Treenimusiikkia VOL 1

Jos treenaan yksin niin tykkään siitä, että on kuulokkeet mukana ja musiikki pauhaa korvissa. Pystyn keskittymään suorittamiseen paljon paremmin ja voin sulkea kaiken muun ulkopuolelle suorituksen ajaksi. Mä en tosiaan mee salille juttelemaan, vaan tekemään töitä, vaikka sosiaalinen muuten olenkin. Harvoin ihmiset tulevat mitään puhumaan, jos sulla oikeesti on ne kuulokkeet korvissa, lihakset jännitettyinä ja katse murhaavan päättäväinen.

Musiikin avulla pystyy sulkemaan tosiaan ne häiriötekijät ulkopuolelle. En kuule muiden keskusteluja tai rautojen pauketta, jotka sitten saattavat häiritä keskittymistä. Joillekkin sali on vain sosiaalinen tilaisuus ja treenaaminen on toissijainen juttu, ehkei se palvele kuntosalin tarkoitusta, mutta kukin tavallaan!

Millasta musiikkia sitä salilla sitten tulee kuunneltua? Salin ulkopuolella kuuntelen musiikkia aivan laidasta laitaan, iskelmistä raskaaseenkin musiikkiin. Mutta salilla kuuntelen ”mahtipontista” musiikkia, siinä pitää olla jotain sanomaa, mielellään elämää käsitteleviä ja motivaatiota antavia. Haluan myös saada biisejen sanoista selvää, sellanen örinä musiikki ei oo mua varten.

Soittolista

Tällä hetkellä mun soittolista on seuraavanlainen: HUOM! Kaikki linkit vievät Youtubeen.

1. NO GIVING UP NOW – CROSSFADE

2. RAISED BY WOLVES – FALLING IN REVERSE

3. UNBREAKABLE HEART – THREE DAYS GRACE

4. REMEMBER THE NAME – FOR MINOR

5. ONE FOR THE MONEY – ESCAPE THE FATE

6. OPEN YOUR EYES – GUANO APES

7. GO HARD OR GO HOME – ROY JONES JR.

8. CAN’T BE TOUCHED – ROY JONES JR.

9. ASHLEY – ESCAPE THE FATE (Hyvän fiiliksen biisi.)

10. TERÄSKEHÄ – MC MANE    (Vanha kunnon!)

11. HERE COMES THE BOOM – NELLY

12. FALSE PRETENSE – THE RED JUMPSUIT APPARATUS

13. THE ENEMY – PAPA ROACH

14. UNDEAD – HOLLYWOOD UNDEAD

15. THE WEBS WE WEAVE – ESCAPE THE FATE

Siinäpä tän hetken soittolista. Rokki ja räppi painotteista on musiikki salilla. Mukana on legendaarisia biiseja ja paljon tuntemattomiakin. Itse kuuntelen todella vähän suomalaista musiikkia ja salilla en oikeastaan koskaan, mutta kyllä sinne vanha kunnon Teräskehä mahtuu aina mukaan. Siinä on hyvä suomalainen biisi, joka toimii salillakin.

Motivaatioksi ennen salia tulee kuunneltua paljon motivaatio puheita (miksei salillakin). Ne on aivan erinomaisia tapoja nostaa fiilistä ja omaa asennettaan tulevaa toimintaa varten.

Motivaatiopuheet

Jätän tähän muutaman esimerkin niistäkin:

Why Do We Fall – Motivational Video

How Bad Do You Want It – Motivational Video

Be Phenomenal – Motivational Video

Tälläisiä videoita tulee katsottua tosi usein, aivan mahtavia. Kyseiset videot oon kattonu valehtelematta 30 kertaa. Videoiden ääniraidat löytyy myös mun toiselta soittolistalta erikseen. Suosittelen lämpimästi! Muuttuu hieman asenne asioihin.

Siinäpä se, toivottavasti joku löytää itselleenkin uutta treenimusaa / uutta motivaatiota näiden linkkejen myötä.

Musat korviin ja töitä tekemään!

-Aaro

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *