Saavutus Podcast | #1 Tarina alkaa | 5 Kehittävää Kysymystä

Saavutus Podcast ja sen ensimmäinen jakso! Ensimmäisessä jaksossa käsitellään muun muassa sitä, miksi juuri nyt uusi podcast, minkälaisia aiheita podcastissa tullaan käsittelemään ja mitä tulevaisuudessa Saavutukselta voi odottaa. ”Saavutus -castin” hostina toimii Aaro Huttunen, mutta podcastissa ei kuitenkaan ole tarkoitus paneutua hänen elämäänsä välttämättä sen syvemmin – oletettavasti myös hostin roolissa toimijaan tullaan matkan varrella tutustumaan, mutta visio podcastin takana on jotain paljon suurempaa, kuin yhden ihmisen ajatusmaailma tai elämänkokemukset.

#1 First Things First – Tarina alkaa & Visio kaiken takana | 5 Kehittävää Kysymystä:

Kuuntele podcastia: Spotify | YouTube

Saavutus Podcast

Saavutus podcastin puolella tullaan käsittelemään laajoja kokonaisuuksia, haastattelemaan erilaisia ihmisiä ja syventymään henkilökohtaisiin tarinoihin tarkemmin. Tavoitteena on pystyä tuomaan kuuntelijan elämään uudenlaisia perspektiivejä, ajatuksia sekä työkaluja esimerkiksi tavoitteiden ja unelmien tavoittelemista varten. Saavutus podcastin jaksoissa mennään pintaa syvemmälle!

Podcastin puolella käsitellyt osa-alueet saattavat olla hyvin suuria, mutta perimmäisenä ajatuksena on kuitenkin antaa kuuntelijalle jotain uutta. Esimerkiksi kaikki haastateltavat tulevat saamaan samat ”5 Kehittävää Kysymystä”, joihin pääsevät vastaamaan. Kysymyksiin saa miettiä vastaukset etukäteen – mikäli haluaa.

5 Kehittävää Kysymystä

Myös podcastin host vastaa näihin viiteen kehittävään kysymykseen ensimmäisen Saavutus -castin jakson aikana! Kysymykset kuuluvat seuraavasti:

 1. Mikä on suosikkikirjasi ja miksi?
 2. Lempi ”Lifehack”?
 3. Suurin virheesi elämässä (esimerkiksi taloudellisesti)?
 4. Minkä neuvon antaisit 18-vuotiaalle itsellesi?
 5. Minkä unelman aiot saavuttaa lähitulevaisuudessa?

#1 Kirjapoiminta

*Sisältää mainoslinkkejä.
*Tony Robbins – Money Master the Game (Amazon)

Podcast jakson jälkeen kaikki jaksossa käsitellyt kysymykset ja tärkeimmät asiat tullaan kirjoittamaan tälle -sivustolle ylös, jonka kautta jaksoihin pystyy tarvittaessa tutustumaan paremmin ja palaamaan sisältöä ajatellen.

Tervetuloa osaksi yhteisöä!

Upeaa, että päätit liittyä mukaan tälle pitkälle, mutta sitäkin palkitsevammalle matkalle. Seikkailut ovat vasta alussa!

Mikäli mielessäsi on henkilö / henkilöitä joiden tarinoista haluaisit tietää enemmän ja, jotka sopisivat Saavutus podcastin vieraaksi – heitä ajatus ilmoille, paljasta heidät! Tai, jos itse haluat tulla vieraaksi, sinulla on tarinoita jaettavaksi, etkä pelkää heittäytyä – huuda se ääneen!

”Valitse tarinasi suunta.”


Miksi nyt on paras aika aloittaa?

Koskaan ei tule olemaan parempaa aikaa aloittaa kuin nyt. Odottaminen on nimittäin kaikista haastavinta. Tiedätkö sen tunteen, kun haluaisit jonkin tulevaisuudessa odottavan asian tapahtuvan heti? Me kaikki tiedämme.

On aina parempi aloittaa nyt. Nyt on oikea aika – ei myöhemmin! Eihän meistä oikeasti kukaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tulevaisuudesta emme koskaan voi olla täysin varmoja ja sen takia esimerkiksi unelmia tai tavoitteita kohti on syytä lähteä juuri nyt.

Milloin on oikea aika aloittaa, jos ei nyt? – Kysymys johon voi löytyä useampia vastauksia, riippuen tilanteesta ja näkökulmasta, mutta meidän kohdallamme kysymykseen oli ainoastaan yksi vastaus: ”Nyt on oikea aika.”

Tulevaisuus

Tässä vaiheessa haluan syvästi kiittää hyvää ystävääni Joonas Harimaata joka on toiminut Saavutus Podcastin puolella monessa jaksossa ikään kuin co-hostin roolissa. Joonas jakaa kanssani hyvin pitkälti samankaltaisen ajatusmaailman ja on tuonut jaksoihin valtavasti lisäarvoja omien kokemustensa sekä ajatustensa kautta – kiitos Joonas! Olemme saaneet paljon hyvää palautetta muun muassa siitä, että käsittelemiemme aihealueiden suhteen kokemuksemme ja oppimamme asiat täydentävät toisiaan monipuolisesti ja molemmat pystyvät omalta osaltaa tuomaan valtavasti arvoa keskusteluun. Toivotaan, että Joonas haluaa jatkaa myös pitkälle tulevaisuuteen samankaltaista osallistumista Saavutus Podcastin tuotantoon. Kiitos vielä kerran!

Tavoitteena on julkaista myös tulevaisuudessa uusi jakso joka maanantai (heti aamusta). Tulevaisuuteen katsoessa on luvassa paljon laadukkaampaa sisältöä erityisesti äänenlaadun suhteen – tähän mennessä äänenlaadusta on joutunut hieman välillä tinkimään puutteellisen välineistön takia, mutta tähän tullaan tekemään poikkeus. Itseasiassa uudet mikrofonit sekä tallennuslaite on jo tilattu ennen tämän tekstin julkaisua. Uusien välineiden avulla myös matkustaessa laadukkaan äänenlaadun saaminen on turvattu!

Saavutus Podcastia pyritään viemään kaikilla tasoilla jatkuvasti eteenpäin. Siitähän tässä on kysymys. Kehittymisestä.

Jos sinulla on antaa esimerkiksi kehitysehdotuksia tai rakentavaa palautetta – kerro niistä!

Visio

Haluan luoda positiivisen ja rakentavan ympäristön sekä yhteisön, jonka kautta jokainen yhteisön jäsen tai uusi tulokas pystyisi löytämään itselleen sekä elämäänsä arvokasta sisältöä. Sisältöä joka palvelisi yksilöä pitkällä tähtäimellä läpi elämän, kohti asetettuja tavoitteita ja ajatuksissa leijuvia unelmia sekä haaveita.

Jaetun sisällön kautta toivon pystyväni muun muassa herättämään kehittäviä ajatuksia, ”AHAA-elämyksiä”, ”F*CK YEAH! -fiiliksiä” ja uskoa omien tavoitteiden saavuttamista ajatellen.

”Vision without action is merely a dream.
Action without vision just passes the time.
Vision with action can change the world”

– Joel A. Barker

Saavutus -podcastin tavoitteena on tarjota konkreettisia keinoja sekä ajatuksia tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseen! Saavutus etsii jatkuvasti merkittäviä, unohtumattomia ja perspektiiviä tuovia tarinoita elämän erilaisista lähtökohdista (Spotify). Haluan jakaa sisällön kautta työkaluja sekä ideoita, joita hyödyntämällä jokainen pystyy ottamaan seuraavan askeleen kohti asetettuja tavoitteita. Suunta on jokaisen valittava itse, mutta sitä kohti ei tarvitse kulkea yksin.

Tarina Saavutuksen takana sai alkunsa visiosta jonka mukaan: Jokaisen meistä täytyy valita elämän aikana polut joita kulkea ja seikkailut joissa olla osallisena, käydä henkilökohtaiset taistelut, astua unelmien seikkailuihin ja luoda kaikista kokemuksista ikimuistoinen elämänkokemus. 

Toivon, että nautit tästä yhteisestä matkasta ja toimit aktiivisena yhteisön jäsenenä. Meistä kukaan ei selviä täällä yksin. Yhdessä matkaa on paljon mukavampi kulkea!

”Ole oman elämäsi tarinankertoja – valitse tarinasi suunta!”

Podcast

2 thoughts on “Saavutus Podcast | #1 Tarina alkaa | 5 Kehittävää Kysymystä

 1. Ylva Beba says:

  Kalle Isokallio olis oikein hyvä vieras podcastiin.
  Takana värikäs elämä ja omaa erittäin vankan ymmärryksen taloudesta, sekä kansantalouden saralta, mutta varsinkin yritystalouden.
  Uskoisin että vinkkiä tulisi nuorelle yrittäjälle monenlaista, joka helpottaa tulevaisuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *