Uuden Vuoden Lupaukset


Joo, taas pyörähti uusi vuosi käyntiin. Ihmiset lupaavat itselleen ties minkälaisia asioita uuden vuoden takia, esimerkiksi: ensi vuonna olen kevyempi, lopetan tupakan polton, en käytä enää niin paljon alkoholia… Siinä muutama yleinen uuden vuoden lupaus mihin ite oon törmänny useesti, mutta kuinka moni pitää niistä lupauksista oikeasti kiinni? 
 
Radiosta kuulin tänään, että lupauksistaan onnistuu kiinni pitämään noin 50%. Yleensä nää lupaukset liittyy sellaisiin asioihin, joista ei itsessään pidä ja niistä halutaan eroon. Mutta miksi näitä lupauksia tehdään sitten vasta uutena vuotena, miksei niitä voi tehdä keskellä vuotta. Miksei tupakan polttoa voi lopettaa syyskuussa, vaan odotellaan sinne tammikuulle. 
 
uuden vuoden lupauksetUuden vuoden lupaukset… Kuvitellaan: uusi vuosi, uusi minä. Ei se ihan niin mene, ihminen voi muuttua millon vaan, jos niin haluaa. Jos jotain itsessään haluaa muuttaa niin siihen kyllä kannattaa aktiivisesti yrittää heti vaikuttamaan, eikä vasta vuoden päästä. 
 
Voin kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että ne asiat joita rakastat ja joiden puolesta oot valmis taistelemaan niin saavutat ne ennemmin tai myöhemmin. Ei ne asiat tule sun luokse, jos annat periksi ja jäät paikalles makaamaan. 
 
En ite henkilökohtasesti oo koskaan tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia. Enkä tuu jatkossakaan tekemään. Jos joku asia mussa itsessäni mua kalvaa niin se kyllä menee heti työn alle. Siitä on päästävä eroon heti eikä joskus. Oon tekijä enkä mietiskelijä.

Uuden vuoden lupaukset 2015:

1. Teen paljon virheitä ja erehdyksiä
   Virheistä sitä opitaan ja rakennetaan itseään vahvemmaksi!
 
2. Kokeilen kaikkea uutta ja ihmeellistä
   Kokemukset on rahaa arvokkaampia asioita. 3. Kuljen omia polkujani / Teen mitä haluan, enkä mitä muut haluavat    Omien nuottien tulkitseminen vain antaa enemmän. 4. Uskallan yrittää    Et voi saavuttaa mitään, ellet uskalla ottaa sitä ensimmäistä askelta. 5. Teen niitä asioita mitä rakastan 6. Treenaan kovempaa kuin viime vuonna! Edellä mainituista asioista tuun rakentamaan vuoden 2015 ja siitä tulee parempaakin parempi vuosi. Elän päivä kerrallaan, enkä ota stressiä mistään! HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! -Aaro
 
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix