Mikael Sinisalo | Räätälin ura: Pohjalta huipulle


”Kahden konkurssin jälkeen olin jo valmis jättämään alan, mutta yhtään päivää en kuitenkaan vaihtaisi, koska ne ovat tehneet minusta itseni.” 💭
– Mikael Sinisalo


Mikael Sinisalo (@mikaelsinisalo), räätäli, joka on työskennellyt yli 30 vuotta yrittäjänä pukujen parissa. Ura on vienyt Mikaelin läpi voimakkaiden turbulenssien – hän on mm. käynyt läpi kaksi konkurssia haastavalla alalla ja oli jo valmis luopumaan ajatuksesta, että enää koskaan palaisi intohimonsa pariin, koska koki ettei yrittäminen ollut häntä varten.

Uran värikkyydestä kertoo esim. se, että hän on tehnyt töitä Suomen rikkaimpien ihmisten kanssa ja ollut hetken myös asunnoton konkurssista johtuen. Jaksossa käydään läpi Mikaelin rikasta uraa: ”Poika josta ei koskaan pitänyt tulla mitään.”, keskustellaan siitä, että mitä kaikkea puvun valitsemisessa pitää ottaa huomioon ja miksi – mistä ensimmäinen mittatilauspuku hankkia ja mitä sellainen maksaa? Mikael vastaa myös kuuntelijoiden kysymiin kysymyksiin!

Instagram | @mikaelsinisalo
John Barrister | Sivusto: johnbarrister.com
John Barrister | Instagram: @johnbarrister

Kuuntele podcastia: Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify | Anchor | YouTube

Kysymykset

Kaikki alla olevat kysymykset eivät haastattelun aikana välttämättä esiinny kronologisessa järjestyksessä. Osa kysymysten vastauksista saattaa tulla esille hieman erilaisen kysymyksenasettelun takaa.

1:42 Mikaelin esittely – Miten päätyi räätäliksi?
5:10 Yrittäjän taipaleen alku
8:50 Menestys ja vauhtisokeus
11:10 Räätälin ammattitaito ja yrittäjyys
25:30 Sponsorit
30:50 Asiakaskokemuksen luominen
35:00 Uran vaiheita
42:00 Miten valita puku?
56:30 Etikettivirheet ja pukukoodit
01:04:00 Mistä hankkia ensimmäinen puku?
01:06:30 Kehittävät kysymykset (5)

5 Kysymystä kohti parempaan elämää

  1. Mikä on suosikkikirjasi ja miksi?
  2. Lempi ”Lifehack”?
  3. Suurin virheesi elämässä?
  4. Minkä neuvon antaisit 18-vuotiaalle itsellesi?
  5. Minkä unelman aiot saavuttaa lähitulevaisuudessa?

Jakson sponsorit

Puhdistamo | puhdistamo.fi
Koodi: AARO15 ⮕ 15 % alennus

Terveys on tärkein asia mikä jokaisen tulisi priorisoida. Henkilökohtaisesti haluan tarjota keholleni vain parhaita ravinteita ja tiedän, että Puhdistamon tuotteisiin voi aina luottaa. Jokaisella tuotteella on laatutakuu ja niissä käytetään vain parhaita raaka-aineita. Puhdistamo on Suomen ensimmäinen Superfood brändi jonka toiminta perustuu täysin huippulaatuun (perustettu 2010) – kun haluat pysyä terveenä.

MyProtein | myprotein.fi
Koodi: AAROMP ⮕ 35 % alennus

MyProteinilta saat edullisesti muun muassa treenivaatteet ja -varusteet sekä ruokavalion täydentämiseen liittyvät tuotteet, kuten kaurahiutaleet ja aminohapot. MyProtein on Euroopan johtava urheiluravitsemusbrändi (perustettu 2004), joka tuottaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, kuten proteiinijauheita, vitamiineja ja mineraaleja sekä urheilutekstiilejä. MyProtein toimii yli 70 maassa.

Kaikki alennuskoodit | aarohuttunen.com/edut

Mikael
5 1 vote
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments