Jaa Hyvää ja Lopulta Saat Hyvää


Kun ensimmäisen kerran avasin ajatuksiani kirjoitettuun muotoon, en koskaan voinut kuvitella, että joskus voisin olla ”se joku jollekin”. Tarkoituksenani oli alun perin ainoastaan kirjoittaa lähellä sydäntäni olevista asioista, koska minulla ei sillä hetkellä ollut ketään, kenen kanssa jakaa näitä asioita. Noin kolme vuotta sitten julkaisin ensimmäisen päivitykseni, ensimmäisten vuosien aikana harvoin sain minkäänlaista palautetta siitä mitä tein – ei kommentin kommenttia kuukausiin. Välillä sitä alkoi miettimään, että minkä takia tätä ylipäänsä teen? Vastaus oli niihin aikoihin aina sama, tein sitä itseni takia. Sain kirjoittamisesta vapaamman olon ja opin samalla itsestäni uutta (Mitä blogimaailma on antanut minulle?).

Nyt kolme vuotta myöhemmin kaikki tämä vuosien työ on alkanut ”maksaa” minulle takaisinpäin ja huomaan, etten enää kirjoita ainoastaan itseni takia vaan pystyn antamaan itsestäni paljon myös muille. Viikoittain jotain kanavaa kautta, joku uskaltaa lähestyä minua ja kiittää siitä mitä teen. Se todella lämmittää sydäntä ja usein kyyneleet vierivät poskiani pitkin, kun luen näitä viestejä sekä tarinoita. Silloin vasta tajuan, että kuinka suuri merkitys kokemuksillani ja ajatuksillani koskaan voi ollakaan. Tajuan, että olen valinnut ja rakentanut oikean tien jota kulkea. 

Jaa HyvääTarinat ovat meitä varten

Tarinani tähän pisteeseen ei ole ollut kaikkein yksinkertaisin tai helpoin, mutta jokainen vastoinkäyminen tällä matkalla on vain vahvistanut minua fyysisesti ja psyykkisesti. Olen kiitollinen ja äärimmäisen onnellinen siitä, jos ja kun kirjoitukseni pystyvät inspiroimaan tai motivoimaan ihmisiä. Edes yhtä ihmistä! Todennäköisesti en ole valloittamassa maailmaa tällä sisällöllä, mutta jos pystyn valinnoillani parantamaan edes yhden ihmisen maailmaa, on se suuri voitto: 

Moi Aaro! Oon 19-vuotias jätkä. Halusin vaan sanoo kuinka iso merkitys sulla on ollu mun elämään. Sun videoista ja nettisivuilta oon saanu monia vinkkejä terveellisistä elämäntavoista ja sun snapit saa aina hymyn mun huulille.

Ennen mua ei juuri mikään hymyilyttänyt: olin ylipainoinen, ainakin lievästi masentunut ja mikään ei mennyt putkeen. Joulukuussa -16 mun paino oli enimmillään 82,7 kg.

Kehonkoostumusmittauksessa tulokset olivat karmaisevia: rasvaprosentti 26 ja suuri osa rasvasta nimenomaan sitä ikävää viskeraalirasvaa. Vaatteet ei mahtunut päälle ja jopa kavereilta alkoi tulla kommentteja lihavuudesta.

Kävin äsken vaa’alla: 70,8 kg. Eli noin 9 kuukaudessa multa on lähteny painoa 11,9 kg joka on melkein 15 % mun aiemmasta painosta. Helppoa tää ei oo ollu mut erittäin palkitsevaa. Sun avulla oon oppinu nauttimaan muustakin kuin pitsasta, hampurilaisista, karkista, jäätelöstä ja limsasta. On ollu mahtavaa huomata, miten housut, jotka ei oo aiemmin mahtunu mun päälle, on nyt niin isoja, että ne ei pysy mun päällä edes vyön avulla.

Mun tavoitepaino on 67 kg, eikä siihen oo enää pitkä matka.

En pysty edes sanoin kuvailemaan minkälaisia tunteita tämänkaltaiset tarinat saavat sisälläni aikaan! Pystyn vain sanomaan kiitos tälle kaverille joka kyseisen tekstin lähetti. Tällaiset yllättävät kertomukset saavat sisälläni palavan liekin palamaan entistä korkeammalla liekillä. Kiitos. Tarina antaa varmasti meille molemmille voimaa jatkaa tästä eteenpäin.

jaa hyvää

Note to Self: Jaa hyvää ja lopulta saat hyvää

On edelleen vaikea ymmärtää sitä, että omalla esimerkilläni ja toiminnallani pystyn vaikuttamaan positiivisesti muiden ihmisten toimintaan. Vähitellen, näiden kaikkien viestien ansiosta alan tajuamaan, että totta sen täytyy olla. Ja edelleen olen hyvin kiitollinen kaikista viesteistä joita saan, niitä on mahtava lukea – eikä niitä koskaan voi saada liikaa!

Turhan usein käperrytään oman pienen kuorensa sisään, raottamatta kuoren reunaa kenellekään. Yhdessä olemme paljon vahvempia kuin yksin. Jos on jotain hyvää sanottavaa, niin sano se ääneen. 

Koskaan ei voi tietää ketä juuri sinä motivoit.


Hymyä, iloa ja positiivisuutta löytyy myös täältä!
Instagram | Aaro Huttunen
Youtube | Aaro Huttunen
Snapchat | Aarouh

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix