YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kaikki yhteistyökumppanit on valittu yksilöllisesti. Tältä sivulta löydät alennuskoodeja yhteistyökumppaneiden sivustoille. Käytän myös henkilökohtaisesti heidän tuotteitaan säännöllisesti.

Koodilla: AARO15
Saat 15 % alennuksen kaikista Puhdistamon tuotteista!

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen Superfood brändi (vuodesta 2009). Puhdistamo on perustamisestaan lähtien nojautunut täysin huippulaatuun. Asiakkaat voivat tarkistaa halutessaan jokaisen tuotteen eräkohtaiset tiedot, tämä edellyttää sitä, että yhdenkään tuotteen laadusta ei voida tinkiä.

Koodilla: AAROMP
Saat 40 % alennuksen kaikista MyProtein tuotteista!

Vuonna 2004 perustettu MyProtein on Euroopan johtava urheiluravitsemusbrändi, joka tuottaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, kuten proteiinijauheita, vitamiineja ja mineraaleja, runsasproteiinisia elintarvikkeita, välipaloja sekä urheilutekstiilejä. Manchesterissa sijaitsevan toimipisteemme kautta operoimme yli 70 maahan omistautuneen henkilökunnan, urheilijoiden ja aktiivisten vaikuttajien kautta.

Koodilla: AARO5
Saat 5 % alennuksen kaikista KoRo:n tuotteista!

KoRo on Euroopassa toimiva elintarvikekauppa, joka tukee toiminnallaan kestävää kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla. KoRo toimittaa tuotteet suoraan tuottajalta kuluttajalle. Kaupan valikoimasta löydät muun muassa laadukkaimmat superfoodit, vegaaniset tuotteet ja yksilölliset ratkaisut liittyen ravitsemukseen – parhaaseen mahdolliseen hintaan. KoRo:n toimintaan vaikuttaa vahvasti muun muassa seuraavat periaatteet: korkea laatu, suorat toimitukset, suuret pakkaukset, reilut hinnat ja viestinnän avoimuus.

Koodilla: SPORTTIMUNAX
Saat 10 % alennuksen kaikista Munaxin tuotteista!

Munax Oy on vuonna 2003 lopussa perustettu, Laitilassa sijaitseva täyden palvelun kananmunatalo. Munax Oy tarjoaa asiakkailleen kaikki munatuotteet saman katon alta. Kananmunat on markkinoitu vuodesta 2008 alkaen Laitilan Kanatarha -tuotemerkillä sekä kaupan omilla merkeillä. Tuotevalikoimaan kuuluvat perinteiset munat, vapaan kanan munat, ulkokananmunat ja luomukananmunat.

Ambassador nimellä: Aaro Huttunen
Saat 2 VIIKON ilmaisen Sykkeen SET-lisenssin!

SYKE on markkinoiden tehokkain ohjelmisto tulokselliseen henkilökohtaiseen valmennukseen ja harjoitteluun! SYKE on keskittynyt erityisesti hyvinvointivalmentamiseen ja on verkkovalmennusalustana täten poikkeuksellinen. SYKE -verkkovalmennusalusta on keskittynyt moderniin valmennusfilosofiaan käyttäen hyväkseen muun muassa mikro-oppimista, mikä on äärimmäisen tärkeä uusia rutiineja ja toimintatapoja opetellessa. SYKE tarjoaa myös spesifejä työkaluja valmennuksen tueksi.