12000

Lukijat kuukaudessa

150000

Lukijat vuodessa

35000

Näyttökerrat kuukaudessa

400000

Näyttökerrat vuodessa

Ohjeet

Arvostan kiinnostustasi jakaa tietotaitoasi tällä sivustolla. Tervetuloa! Vieraskynä artikkelit tarjoavat kirjoittajalleen erinomaisen tilaisuuden esitellä asiantuntemustaan ja hyödyntää sivuston monipuolista sekä laajaa lukijakuntaa. Varmistaaksesi sujuvan vieraskynäprosessin, lue seuraavat ohjeet ennen artikkelin lähettämistä tai idean esittelyä.

YHTEYDENOTTO

Sisältö

Varmista, että sisältösi vastaa sivuston kategorioita ja aihealueita. Artikkelin tulee olla alkuperäinen sekä ennen julkaisematon.

Artikkelin rakenne

Sanamäärä: 1500 (vähintään).
Osuva otsikko ja lyhyt metakuvaus.
Jaksota artikkelia alaotsikoilla.
Tarkista kielen oikeaoppisuus.

Kuvat ja media

Paranna lukukokemusta ja visuaalista ilmettä sisällyttämällä artikkeliin sopivia kuvia. Varmista aina kuvien käyttöoikeus.

Bio

Liitä mukaan lyhyt kirjoittajan kuvaus (50–100 sanaa), kuva on vapaaehtoinen. Voit sisällyttää myös linkit omaan sivustoosi sekä sosiaaliseen mediaan.

Muokkaus

Hyväksyttyyn artikkeliin voidaan tehdä julkaistaessa muokkauksia selkeyden ja tyylin vuoksi. Huomattavista muokkauksista keskustellaan aina erikseen.

Näkyvyys

Omaa vieraskynä artikkelia kannattaa nostaa esille myös omissa sosiaalisen median kanavissa. Ole aktiivinen ja vastaa lukijoiden kommentteihin.

Artikkelin lähetys

Lähetä artikkeli Word-tiedostona sähköpostiosoitteeseen:
info@aarohuttunen.com

Käytä sähköpostissa otsikkoa:
”Vieraskynä: [artikkelin otsikko].”

Artikkeli tarkistetaan 2-3 arkipäivän sisällä. Hyväksytyn artikkelin kohdalla julkaisuajankohdasta sovitaan yhdessä kirjoittajan kanssa.

Kiitos, että harkitset vieraskynä artikkelin kirjoittamista sivustolla. Odotan innolla arvokasta panostasi ja sen jakamista lukijoiden kanssa!

Vieraskynä artikkeli esimerkki

Joni Ihalainen kirjoitti vieraskynä artikkelin meditaatiosta. Artikkeli sisältää 2707 sanaa, 9 kuvaa ja linkit Jonin sosiaalisen median kanaville sekä verkkokurssiin.

LUE VIERASKYNÄ