Saavutus Podcast – #1 Tarina alkaa | 5 Kehittävää Kysymystä


Saavutus Podcast ja sen ensimmäinen jakso! Ensimmäisessä jaksossa käsitellään muun muassa sitä, miksi juuri nyt uusi podcast, minkälaisia aiheita podcastissa tullaan käsittelemään ja mitä tulevaisuudessa Saavutukselta voi odottaa. ”Saavutus -castin” hostina toimii Aaro Huttunen, mutta podcastissa ei kuitenkaan ole tarkoitus paneutua hänen elämäänsä välttämättä sen syvemmin – oletettavasti myös hostin roolissa toimijaan tullaan matkan varrella tutustumaan, mutta visio podcastin takana on jotain paljon suurempaa, kuin yhden ihmisen ajatusmaailma tai elämänkokemukset.

#1 First Things First – Tarina alkaa & Visio kaiken takana | 5 Kehittävää Kysymystä:

Voit kuunnella podcastia muun muassa Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify ja Anchor.

Podcast

Saavutus podcastin puolella tullaan käsittelemään laajoja kokonaisuuksia, haastattelemaan erilaisia ihmisiä ja syventymään henkilökohtaisiin tarinoihin tarkemmin. Tavoitteena on pystyä tuomaan kuuntelijan elämään uudenlaisia perspektiivejä, ajatuksia sekä työkaluja esimerkiksi tavoitteiden ja unelmien tavoittelemista varten. Saavutus podcastin jaksoissa mennään pintaa syvemmälle!

Podcastin puolella käsitellyt osa-alueet saattavat olla hyvin suuria, mutta perimmäisenä ajatuksena on kuitenkin antaa kuuntelijalle jotain uutta. Esimerkiksi kaikki haastateltavat tulevat saamaan samat ”5 Kehittävää Kysymystä”, joihin pääsevät vastaamaan. Kysymyksiin saa miettiä vastaukset etukäteen – mikäli haluaa.

5 Kehittävää Kysymystä

Myös podcastin host vastaa näihin viiteen kehittävään kysymykseen ensimmäisen Saavutus -castin jakson aikana! Kysymykset kuuluvat seuraavasti:

  1. Mikä on suosikkikirjasi ja miksi?
  2. Lempi ”Lifehack”?
  3. Suurin virheesi elämässä (esimerkiksi taloudellisesti)?
  4. Minkä neuvon antaisit 18-vuotiaalle itsellesi?
  5. Minkä unelman aiot saavuttaa lähitulevaisuudessa?

#1 Kirjapoiminta

*Sisältää mainoslinkkejä.

*Tony Robbins – Money Master the Game (Amazon)
*Raha Peli Haltuun – Tony Robbins (Adlibris)

Podcast jakson jälkeen kaikki jaksossa käsitellyt kysymykset ja tärkeimmät asiat tullaan kirjoittamaan tälle -sivustolle ylös, jonka kautta jaksoihin pystyy tarvittaessa tutustumaan paremmin ja palaamaan sisältöä ajatellen.

Tervetuloa osaksi yhteisöä!

Upeaa, että päätit liittyä mukaan tälle pitkälle, mutta sitäkin palkitsevammalle matkalle. Seikkailut ovat vasta alussa!

Mikäli mielessäsi on henkilö / henkilöitä joiden tarinoista haluaisit tietää enemmän ja, jotka sopisivat Saavutus podcastin vieraaksi – heitä ajatus ilmoille, paljasta heidät! Tai, jos itse haluat tulla vieraaksi, sinulla on tarinoita jaettavaksi, etkä pelkää heittäytyä – huuda se ääneen!

”Valitse tarinasi suunta.”

Podcast
0 0 votes
Article Rating

guest

2 Comments
Vanhin
Uusin Suosituin
Inline Feedbacks
View all comments
Ylva Beba
Ylva Beba
3 vuotta sitten

Kalle Isokallio olis oikein hyvä vieras podcastiin.
Takana värikäs elämä ja omaa erittäin vankan ymmärryksen taloudesta, sekä kansantalouden saralta, mutta varsinkin yritystalouden.
Uskoisin että vinkkiä tulisi nuorelle yrittäjälle monenlaista, joka helpottaa tulevaisuutta.

2
0
Kommentoix