Pikkupaikkakunnan Kuntosalin Kirous


Otsikko kuulostaa pahaenteiseltä… Mutta niin pitääki.

Viikko ois oltava täällä kotipaikkakunnalla pienellä Mäntyharjulla. Aina, kun täällä tuun käymään on tapana ostaa muutama kertakäynti paikalliselle salille. Salillehan on nimittäin päästävä!

Kuntosalin kirous

Miksi tekstin otsikossa lukee sana ”kirous”? Mäpä kerron:

Täällä, kun menet salille, sä tunnet joka ainoan tyypin joka siellä salilla on. Täälläpäin en tosiaan käy kovin usein, niin tottakai on vaihdettava kuulumisia kaikkien kanssa. Tottakai silloinhan se treenaaminen menee ihan jutteluks vaan, ja sitähän mä en ite treenaamiselta hae. Kun salille mennään niin siellä treenataan ja lähetään pois. Se ei oo se paikka missä hoidetaan sosiaalisia suhteita.

Epäkohteliastahan se tietysti on, jos ei kysymyksiin vastais.

Velvollisuudet hoidettava

Tosiaan täällä treenaaminen menee oikeasti väkisinkin jutteluksi. Sali on pieni ja nyt ”fitnessbuumin” ollessa pinnalla, se on myös usein aivan täynnä. Joten sä et pääse laitteisiin, koska niitä on niin vähän. Silloin sä joudut venailemaan, mahdollisesti hyvinkin kauan ja kyllähän odotellessa on mukava jutella.

kuntosalinSe jutustelu ei oo hyvä asia. Se aiheuttaa vaan tarpeettoman pitkiä taukoja treenistä… Intensiteetti kärsii ja koko treeni kärsii. Energia ja kiinnostus treeniin lopahtaa, kun jokaisen liikkeen väliin tulee se viiden minuutin tauko.

Mulla on tässä esimerkki: Maanantaina mentiin kaverin kanssa salille, kello oli noin 20:00 salille tultaessa. Ja kun sieltä viimein lähettiin nii kello oli 22:30. Siellä meni kaksi ja puoli tuntia?! Sali oli siis aivan täynnä ja laitteet varattu. Samanlaisen treenin, kun käy isommalla salilla vetämässä niin menee noin tunti.

Eipähän siinä, onhan se ehdottoman hyvä, että saa kuulumiset vaihdettua ja on mahtava nähä vanhoja tuttuja ja kavereita. Sali ei oo kuitenkaa mulle itelleni oikea paikka hoitaa niitä asioita. Siellä kuuluu hoitaa treeni pois päiväjärjestyksestä mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti, sitten jää aikaa muuhunkin.

Siinäpä pikkupaikkakunnan kuntosalin kirous lyhyesti.

Toisaalta, ehkä se on vaa hyvä, että sosiaaliset suhteet täällä hoidetaan edes siellä salilla. Eihän täällä oikeastaan muuten tapaisi yhtään ketään, missää.

-Aaro

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix