Valmistautuminen 4. Fysioterapian Pääsykokeisiin


Terve!

Huomenna ois ohjelmassa Fysioterapian valintakokeet Savonlinnassa. Todellakin kyseessä on jo neljäs kerta, kun kyseisiin valintakokeisiin oon itteni raahaamassa ja nyt tää on se viimenen kerta. Neljäs kerta toden sanoo… Viime keväänä kävin valintakokeissa Lappeenrannassa, siellä jäi yhdestä pisteestä kiinni koulutuspaikka, nyt ei nimittäin jää!

Tää valintakokeissa ravaaminen on mulle kehkeytyny jo tavaks, joka kevät ja syksy on jonkinlaisissa valintakokeissa tullut käytyä nyt erilaisiin koulutuksiin. Mulle tälläsistä testeistä ei tuu nykyään minkäänlaista stressiä tai paineita, tää on kuin tapa hengittää, sinne vaan mennään, suoriudutaan ja toivotaan parasta.

Valmistautuminen valintakokeista toisiin

Monissa erilaisissa valintakokeissa käyneenä, niin päällimmäisenä on muisto erikoisjoukkojen testeistä armeijaa varten. Kun vertaan tälläisiä ammattiin tähtääviä valintakoetilaisuuksia siihen, mitä ne testit oli, niin eihän nää oikeesti oo yhtään mitään (ainakaan tää Fysioterapia puoli). Lähinnä mietin miten naurettavaks nää testit on joissain oppilaitoksissa tehty. Mutta ei siitä sen enempää.

Tällä hetkellä, mulla ei ole minkäänlaista jännitettä huomisista testeistä. Ei tunnu yhtään siltä, että huomenna olisi joku ”tärkeä” päivä, ehkä tää on huono juttu, koska pieni jännitys on hyvästä.

Kuitenkin meen sinne ainoastaan sillä asenteella, että mulla tulee olemaan koulutuspaikka tammikuussa 2015. Mulla on itsevarma olo, tiiän mitä tulevan pitää ja tulen antamaan testeissä kaikkeni, kaiken mitä tästä jätkästä irtoo. Ja sehän riittää.

Huomenna se ratkee miltä mun tulevaisuus näyttää. Oon valmis kaikkeen mitä Mikkelin AMK voi mun eteen asettaa, bring it on!

Wish me luck!

-Aaro

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix