Miten saada makeanhimo kuriin? | Proteiinikeksit ja browniet

Välillä jotain muutakin evästä kuin kana-riisi-parsakaalia sekoituksia. Tuli maistelua Lenny&Larry Complete Cookieita ja Muscle Brownieita. Aivan kaikkiin makuihin en uskaltanut koskea, koska muutamat sisältävät pähkinää, mutta erilaisia makuja jäi silti vielä useita. Ensimmäisenä pisti silmään keksien koko, ne ovat todella kookkaita (paino 113 g), syömistä riittää ja sehän on ainoastaan hyvä asia! Saa enemmän kuin yhden haukun, joka ei keksien kohdalla välttämättä ole itsestäänselvyys. Tietysti myös ravintoarvot ovat koon mukaiset.

Keksien sisältö

Keksit ovat täysin vegaanisia, ne eivät sisällä esimerkiksi kananmunaa tai maitotuotteita — moni varmasti osaa nykyaikana arvostaa ravinnossa sitä piirrettä. Yhdessä keksissä on 16 grammaa proteiinia ja 8 grammaa kuitua sekä kaikkien keksien maku on erittäin hyvä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Makuvaihtoehdoista löytyy varmasti jokaiselle jotakin: Chocolate Chip, Double Chocolate, Birthday Cake, Lemon Poppy Seed, Oatmeal Raisin, Peanutbutter, Snickerdoodle ja White Chocolate Macadamia. Itse olen suklaan suuri ystävä ja mitä enemmän sitä on, niin sen parempi. Joten ensimmäiselle sijalle valitsisin maun puolesta Tupla Suklaan.

Maku, koko ja koostumus

Näitä mussuttelisi mieluusti useammankin putkeen, mutta reippaat 300 kaloria per keksi alkavat hieman jarruttemaan menoa jossain vaiheessa. Mutta se on vain hyvä, että kekseissä on kokoa, makua ja sisältöä. Keksien koostumukset poikkeavat hieman toisistaan mausta riippuen. Toiset ovat hieman rapeampia ja toiset hieman enemmän ”taikinamaisia”, mutta kaikki omalla tavallaan todella hyviä.

Yhdenkään maistamani keksin makua en voi rehellisesti lähteä haukkumaan. En tietenkään tiedä pähkinäversioista, mutta kuullun perusteella ne ovat juuri ne kaikista parhaat. Ja jotenkin uskon sen, koska ainahan esimerkiksi Snickers voittaa Marssin maussa, mutta enhän sitä itse uskalla kokeilla. Luotan kuulemaani ja tyydyn kohtalooni, ja valitsen edelleen Tupla Suklaan suosikikseni. Makeanhimo jää helposti.

Browniet

Kolmea eri makua: Cookies & Cream, Triple Chocolate ja Peanut Butter. Pähkinäisesti versiosta saa taas joku minulle loistaa, ei tosin varmasti jää epäselväksi, kumpi jäljelle jäävistä mauista voiton vie. Mitä enemmän suklaata, sen parempi! Molemmat maut kuitenkin todella hyviä myös näistä Brownieista, mitä maistoin. Tosin huomattavasti pienempikokoisia kuin keksit. Browniet sisältävät 20 grammaa proteiinia ja 5 grammaa kuituja, sekä hieman enemmän rasvaa kuin keksit, mutta eihän se ole yllätys. Ulkonäöllisesti todella, todella houkuttelevan näköisiä, eikä makukokemuskaan ainakaan minua pettänyt.

makeanhimo
makeanhimo
makeanhimo

Maistuvia ja reilusti ravintoarvoja sisältäviä välipaloja tai herkkuja — mihin kategoriaan kukakin tahtoo tällaiset luokitella. Itselläni on ainakin hieman vaikeuksia välillä pysyä näistä kaveruksista kaukana, kun näitä tuolla kaapin perällä odottaa. Makeanhimo saa ainakin helposti kuriin. Kaikelle kuitenkin oma paikkansa ja aikansa löydetään.

Hieman erilaisia proteiinin lähteitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *