Uusi Vuosi Ilman Lupauksia


1.1.2017. Uusi vuosi. Uusi alku.

Vuosi 2017 pyörähtää käyntiin ja moni lupaa itselleen erilaisia asioita — toiset lupauksista ovat suuria ja toiset pieniä. On mahtavaa ajatella, että nyt voi aloittaa niin sanotusti uudestaan. Onhan uusi vuosi ja tulevasta vuodesta toivotaan aina tulevan parempi kuin edellisestä. Vuoden vaihtuessa on suunniteltu lupauksia itseään varten, jotka tekevät tästä vuodesta entistä paremman!

Lupaukset voivat olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, mutta ei niitä kannata huvikseen tehdä. Ikävän usein nämä lupaukset kaatuvat ennen kuin alkoivatkaan. Monella lupaukset liittyvät fyysisen kunnon parantamiseen tai terveellisempiin elämäntapoihin. Molemmat näistä ovat helposti toteutettavissa, kunhan lupaukset otetaan tosissaan — eikä esimerkiksi tavallisella asenteella: ”Luvataan, kun se kerran kuuluu asiaan. En kuitenkaan usko lupaukseen, koska epäonnistuin viime vuonna ja sitä edellisenä…” Miksi luvata, jos ei ota lupausta tosissaan? Uusi vuosi voi muuttaa kaiken tai sitten kaikki voi pysyä täysin ennallaan.

Itse rakastan uudelleen aloittamista. En pelkää enää kaikkea uutta. On mahtavaa muuttaa uuteen kaupunkiin, josta ei tunne ketään. On mahtavaa kääntää elämä täysin ympäri ja lähteä toiseen suuntaan. Kaikki uusi viehättää minua suuresti ja pidän ovet avoinna uusille asioilla enemmän kuin mielelläni. Myös uusi vuosi on asia jonka toivotan tervetulleeksi koska vain! 

Olen innoissani siitä mitä vuosi 2017 tuo tullessaan. Uuden vuoden lupaukset eivät kuitenkaan ole minua varten. En osaa, enkä halua odottaa uutta vuotta sitä varten, että voisin alkaa toteuttamaan jotain lupausta tai suunnitelmaa. Jos jokin lupaus tulee mieleen, alan toteuttamaan sitä heti. En huomenna, en seuraavalla viikolla, enkä varmasti seuraavana vuonna… Aika aloittaa on tässä ja nyt. Lupaus astuu heti käytäntöön, eikä sen aloittamiselle ole mitään deadlinea.

Jos haluan jonkin asian muuttuvan elämässäni, niin ei minulle ole aikaa odottaa ”oikeaa aikaa” sitä varten. Paras aika toteuttaa on tässä ja nyt. Tässä hetkessä. Elän päivä kerrallaan, en menneessä, enkä tulevassa.

Tiedän vuoden 2016 sisältäneen paljon haasteita, kokemuksia ja onnistumisia. Mutta sen vuoden voi silti tiivistää yhteen ainoaan sanaan — kuvailisin sillä sanalla kaikkia elämäni vuosia ja se sana on: Paras. Menneisyyteen en voi vaikuttaa ja ainoa tapa miten osaan elää, on juuri nyt. Lupaukset tulevaa varten ovat muodostuneet matkan varrella ja ne tulevat mukanani myös vuoteen 2017. 

Vuosi 2017 tulee olemaan kaikkien aikojen paras vuosi!

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix