Tilannekatsaus: mitä kuuluu ja missä asun?


Luvassa vähän tilannekatsaus mun tän hetkisesti elämäntilanteesta. 
Missä mennään ja mitä tehdään: Koulussa, Vapaa-ajalla ja Töissä (eli salilla).

Koulu

Rehellisesti sanottuna koulu pyörii aivan omalla painollaan. Tämän syksyn ajan se on tuntunut enemmänkin harrastukselta kuin ”työltä”. Meillä on lähinnä ollut käytännön harjoitteita tunneilla. Harjoittelemme erilaisia fysioterapian menetelmiä. Teemme tutkimuksia ja kuntotestejä kuten juoksu-, kävely- ja hyppytestejä. Palpoimme toisiamme (eli koskettelemme käsin lihaksia, luita, jänteitä…). On myös paljon ryhdin havainnoimista. Elikkä tiivistettynä tämä syksy on sisältänyt tutkimista ja testejä.
 
Paljon käytäntöä, josta pidän kyllä kovasti. Todella vähän mitään kirjallista ollut tähän mennessä. Enkä oikeastaan ole vienyt vielä kertaakaan koulutehtäviä kotiin asti. Sinänsä ihan mukavaa tälläinen rento työskentely, mutta siksipä se ehkä tuntuu nyt enemmän harrastukselta. Käyn koulussa ja that’s it. Tottakai itseopiskelu tuo luottamusta omaan tekemiseen. Muttei sitä oikein huvita lähteä ulos lenkille miettimään omaa juoksutekniikkaansa. 
 
Joo, meillä myös alkoi englanti. Tasoa: Mitä tarkoittaa ”Doctor?”. Ihan vaan näin by the way, se tarkoittaa lääkäriä. Eli ei sieltäkään suunnalta paljon haasteita ilmoille heitellä. Tosin englannin kielen opiskelu ei mene koskaan hukkaan ja kielenä pidän siitä todella paljon. Jostainhan se on aloitettava. 
 
Sellainen juttu vielä koulun osalta: Olen pyöritellyt ajatusta päässäni tässä jo jonkin aikaa, että voisin hakea koulun siirtoa. Eli koulun vaihtoa. Sama ala, eri paikkakunta. Miksi? Yksinkertaisesti ja nopeasti selitettynä: Kaipaan jo vaihtelua. Taas.
 
 (Siirrosta enemmän tuonnempana…)
Missä

Missä vapaa-aika kuluu?

Kaikki niin sanottu vapaa-aika kuluu yhteen uuteen ”harrastukseen”. Asetin itselleni yhden deadlinen jouluksi. Tää deadline käsittelee omia internet sivuja. Kyllä. Aloin omatoimisesti opettelemaan miten nettisivuja tehdään. Siis aivan sieltä pohjalta. Mitä kaikkea se oikeasti vaatii saada omat sivut. Viimeiset viikot olen harjoitellut koodaamista, kuvien muokkausta ja kaikkea mitä nettisivujen luominen vaatiikaan. Tää on aivan uusi maailma mulle ja todella iso haaste.
 
Miksi sitten lähdin tälläiseen operaatioon? Olen oikeastaan aina halunnut omat sivut, muttei minulla ole ollut sinne mitään sisältöä. Blogin kirjoittamisen ja elämäntyylin myötä alkaa sisältöä kasaantumaan. Ja todellakin haluan sellaisen alustan, jossa itse viihdyn myös ja sitä on mielekästä tehdä. Alustana tarkoitan nyt esimerkiksi tätä Bloggeria, missä blogini tällä hetkellä sijaitsee. En pidä siitä yhtään, käyttäminen on kyllä helppoa, mutta ulkonäkö on aivan hirveä, enkä saa sitä mieleisekseni vaikka kuinka yritän. Joten en enää edes yritä muuttaa nykyisen blogini ulkonäköä… Blogin pitämisen siirrän täältä sitten ihka omille sivuilleni, kun aika koittaa!
 
Omien sivujen myötä pystyn hallitsemaan jokaista pienintäkin ulkonäöllistä yksityiskohtaa. Ja kuinka tämä pieni perfektionisti sisälläni siitä pitääkään!! Olen syksyn aikana käyttänyt enemmän aikaa opiskellakseni nettisivujen maailmaa kuin koulujuttuja. Mikä yllättää minut itseni on se, että oikeasti pidän siitä pienestä näpertämisestä: ”Yksi koodi sinne, toinen tänne, noin nyt muuttui yksi fontti erinäköiseksi ja sen paikkaakin voi muuttaa!”
 
Olen oppinut omin keinoin mielestäni äärettömän paljon noista asioista. Onneksi lähdin tätä työstämään. En osaa edes sanoin kuvailla kuinka mahtavia onnistumisen elämyksiä olen saanut lyhyessä ajassa tämän kanssa. Tää operaatio viedään kunnialla läpi! Yksin. Haluan, että kädenjälkeni näkyy sivuilla. Se tuottaa niin paljon enemmän tyydytystä, kun voit sanoa itse tehneesi kaiken.
 
En uskalla laittaa esille mitään kuvia tulevista sivuista, vaikka niissä olisikin jo nyt paljon näytettävää! Deadline pitää. Jouluna se tapahtuu (viimeistään)! Vien tän homman aivan uudelle levelille.
 
Missä

Treenit kulkee

Nää työt menee kaiken edelle. Kokopäivätyötä. Treenit kulkee kuin tanssi. Ei mitään valittamista. Salin vaihdoksenkin tässä pari viikkoa sitten tein. Lihat ottaa osumaa ja pumppi on hyvä. Oli kyseessä mikä lihasryhmä tahansa. Viikossa mulla on yksi täydellinen lepopäivä näistä ”töistä”. Viitenä päivänä vedän aivan täysillä kaikki lihasryhmät 1-2 kertaa läpi. Yhtenä päivänä viikossa käyn tuhoamassa vatsan totaalisesti. En jostain syystä tätä vatsapäivää osaa treenipäiväksi laskea, koska vatsat palautuvat niin nopeasti. Eli se tekee yhteensä 2 lepopäivää ja 5 kovaa treenipäivää viikossa.  
Sekuntiakaan en hengähdä ennen kuin noi sivut ovat valmiina.
Luulen, että onnistun yllättämään vielä itsenikin.
Odottakaapa vain!
 
-Aaro
 
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Moikka Hanna!

Voi harmi, oisin tän kilometrikommentin halunnu kovasti lukea! Kiitos tosi paljon positiivisesta kommentista. 🙂 Unelmat on tehty saavutettaviks. Muille voin olla kiltti, mutta itelleni en kyllä pysty armoa antamaan… Ei nää hommat muuten edistyis mihinkää. 🙂

-Aaro

hannamaria
7 vuotta sitten

hitto soikoon! kirjotin kilometrikommentin ja sitten se hävisi kokonaan 🙁 tiivistän pääpointit: oot huikee, arvostan sua ja ylipäätään ihmisiä, joilla on unelmia ja päämääriä ja jotka tekee kovasti duunia niiden eteen. älä pala loppuun, nimimerkillä kokemusta on. miljoonat tsempit, muista olla kiltti muiden lisäksi erityisesti itselles 🙂

0
Kommentoix