Uusia Treenivaatteita


Tässä on jo pitkä aika mennyt siitä, kun ois pitäny uusia treenivaatteita ostella, mutta nyt vasta sen sain aikaseks tehdä.

Esimerkiksi samat salikengät mulla on ollut nyt ehkä kolmisen vuotta ja ne on palvelleet erittäin hyvin, nyt kuitenkin alkaa olla ne kaverit niin kuluneet, että pakko laittaa vaihtoon. Ja samoille shortseille on vedetty varmasti yhtä monta treeniä kuin noilla kengilläkin… Vaatteet on ihan toissijanen juttu salilla, siellä keskitytään vaan yhteen asiaan ja se on treenaaminen.

Mutta nyt oli pakko laittaa kamoja vaihtoon. Tilasin siis kasan treenivaatteita SportDirect.com:sta, tavarat tulevat Englannista. Vajaan 200€ sain sinne upotettua. Suomesta en oikeastaan osta yhtään mitään, kun kaiken saa ulkomailta niin paljon halvemmalla.

Treenivaatteita

Treenivaatteita
Kolme paria kenkiä. Kaksi t-paitaa. Kaksi hupparia, Kahdet shortsit ja Kolitsihousut.
Lonsdale, Single T-shirt – 5,40 € (x2)
Lonsdale, 2 Stripe Closed Hem, Tracksuit Bottoms – 8,39 €

 
Ihan perus mustia T-paitoja salille, mustia sen takia, ettei se hiki niin selvästi paista niistä läpi. On se kuitenkin vähän häritsevää, kun esimerkiksi harmaissa paidoissa näkyy Metri x Metri kanjonit kainaloissa. Ja tilasin tollaset rennon kokoset collarit ihan kaikkea aktiviteettia varten.

Lonsdale, Sport Hoody – 14,40 €
Lonsdale, Hoddy Sport Wafle Effect – 13,20 €
 
Tälläset hupparit. Samanlaiset malliltaan, mutta vähän eri väriset ja harmaa on vähän erilaisesta materiaalista tehty kuin musta. Vähän jännä sinänsä, kun molemmat on samaa kokoa niin silti harmaassa mitat ovat mustaa isommat ja se istuu paremmin päälle.
Lonsdale, Fleece Shorts – 8,99 € (x2)
Lonsdale, Benn Mens Trainers – 17,99 €
 
Muutamat shortsit ja heräteostoksena tollaset kengät, oli nii halvat, että ihan huvikseen iskin ostoskoriin.
Lonsdale, Contender Mens Boxing Boots – 32,39 €
Nike, Air Max Solace Leather – 78,00 €
 
Kaikkein tärkeimpänä uudet salikengät! On muuten nää Lonsdalen Boxing bootsit aivan loistavat jalassa, kevyet ja jalan mukaset. Ostin myös uudet lenkkarit, niin kovasti on Air Maxeja kehuttu, että päätin sellasia myös kokeilla. Ja ei oo pahaa sanottavaa näistä kengistä, erittäin hyvännäköiset ja istuvat hyvin.

KOKO SETIN HINTA: 202,14 €  
(sis. toimituskulut 8,99 €)

Mikä mut yllätti positiivisesti, niin joka ainut tuote minkä tilasin niin mahtui päälle! Se on harvinaista, kun tän kokonen äijä tilaa netistä tuotteita, yleensä joutuu puolet palauttamaan. Nyt en palauta yhtään tuotetta.
Tarkka silmäisimmät saattoivat huomata, että melkein kaikki mitä tilasin on merkiltään Lonsdalea. Tää johtuu ihan siitä, että aioin alun perin ostaa Lonsdale merkkiset salikengät, sitten katselin sen muita tuotteita ja sieltä löysinkin suurimman osan tarvitsemiani vaatteita. 
Tuolla nettikaupassa on varmaan miljoona erilaista tuotetta ja merkkiä… Jos niitä alkaisi pläräämään läpi tarkemmin menis viikko tai kaks. Joten hoidin asian helpoimman kautta ja tilasin yhdeltä merkiltä kaiken. 
Tuotteita ei tosiaan ollut hinnalla pilattu, suosittelen kyllä lämpimästi. Toimitusaika oli viisi päivää ja paketti tuotiin suoraan kotiovelle.
-Aaro

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aaro Huttunen
6 vuotta sitten

Moro!

Itseasiassa itselläni ainakin ihan normaalin kokoiset. Tilasin 46 kokoa ja hyvin istuu (normaalisti myös muut kengät 45-46).

Anonyymi
Anonyymi
6 vuotta sitten

onko noi lonsdale contenderin kapeet tai normaali pienemmät? kelasin tilaa sieltä samallaiset oma koko 44 ja kuullu et kannattais koko 46 tilata ku noi on pienen tuntusii!

0
Kommentoix