Uusi rannekello | Välillä muutakin kuin lisäravinteita


Mulle ei oo koskaan ”maallinen” pääoma ollut kovin tärkeessä roolissa. Materialisti en todellakaan ole. Kaikki rahat oikeastaan kulutan ruokaan ja lisäravinteisiin. Samat vaatteet kulutetaan loppuun asti, tai siihen asti, kun eivät enää päälle mahdu…
Harvemmin tulee ostettua mitään hienoja vaatteita tai muuta materiaa. Tottakai se merkitsee miltä peilistä katsova ulkomuoto näyttää, muttei se oo se tärkein juttu. 
 
Joka tapauksessa joskus on rahaa muuhunkin käytettävä kuin jauheisiin, jotka menee vaan kurkusta alas. Jotain konkreettista on kiva saada, josta on iloa kauan. 
 
Viime joulukuussa mietin, että millä sitä itseään muistaisi, vaikken jouluihmisiä ole. Päätin, että ostan rannekellon. Rannekello on sellanen ostos, joka pysyy matkassa mukana kauan, se ei oikeastaan voi jäädä pieneksikään. Kannattava ostos pitkällä tähtäimellä.
 
Suomesta en kuitenkaan kelloa tahtonut ostaa, hinnat ovat aivan järjettömän korkealla. Siispä aloin selailemaan internettiä, mistä löytyisi kunnon rannekelloja halvemmalla kuin täältä. 
 
Löysin Amazon.co.uk. sivun, joka on todella suuri verkkokauppa, tuotteita löytyy laidasta laitaan kirjoista-koruihin. Arvioiden mukaan sivu on ollut luotettava ja tuotteet ovat saapuneet ajallaan. Amazon.co.uk toimii Iso-Britanniasta käsin, joka on EU:ta, jolloin ei tulli välitä sieltä Suomeen tuotavista tuotteista. Eli ei siis tullimaksuja lisätä tilauksiin, vain postikulut.
 
Sieltäpä siis päätin tilata ja kokeilla, tuleeko se tuote ikinä perille.
 
Ja kyllä vaan tuli! Aivan ajallaan, toimituksessa kesti viikon verran niin kuin luvattiinkin. 

Rannekello

Miesten rannekellon, merkiltään: Invicta. Sveitsiläinen laatukellomerkki. Aikaisemmin en oo koskaan kuullukkaan koko merkistä, mutta arviointien ja ulkonäön perusteella oli pakko ostaa. Tutkin tuhansia kelloja, mutta tästä yhdestä en vaan saanut silmiä irti:
rannekello rannekello
Kuvat eivät palvele hyvin kellon oikeaa ulkonäköä. Luonnossa vielä paremman näköinen. Lähetys saapui hyvin pakattuna. Kello on täysin virheetön, jokainen osa kiiltää, kaikki toimii. En vois olla ostokseen enempää tyytyväinen. Mistä ne siellä vielä tiesi, että pakata kello keltaiseen pakettiin, se on mun lempiväri!? Aivan upea setti kertakaikkiaan.
 
Kello sopii mun ranteeseen kuin se ois tehty siihen. Kellotaulussa on yksityiskohtia, ei ihan sellainen perinteinen vaan. Löytyy kaikki mitä tarvitsee: Oikea aika sekuntikellolla. Pitää lukua kalenterin päivistä. Myös ajanotto onnistuu erillisellä pienellä näytöllä. Vettä kestää aina sinne 50 metriin asti, ei hajoa pikkusateissa. Mitään turhanpäiväistä ei ole. Varmasti tuun myös jatkossa tilaamaan kyseiseltä sivulta tuotteita. Suosittelen. Aion käsitellä tätä kaveria kuin kukkaa kämmenellä. -Aaro
 
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix