohtuudella. Kokonaisuus ratkaisee aina!

Määritetään tarinan suunta yhdessä. Tehtäväni on tukea ja ohjata sinua eteenpäin valitsemallasi matkalla!

Aurinkoa elämääsi – energisin terveisin!
Aaro Huttunen

KOKO TARINA (2015)

PALVELUT

TUTUSTU

”Your talent determines what you can do. Your motivation determines how much you’re willing to do. Your attitude determines how well you do it.”

”Twenty years from now you will be more disappointed
by the things you didn’t do than by the things you did.”

”No one can quiet you without your permission. No one can minimise your self-image but you. And no one can open you up, and release your full power but you.”