Välillä väsyttää


Välillä sitä iskee väsymys tälläseen ADHD Duracell-Pupuunkin. Yleensä oon energinen enkä jaksa pysyä tosiaan montaa kymmentä sekuntia paikallani. Tää viikko on alkanu kyllä melko väsyneis fiiliksis. Ehkä se on koulun asettamat tentit ja tehtävät, mitkä vie syö tätä mun energiaa… Tänäänkin koulupäivää oli yli puolet kulunu ja tuntu siltä, etten oo vielä edes heränny. Aamulla kämpiltä lähtiessäni unohtu eväät jääkaappiin, lapaset hyllyyn ja roskat lattialle. Mitä tää on? Aina oon tarkka ja harvoin unohdan yhtään mitään.

Ei päiväunille, vaikka väsyttää

Asiaa voi tietysti vaikuttaa, kun viimeset neljä yötä on tullu nukuttua vähän heikosti, noin 6 h / per yö. Se on ehdottomasti mulle liian vähän. Joillekki se voi riittää… En oo myöskään sellasta tyyppiä joka malttais nukkua päiväunia. Oikeestaan en oo ikinä nukkunu päiväunia, en ikinä. Eikä mulla oikeestaan oo sellasille tarvetta tai aikaakaan. Yöt on nukkumista varten. Tässä nyt hetken on ollut vain sellanen hirvee kiire tehdä kaikkea. Ja jostain pitää saada aikaa niin ehdottamasti mä otan sen yöunista. Koska treenit, ruokailut ja jopa koulukin menee mun arvojärjestyksessä unien edelle. Kerkee sitä vanhempana nukkua, jos nyt ei muka kerran kerkeä! Onneks nyt on tällä hetkellä kaikki koulun tehtävät tehty ja tenttikin on takana. Henkinen rasite lähti harteilta… Mutta hei! Vaikka väsyttäis niin koskaan ei väsytä niin paljoa ettenkö salille menis. Salihan on päivän kohokohta! Sinne mennää oli sitten aamu, ilta tai yö, se ei katso aikaa. Sitä ei vaan voi jättää välistä. Salilla energiatasot alkaa nousta viimeistää, aina löytyy jostain löytyy energiaa puskea treeni läpi. väsyttää
Oikeestaan, eipä tässä muuta: Vilkasu oikeaan alaviistoon, silmiin iskee tatuointi. EIPÄ VÄSYTÄ ENÄÄ! Se on sellanen motivaation ja energian lähde, ettei voi sanoin kuvailla. Katse kohti tulevaisuutta ja menoks.
 
Pidetään tavotteet kirkkaana mielessä.
 
-Aaro
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix