Mistä Löytää Motivaatio Kuntosalille


Olen aina ollut sellainen ”yksinäinen susi”. Minulla ei ole oikeastaan koskaan ollut minkäänlaisia roolimalleja, esikuvia tai tiennäyttäjiä. Olen kulkenut aina omia polkujani ja oppinut omien virheiden tai erehdysten kautta. En saa motivaatiota siitä, että nään jonkun julkisuuden henkilön kropan kuvassa tai telkkarissa, ”Tuollainen haluaisin olla.” En vertaile itseäni muihin tai kadehdi, jos jollain on isompi hauis tai nostaa enemmän penkistä.

Toisille on onni suonut paremmat geenit kuin toisille. Toiset ovat pitkiä, laihoja ja liha ei tartu luiden ympärille. Toiset on lyhyempiä, vankkarakenteisia ja kasvavat silmissä. Ja niin edelleen. Ei sillä kuitenkaan ole mitään väliä millaset geenit sinulle arpaonni on antanut, et voi niihin vaikuttaa. Ainoastaan sillä on väliä, että olet valmis taistelemaan sen puolesta mitä haluat ja mistä unelmoit.

Quote, You Only

Henkilökohtainen motivaatio

Mistä itse saan motivaatiota raahautua salille kerta toisensa jälkeen? Siihen on yksinkertanen vastaus, olen saanu rakennettua sisälleni palavan halun muuttua. Kaikki tässä asiassa on vain päästä kiinni, mielenvoima ratkaisee. Tärkein asia omalla kohdallani on kasvanut itsevarmuus, josta aion pitää kiinni. Liikkumisella rakennan itselleni enemmän elinvuosia. Keho toimii paremmin, kun se on kunnossa ja siitä pidetään huolta. Aivot toimivat paremmin, voit yleisesti paremmin, niin psyykkisesti kuin fyysisestikin.

Yksi asia kannattaa pitää aina mielessä: Täällä eletään vain kerran ja sinulla on yksi keho, jonka kanssa täytyy elää joka päivä. Niin miksi sitä täytyy laiminlyödä? Itse ainakin haluan voida hyvin ja haluan pystyä olemaan kehostani tyytyväinen. Haluan olla paras versio itsestäni. Kaikki liikkuminen ja kehosta huolehtiminen on sen arvoista.

Olisin varmasti todella rikas, jos voisin käydä harjoitella muiden ihmisten puolesta. Sehän olis aivan mahtavaa! Maailmassa on paljon ihmisiä, jotka eivät vain yksinkertaisesti saa aikaiseksi lähteä liikkeellee, vaikka haluaisivat. Elämä on valintoja täynnä. Valitse oikein.

Motivaatio lähtee sisältä, ei siihen tarvita mitään muuta. En välitä siitä mitä muut sanovat tai ajattelevat. Tätä asiaa teen ainoastaan itseni takia, en muiden! Treenaamisella on myös terapeuttinen vaikutus minuun, että menen sinne sitten surullisena, vihaisena, väsyneenä tai turhautuneena. Tullessani pois sieltä on hyvä olla, salille on jätetty kaikki se minkä sinne vei.

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix