Nordic Fitness Expo 2014


Eilen tuli käytyä pyörähtämässä Nordic Fitness Expossa, Lahden messukeskuksessa. Aivan ensimmäinen kerta itelleni, kun käyn tälläsessä tapahtumassa. Ja tosi mahtava meininkihän siellä oli, hyvä fiilis, hienoja ihmisiä ja asioita ympärillä joista itse olen kiinnostunut. Täytyy ottaa tavaksi alkaa käymään kyseisessä tapahtumassa aina kun järjestetään, suosittelen! Tällä kertaa itse pyörin vain messualueella ja tutkin ständejä. Vähän kalliilta omassa budjetissa tuntu ne kilpailujen pääsyliput, vaikka erittäin hienoahan niitä ois ollu päästä seuraamaan, mutta ens vuonna sitten. Onneks on internet pullollaan videoita kyseisistä kilpailuista, niin ei niin paljon jää harmittamaan, vaikka ne olikin skipattava. Hyvin riitti messualueellakin nähtävää, isompikin alue tietysti ois voinu olla Kyllähän siellä julkimoitakin pyöri. Tuli nähtyä muun muassa Musta Barbaari, Peter Wilenius, joka sitten korjasikin potin raskaassasarjassa, on herra pystinsä ansainnut, paljon on töitä tehty ja hikeä vuodatettu, mitä nyt itse olen seuraillut netin välityksellä. Tietenkin muiden kilpailijoiden panosta väheksymättä. Näin myös muun muassa Jari ”Bull” Mentulan, Jutta Gustafsbergin ja Tolppasen Oonan. Kovasti olisin halunnu nähdä Nyyssölän Mikaa ja päästä kuviinkin, mutta oli vähän huono ajoitus itselläni mennä messuille kilpailujen aikaan, joita kaikki on seuraamassa. Mutta ei voi mitään. Siellä pisti silmään myös ulkomaan vahvistuksia esimerkiksi Johnie Jackson, aivan jäätävän kokoinen äijä, joutuu luultavasti menemään ovista nelinkerroin, että mahtuu niistä läpi.

Ilmaisnäytteet  testiin

Messuilta tarttui mukaan mukavasti kaikenlaisia lehtisiä, lippusia, lappusia ja testituotteita. Oli paljon maistiaisia ja kilpailuja. Olihan se uhkarohkeana ihmisenä maistettava yhtä proteiinipatukkaa, jossa oli paljon pähkinää (jolle olen allerginen), kyllähän se tietysti laukaisi pienen reaktion, kurkkua alkoi kutittaa ja oli nieleskeltävä tavallista enemmän syljen erityksen lisäännyttyä. Mutta onneks se meni tunnin sisällä ohi, johtopäätöksenä se etten ole päässyt pähkinäallergiastani yli…
Tuli ostettua messuilta myös tällänen pieni Foam Rolleri, jossa on vähän kuviointia vaikutuksen tehostamiseksi. Pitkään oon miettiny kyseisen kapistuksen hankkimista, mutta netissä nuo on todella kalliita. Messuilta sain tämän yksilön 27€:lla, että ei todellakaan kallis, mitä netistä tilatessa olisi maksanut noin 60€. Mulla on ollut reidessä nyt puolen vuoden ajan sellainen ongelma, että kyykätessä / jalkaprässissä puutuu oikea etureisi kokonaan. Voimat ei lähde, mutta todella ärsyttävä tunne. Omien johtopäätöksieni mukaan siellä on mahdollisesti, joku pintahermo pinteessä, lääkärithän tähän eivät osanneet sanoa mitään… Kokeillaan nyt sitten, jos puutumisen tunnetta sais vähä helpotettua rullailemalla ja venyttelemällä. Tänään alkaa rullailu, tänne kirjoittelen sitten tuntemuksia, alkaako se vaiva helpottaa vai ei. Toivottavasti. En tosiaan aikaisemmin ole Foam rolleria omistanut tai hirveästi käyttänytkään. Tälläiset tapahtumat on niitä asioita, joista voi hakea sitä motivaatiota treenaamiseen ja liikkumiseen. Itsellänihän ei motivaation puutetta tällä hetkellä olekkaan, mutta tapahtumasta jäi niin hyvät fiilikset käteen, että nyt on enemmän voimia painella siellä salilla täysiä menemään! -Aaro Otettiin kaverikuva Jari ”Bull” Mentulan kanssa!
 
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix