Mies Yksin Ostoksilla


Tehään tästä nyt sitte muotiblogi!
 
Viikonloppuna on serkun ylioppilasjuhlat. Mullahan ei oo päälle mahtuvaa pukua ollu enään moneen vuoteen olemassa. Enkä oikeastaan omasta mielestäni omista mitään tarpeeks juhlavia vaatteita kyseisiin juhliin.
Sitäpä sitten piti kaupungille lähteä metsästämään jotain siistiä juhlia varten. Yksin tietenkin. Mies yksin vaateostoksilla, eihän siitä voi hyvää jälkeä tulla… Tarkotuksena oli löytää ainakin jotkin siistit farkut ja joku paidan tapainen, mikä sopis tonne juhliin. 

Ostoksilla

Ensimmäisenä suunnistin H&M:lle, siellä sitte pyörin ja keräilin mukaani mahdollisimman monta kiinnostavaa vaatekappaletta. Oli muutama huppari, t-paitoja, farkut, kollarit, kaulahuiveja ja pipo. Sovituskoppiin kokeilemaan, onko niistä vaatteista mihinkään. 
 
Mukaan ei loppujen lopuksi tarttunut kuin kollarit ja yks huppari. Oon aika tarkka mitä sitä tulee ostettua. Aina löytyy vaatteista jotain mikä ei mulle kelpaa + tää mun ruumiinrakenne rajoittaa valikoimaa huomattavasti. Jos paita istuu hartioista niin yleensä se on aivan teltta lantiolta. Tai sitten ei oo hihoissa tarpeeksi pituutta ja niin edelleen. Mutta kyllä sitä aina jotain pientä löytyy, kun etsimällä etsii!
Tollasii kollareihin ihastuin heti, kun jalkaan laitoin. Erittäin rennot, niin kuin pitää ollakkin! Eikä ihan perus college housut kumminkaan, on vetoketjut taskuissa ja löytyy myös takataskut. Varmasti tulevat olemaan mun lempihousut tästä eteenpäin. H&M, 24,99€.
 
Silmät pysähty myös tälläsen hupparin kohalle. Pakko oli kokeilla, ihan hauska teksti: ”I’HE GOT 99 PROBLEMS”, noo ehkei sovi ihan mun ajatusmaailmaan, eihän mulla oo ongelmia! Kuitenkin mukaanhan seki lähti sitten. H&M, 19,99€.
HenkkaMaukan jälkeen tuli kierrettyy erinäisiä liikkeitä ja lopulta saavuin Jackille ja Jonesille. Vieläkin farkut ja paita hakusessa. Siellä tulikin shoppailusta mielenkiintosta, pamahti nimittäin sulake ja koko kauppa pimeni, siinä sitte naureskeltiin myyjien kanssa ja taskulampun kanssa yritettiin ettiä vaatteita! Pikku hiljaa valot lähti palautumaan yksitellen ja lopulta näkikin jotain. Ihan mielenkiintoinen kokemus shoppailla sysi pimeessä kaupassa. 
 
Jack & Jonesilta tarttui mukaan farkut, joita lähinki metsästämään, jes! Mua mielyttävää paitaa en koskaan löytänyt. Saapa nyt sitten nähdä, mitä keksin päälleni sinne juhliin laittaa… Aika varmasti olen se juhlien alipukeutuja, mutta eikö se oli tärkeintä, että saavun paikalle?

Ostoksilla naisten kanssa on helpompaa

Ensi shoppailureissulle olisi mahtavaa saada joku naissukupuolta edustava mukaan, niin saattais jotain fiksua löytyäkin! Eihä sitä mies yksin malta mitään vaatteita katsella, saati sitten sovitella… Tollasia rentoja kuteita on hauska sovitella, mutta ei mitää kauluspaitoja osaa yksin valita.
 
Joo ei tästä muotiblogia taida tulla, ainakaan omin voimin… Pakkohan siellä pukukoppien hyvien peilien ja valojen kanssa oli vähä katsella, mitä siellä salilla on aikaan saatu. Viime päivityksessä oli jalkapäivästä puhetta. Aikaisemmin en oo jaloista kuvaa laittanukkaan, joten jokuhan on voinut ihmetellä treenaanko niitä yhtään. 
 
Noh, tälläiset tikut sieltä peilistä näkyi, jopa pohkeet on alkanut pikkuhiljaa ottamaan osumaa. Peili kyllä hämää jonkun verran, mutta eihän se haittaa. Lihaserottuvuus on täys nolla, mutta eiköhän sieltä rasvan alta jotain löydy loppujen lopuks. 
ostoksilla
PS. Oli ostettava muutamaa kokoa isommat farkut, ettei ne nyt ihan kuukauden päästä ala heti kiristämään… Ei nappais heti mennä ostamaan uusia.
 
-Aaro
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix