Tulevia tapahtumia: Tough Viking | Weekend Festival


Tässä jo kovasti odotan taas, että koulu alkaisi… Vähän osaa olla yksinäistä täällä Savonlinnassa, kun melkein kaikki kaverit tän paikan on hylänneet kesäksi. Eikä toi työnteko rehellisesti vieläkään nappaa, kyllä sitä opiskelisi mieluummin. Onneksi on muutamia juttuja kalenteriin tullut merkittyä, joita odottaa ehkä jopa hieman enemmän kuin sitä oppikirjojen avaamista!
 
Kahteen tapahtumaan on liput ostettu ja ne molemmat oikeastaan onkin tässä aika lähiaikoina:

Tulevia tapahtumia

7.-8. Elokuuta – WEEKEND FESTIVAL 2015 
5. Syyskuuta – TOUGH VIKING
 
Helsingissä järjestetään molemmat tulevista tapahtumista ja niihin aion iskeä. En tosiaan oo ollut kummassakaan tapahtumassa aikaisemmin, mutta nyt otetaan selvää mitä nämä oikein on miehiään! Heitän ilmoille ennakkomietteitä molemmista tapahtumista ja katotaan sitten myöhemmin minkälaisia ne oikeasti olivat. Ylittävätkö jopa odotukset?

WEEKEND FESTIVAL 2015 

Weekendeille tulee kovia ulkomaalaisia nimiä, muun muassa David Guetta, Avicii, Hardwell ja Martin Garrix. Mulle henkilökohtasesti uppoaa erittäin hyvin kavereiden soittama musiikki. Ja musiikkihan se on tärkeysjärjestyksen kärjessä, kun tälläsiin tapahtumiin lähetään! Erityisesti en odota ketään artistia sen enempää kuin jotain muuta, mutta kyllä nää ulkomaan vahvistukset mua kiehtoo enemmän kuin kotimaiset. 
 
Kyllä se vaan kesään kuuluu, että on ainakin yhdet festarit kierrettävä! Serkkupojan kanssa lähetään uhmaamaan pääkaupunkiseudun sykettä. Luvassa on varmasti hirveä väenpaljous, mutta mitä enemmän jengiä niin sen parempi! Uskaltaisin veikata myös, että kuuma tulee, koska ei siellä paikallaan seistä vaan tampataan! Avoimin mielin oon liikenteessä. 
 
Odotan hyvää musiikkia, äärimmäisen upeaa fiilistä, uusia tuttavuuksia ja kokemuksia!
Mielenkiintoinen seikkailu tästä reissusta saadaan vielä aikaseks!
 
TOUGH VIKING
Tough Viking on esteratakilpailu. Siinä juostaan 12 kilometriä,
 jonka varrella on erilaisia esteitä vesi- ja jääesteistä, sähkö- ja mutaesteisiin. 
 
Monesti oon miettiny, että haluaisin tätä hommaa lähteä kokeilemaan, ihan vaan mielenkiinnon takia. Nyt kaveri kysy lähtisinkö messiin juoksemaan tän radan läpi, päätin lähteä, miksei?! Tough Viking kuulostaa just sellaiselta tapahtumalta jossa haluan olla mukana. Kunto kasvaa samalla, kun saa pitää hauskaa, kokeilla uusia asioita ja samalla pystyy ylittämään itsensä!
 
En lähde tähän mukaan sillä mielellä, että pitäis tehdä joku järjettömän hyvä aika. Tavoitteena on päästä maaliin ja kerätä kokemuksia. Siellä sen sitten näkee miten paljon alkaa askel painamaan tuossa 12 kilometrin matkalla kaikkien esteiden jälkeen. Matkanahan se ei oo pitkä. 
 
Jos unohdetaan se asia, että aerobiseksihan tää homma menee, niin varmasti tulee olemaan hauskaa! Esteet ei sinänsä mitään pahoja varmaankaan ole, mutta tuo 10 000 voltin sähköeste vähän mietityttää, ei kamalasti nappais niitä sähköiskuja ottaa vastaan… Kyllä siitä kuitenkin läpi mennään ja haetaan mitalli kaulaan, sen lupaan!
 
Kuntoilua, kokemuksia ja itsensä ylittämistä!
 
-Aaro
tulevia tapahtumia
 
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Moikka! Tosi hyviä kysymyksiä! Iso osa mun luokalta kyllä harrastaa erilaisia joukkuelajeja pesäpallosta jääkiekkoon, löytyy myös golffaria ja ratsastajaa. Lasketaanko siis kaikki urheilijoiksi vai pitääkö kilpailla jollain tietyllä tasolla. Joka tapauksessa varmaan 90% harrastaa säännöllisesti jotain liikuntaa / lajia. Fysioterapeutin alalla ei sinänsä liikunnallisuutta tarvitse… Ite oon kuitenkin sitä mieltä, että se on melkein välttämätöntä, että on jollain tapaa omaakin kokemusta liikunnasta ja harrastamisesta. Liikkumisen ja toimintakyvyn kanssa tässä taistellaan, se tuo ammattiin uskottavuutta ja erilaisia näkökulmia, kun itsekin on liikunnallinen. Opiskelijaelämästä: Pieni kaupunki, asukkaita, aloja ja opiskelijoita on vähän. Tapahtumia siis on myös aika vähän, jos alkaa vertailemaan isompiin… Lue lisää...

Anonyymi
Anonyymi
7 vuotta sitten

Onko sun luokalla paljon kilpaurheilijoita tai urheilijoita ja onko sun mielestä fysioterapeutin alalla liikunnallisuus tärkeää? Millaista opiskelijaelämä on sun koulussa ja paikkakunnalla?

0
Kommentoix