Viinaton Vappu


Heippa! Kyllä vaan, viinatonta Vappua tässä viettelen! Sit herää kysymyksiä: Miten 21-vuotias jätkä voi olla Vapun ilman viinaa? Mikset juo? Keksisin montaki syytä miksei siihen alkoholii tarvii mun koskea. Mutta numero ykkönen taitaa kuitenki olla se, että mä oon dieetillä, ei dieetillä kuulu millään alkoholilla pelleillä. Hidastaa vaan menoa. Toinen syy vois olla se, että musta on todella hauskaa seurata ihmisten reaktioita, kun sanon etten juo. Useinhan reaktiot on sellasia: ”Mitääh?! Mikset? Ootko joku absolutisti?” tai muuta vastaavaa… Mun mielestä se on vähä outoo, että heti kyseenalaistetaan sitä, etteikö vois olla juomatta. Toisaalta sen ymmärrän täysin. Onhan toi alkoholi joskus mullekki maistunu hyvin, mutta kokoajan vaan vähenemässä määrin.

Yön sykkeeseen:

Mutta tosiaan, tietenkin lähin kavereitten kanssa Vappua juhlistamaan. Ensimmäistä kertaa haalarit niskaan ja Yo-hattukin jostain kaapin periltä löyty (Viimeks sitä käyttäny ylppäreissä, ihan hyvä, että sillekki jotain käyttöä joskus on, ettei ihan kertakäyttö tavaraks jää.). Oli muuten todella rennot noi haalarit, helppo pukeutuu, kun pelkkä paita tarvii valita. Ja kyllähä sitä baariin jossain vaiheessa päädyttiin. Pilkkuun astihan siellä kanssa meni. Tosi jees ilta kaikin puolin! Baari ihan täynnä. Kyllä se tanssijalkakin alko vipattaa jossain vaiheessa ja lähettii poikien kanssa moneen otteeseen valtaamaa sitä tanssilattiaa. Jep, vesilinjalla ja tanssilattialla, on tää melko kummallista… Pakko se on todeta, että tanssiminen on hauskaa hommaa.

Vappu ilman viinaa

Muutaman kerran sitä pääs taas perustelemaan miksen juo, mutta mikäs siinä, kivahan se, että ihmisiä kiinnostaa. Se on kuitenkin jännä huomata, ettei oikeastaan kukaa yritä mulle tyrkyttää juomista, niin kuin useasti tuntuu käyvän, kun joku ei juo. Porukka vissiin huomannu sen, kun jotain päätän niin siitä sitten pidetään kiinni. Kolme kertaa onnistu jengi kaatamaan mun päälle juomat. Aika perus, sieltä tuli kaljaa ja vettä ja lonkeroa päälle, mutta ei se mitää. Tää on tätä. Ei anneta sen viedä fiilistä, vaikka onki kengät ja haalari aivan läpi märät. Kiva istuu, kun perse liimautuu penkkiin (onneks kännykkä säästy).
Hahah, don’t take life too seriously! 
 
HYVÄÄ VAPPUA!!!
 
-Aaro
vappu
Haalari ja kengät kuivumassa parvekkeella!
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Haha, et oo ainut, kyllä meitä muitakin on! 🙂

Anonyymi
Anonyymi
7 vuotta sitten

Olipas mukava huomata etten ollut ainut joka ei juonut vappuna 🙂

0
Kommentoix