Onko sinulla elämää: sali, ruoka ja blogi?


BOOM!
 
Sieltä se kysymys tuli, kuin salama kirkkaalta taivaalta. Oikeastaan kyseessä oli enemmänkin toteamus kuin kysymys ja se kuului näin: Sulla ei oo muuta elämää kuin sali, ruoka ja blogi.” 

Pysähdynpä nyt hetkeksi miettimään tätä asiaa…

muuta elämääPakkohan se on todeta, että treenaaminen on iso osa mun elämää ja ruokavalio pyörii hyvin pitkälti sen ympärillä. Salilla käynti on mulle terapiaa, siellä unohtuu väsymys ja surut, sieltä saan iloa ja energiaa. Siellä ollessa keskitytään vaan siihen yhteen asiaan ja ulkopuolinen maailma unohtuu. Treenaaminen on mun intohimo.
 
Tän intohimon takia päätin myös alkaa joskus kirjoittamaan tätä blogia. Tietenkin käsittelen sitä asiaa paljon. Blogissa en varmasti kerro kaikista mun tempauksista ja matkoista. Ehken edes kirjoita mulle niistä kaikista merkityksellisimmistä asioista, koska kyllä mullakin yksityiselämä on, vaikka todella avoimesti täällä kirjottelen. 
 
Blogista siis varmasti jää sellainen kuva, ettei mulla muuta elämää ole kuin Sali, Ruoka ja Blogi. Mitä blogiin tulee, tän ylläpito on mulle täysin vapaaehtoista, ei kukaan pakota mua tätä tekemään. Ei tää oo mulle työ. Käytän tähän paljon vapaa-aikaa, koska haluan. Mielestäni saan tästä paljon paljon enemmän kuin esimerkiksi telkkarin kattomisesta. Itse valitsen miten aikani käytän. 

Onko mulla muuta elämää..?

En sitten tiedä mitä tarkalleen ”muulla elämällä” tarkoitetaan. Onko se sitten bilettämistä, jota tän ikästen kuuluis ehkä tehdä? Onko se seurustelua tai naisten perässä juoksemista? Onko se Salattujen Eläimien seuraamista joka ilta? En tiedä…
 
Avaan nyt kuitenkin hieman minkälaista muutakin ohjelmaa mun elämään kuuluu kuin vain salilla juoksemista:
 
Tällä hetkellä tosiaan oon kesätöissä. Ja oon töissä aina sinne koulun alkuun asti, ei oo mitään lomia. Työkuviot rajottaa jonkin verran tekemisiä, vapaapäivät on ripoteltu todella typerästi niin, että harvoin on edes kahta vapaata putkeen (järjestelykysymys), joten täältä Savonlinnasta ei kovin kauas päivän takia viitsi lähteä. Melko huonosti korttini pelasin tältä kesältä, koska tänne ei hirveästi kavereita jäänyt. Mutta aina, kun sattuu enemmän vapaata olemaan niin todellakin lähden heti tästä kaupungista irti.
 
Vapailla ajelen kotiseudulle tai käyn moikkaamassa sukulaisia / kavereita jossain. Oon ahkera pitämään yhteyttä sukulaisiin, oon tervetullut kaikkialle ja voin oikeastaan kävellä jokaisen sukulaisen kotiovesta sisään ilmoittamatta edes etukäteen. Se, jos joku asia on rikkautta. 
 
Tällä hetkellä mun elämää ei muut ihmiset rajota mitenkään, meen ja tuun miten haluan.
Maanantaina voin olla Mäntyharjussa, keskiviikkona Savonlinnassa ja torstaina saatan olla sitten Kuopiossa…  
 
Kyllä mulla muutakin elämää on kuin vain sali, ruoka ja blogi! 
Harvoista reissuista pidän mitään ääntä. Enkä myöskään tuo tässä blogissa esille ketään, joka ei itse sitä erikseen pyydä. Kirjotan yleisesti asioista, joista haluan. Salaperäisyys on valttikortti… 
PS. Juhannus meni aivan mahtavasti, vaikka kuvittelin ettei edellisestä Juhannuksesta paremmaksi enää voi laittaa. Paljon vanhoja kavereita tuli nähtyä pitkästä aikaa! Talviturkki heitetty (todella myöhään)! Ensimmäistä kertaa myös golfmailmaan tartuin. Vähän myös rusketus tarttui. Kaikin puolin aivan huikea Jussi. Hyvä ruoka, parhaat ystävät ja loistava meno! -Aaro
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Moi!

Hienoo, että oot löytäny tänne. 🙂 Ja kiitoksia erittäin paljon!

Anonyymi
Anonyymi
7 vuotta sitten

Löysin sun blogis ja täytyy sanoo et on kyl hyvää luettavaa! kirjotat tosi hyvi ja vaikutat muuteki jätkältä jolla on asenne kohillaa 🙂

0
Kommentoix