Etusivu

Kuka on Aaro Huttunen?

Kuka olen?

Aaro Huttunen. Syntymäpäiväni on 1. kesäkuuta. 

Luonteeltani olen sosiaalinen, huumorintajuinen, elämäniloinen, positiivinen, aktiivinen ja määrätietoinen. Janoan jatkuvasti uusia haasteita elämääni, en päästä itseäni helpolla. Jos jotain päätän niin siitä pidetään myös kiinni.

Mitä teen tällä hetkellä?

Tällä hetkellä opiskelen Fysioterapiaa. Ennen kuin pääsin alalle kävin erilaisia lyhyempiä koulutuksia ja etsin itseäni. Hain fysioterapian koulutusohjelmaan kuusi kertaa ja kävin neljä kertaa pääsykokeissa, eri puolilla Suomea. Lopulta ymmärsivät antaa minulle mahdollisuuden.

Jo lukioaikoina ajatus fysioterapian opiskelusta iskostui jostain syystä mieleeni. Vuosien mittaan ajatuksesta muodostui tavoite. Tavoite, joka täytyi saavuttaa. Moni epäili sitä, että mahdanko ikinä päästä alalle, ehkä minun kannattaisi vain kokeilla jotain muuta? Ei. Luovuttaminen ei koskaan tullut kysymykseen. Luontoni ei anna periksi, eikä antaisi sitä anteeksi. 

Pitäydyin suunnitelmassa A, koskaan ei edes ollut toista suunnitelmaa. Tiesin loppujen lopuksi pääseväni alalle. Se olisi vain ajan kysymys milloin. Päätin ennemmin kulkevani pidemmän polun kuin, että poikkeaisin siltä kokonaan. Tässä sitä nyt ollaan. 

Opintojen alkaessa ne tuntuivat luontaisilta ja mielenkiintoisilta. Tätä haluan opiskella. Pelkkä opiskelu ei vain tuntunut riittävän, halusin jotain enemmän.

Oman yrityksen perustaminen on aina ollut minulle se suurin haave. Viime kesän töiden jälkeen haaveet omasta yrityksestä alkoivat vahvistumaan päivä päivältä. En halunnut enää olla pieni palanen jotain suurempaa organisaatiota. Haaveet tulivat uniini. 

Haaveista muodostui ensin idea. Ideasta päätös. Päätöksestä suunnitelma ja suunnitelmasta tuli totta. Aloitin kaiken tyhjästä. Opiskelin paljon ja kokeilin kaikkea mahdollista. Onnistumisia ja epäonnistumisia toistensa jälkeen. Syyslukukaudella 2015 valehtelematta käytin kolminkertaisen määrän aikaa yritykseen liittyviin asioihin kuin kouluun itseensä. 

Yritykseni kulkee omalla nimelläni Aaro Huttunen. Palveluihini kuuluu toistaiseksi: Urheiluhieronta, Faskiakäsittely, henkilökohtaiset harjoitus- ja ravinto-ohjelmat. Pohja on valmiina, tästä lähdetään rakentamaan!

Olen täysipäiväinen opiskelija ja sivutoiminen yrittäjä.

Missä asun ja missä olen asunut?

Kotoisin olen pieneltä paikkakunnalta nimeltä Mäntyharju. Siellä vartuin ja kasvoin. 19-vuotiaana muutin pois kotoa, Mäntyharjulta. Se oli yksi elämäni suurista käännekohdista. Takaisin sinne en ole enää palaamassa, vaikka mukava paikkakunta onkin. Liian pieni kuitenkin ajatusmaailmalleni.

Kolmen viimeisen vuoden aikana olen muuttanut noin 15 kertaa erinäisistä syistä. Lähinnä opiskelun takia — välillä oman mielenrauhani ja vaihtelun takia. Asettuminen tuntuu jostain syystä tässä elämäntilanteessa vaikealta.

Kävin lukion Mäntyharjulla. Lukion jälkeen armeijan vihreät kutsuivat, palvelusaikani vietin Imatralla erikoisrajajääkärikomppaniassa. Armeijan jälkeen lähdin Tampereelle Liikunnanohjauksen peruskurssille. Tampereelta muutin Joensuuhun ja kouluttauduin Urheiluhierojaksi. Joensuun jälkeen asuin hetken Jyväskylässä ja tällä hetkellä opiskelen Savonlinnassa.

En tosiaan tiedä mistä itseni löydän seuraavaksi.

Mistä pidän?

Aaro

Rakastan salilla käymistä ja rakkaus lajia kohtaan vain kasvaa kasvamistaan. Aloittaessani saliharrastuksen painoin noin 60 kiloa. Itseluottamukseni oli pyöreä nolla. Nykyään painoni pyörii 90 kilon paremmalla puolella ja itseluottamuskin on löytynyt.

Harrastuksesta muodostui elämäntapa ja elämäntavasta on kovaa vauhtia tulossa ammatti. Salilla käyminen on harrastuksena minulle täydellinen. Pidän sen jokaisesta osa-alueesta omalla tavallaan. Tämän elämäntavan myötä olen myös saanut aivan uuden suunnan elämälleni. En varmasti koskaan olisi lähtenyt kulkemaan tälläisiä polkuja, ellei kuntosali olisi vienyt sydäntäni.

Olen käynyt salilla enemmän ja vähemmän noin viiden vuoden ajan. Siitä ajasta tavoitteellista harjoittelua on ollut viimeiset kaksi vuotta, jolloin olen seurannut kehitystäni ja syömistäni tarkemmin. Kuntosali liittyy tavalla tai toisella joka päiväiseen elämääni. Tämä on elämääni ja nautin siitä.

Alkutilanteesta ollaan jo kaukana, mutta matka on silti vasta alussa.

PS. Tämä esittely on kirjoitettu vuonna 2015, jonka jälkeen on tapahtunut hyvin paljon. Voit lukea lisää tapahtumista tarinani puolelta sekä sosiaalisen median kanavilta löydät paljon lisäsisältöä:

Blogi | Aaro Huttunen
YouTube | @AaroHuttunen
Instagram | Aaro Huttunen
Podcast | Saavutus Podcast

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *