Nordic Fitness Expo 2016 Tunnelmointia


Olen nyt kahtena vuonna peräkkäin käynyt Fitness Expoilla, Lahden messukeskuksella. Rakastuin tapahtumaan aivan täysin. Se tunnelma joka siellä vallitsee saa ihoni lähestulkoon kananlihalle. Ympärillä paljon ihmisiä, joita kaikkia yhdistää samaiset tekijät eli liikunta sekä itsensä kehittäminen. On kehonrakentajaa, painonnostajaa, voimanostajaa ja omalla kehonpainolla harjoittelijaa. Todennäköisesti myös kestävyyslajien harrastajia sekä Crossfittaajia.

Tapahtuma tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin. Näytteillä on muun muassa paljon erilaisia vaatteita, lisäravinteita, kuntosalilaitteita ja uusia innovaatioita liikuntaan liittyen. Kiinnostuneille on myös tarjolla seminaareja ja esimerkiksi tanssiesityksiä messulipun hintaan. Ilmassa on aitoa iloa, motivaatiota, inspiraatiota ja naurua. Kukaan ei varmasti jää kylmäksi tarjonnan puutteesta.

shortsisarja-2015

Tänä vuonna Nordic Fitness Expo on vieläpä suurempi kuin koskaan (8.-9.10.2016). On kahdeskymmenes (20) juhlavuosi. Näytteilleasettejia on enemmän ja avoinna on kolme messuhallia, kun viime vuonna oli vain kaksi.

Tapahtumassa olen ollut aikaisemmin yhden päivän paikan päällä. Kirjoitin edellisessä Expo -päivityksessäni (Nordic Fitness Expo 2015), että ensi kerralla haluaisin olla kaksi päivää, koska aika siellä menee liian nopeasti sekä nähtävää ja koettavaa on paljon. Tänä vuonna tosiaan olen paikalla molempina päivinä!

RÄÄKKI Clothing

Osallistun messuille uuden tiimini Rääkin kanssa (RÄÄKKI Clothing). Meistä kerron myöhemmin lisää, mutta niin sitä vaan palaset loksahtelevat pala palalta paikalleen, kun ne paperille kirjoittaa ylös. Pyörin alueella koko viikonlopun edustaen väreissä: musta, valkoinen ja punainen. On aivan mahtavaa päästä osallistumaan suuresti arvostamaani tapahtumaan näytteilleasettajien kortilla. Se on kunnia ja vastaa lähestulkoon yhtä unelmaa, josta en edes tietoisesti unelmoinut. 

raakki-outfit

Lauantaina aion seurata silmä tarkkana Body SM ja Junior Cupia. Voin valehtelematta sanoa nauttivani päästessäni katsomaan lavalle nousevia säikeisiä lihaksia, pinnallisia verisuonia ja kireitä pakaroita. Vaikka en itse todennäköisesti koskaan nouse lavalle — nämä lajit minua jostain syystä kuitenkin kiinnostavat (Kilpailenko koskaan?). Tänä vuonna varsinkin sarja Bodybuilding + 90 kg on odottamisen arvoinen. Lauteille nousee todella kova kattaus. Toivotaan, että jokaisen kilpailu onnistuu kaikilla osa-alueella ja päästään näkemään parasta antia.

Tätä tapahtumaa todellakin odotan innoissani!


PS. Tapahtumassa mukana myös HighRoller, josta kirjoitin aiemmin (HighRoller — Putkirullauksen uusi ulottuvuus). Blogini lukijat saavat uudesta HighRoller 2.0:sta 10 % alennuksen.

Koodilla: AAROHR

Osoitteessa: www.highrollerofficial.com

highroller-oranssi

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix