Ulkoiset Tavoitteet Treenaamisen Suhteen?


Oon aika huono selittämään, kun mulle esitetään esimerkiksi kysymys: ”Mitä haet takaa tuollaisella treenaamisella tai syömisellä..?”. Yleensä varmaan viittaisin vaan intohimoon tätä juttua kohtaan ja kuinka paljon se on mulle antanut.

Tuollainen vastaus ei kuitenkaan kovin usein kysyjää tyydytä. Siitä seuraa ihmettelyä, että miten oikeasti tuollainen kaavamainen syöminen ja melkein jokapäiväinen itsensä rääkkääminen salilla voi olla kenenkään intohimo?

Kerrompa asiat vähän toisella tavalla ja teen ihan konkreettisen listan ulkoisista asioista, joita haluaisin kuntosaliharrastuksen kautta saavuttaa. Täähän on mulle elämäntapa, addiktio, intohimo, mikä ikinä… Muttei tätä silti huvikseen tehdä, aina on joku tavoite jota päin mennään ja pyritään saavuttamaan se mielellään ennemmin kuin myöhemmin.

Ulkoiset tavoitteet

  • Rasvaprosentin 6 – 9 %, painon ollessa +100 kg.
  • Selvästi piirtyvät vatsalihakset, kyljet, sahalikset, kaikki!
  • Pyöreät kanuunankuula olkapäät.
  • Leveän selän, joka näyttää siltä kuin olisi lentoon lähdössä.
  • Niin isot hauikset, että pään ympäryskin jää kakkoseksi! (NOT) Ei vaineskaan, en todellakaan halua sellaisia… 
  • Isot reidet ja pohkeet!
  • Pyöreät pakarat, joita jää naisetkin suu auki kateellisina tuijottamaan. 
  • Terveen ja symmetrisen vartalon.
ulkoiset
Eiköhän tässä listassa aika pitkälti käy selväksi, että tavotteet on asetettu korkeelle. Kropan joka kolkkaan pitäisi saada lisää pihviä ja loppu silauksena kireys siihen päälle. Intohimoa isoilla tavoitteilla!
 
Ehken saavuta kaikkia tavoitteita, jos yhtäkään vielä seuraavana vuonna tai sitä seuraavana, mutta yritys on kova, sen voin vannoa, Ja mikäli jonain päivänä saavutan kaikki edellä mainitut tavoitteet niin silloin asetetaan uusia entistäkin suurempia tavoitteita!  
 
Oon valmis taistelemaan!
Mistä aloitetaan?
 
0 0 votes
Article Rating

guest

2 Comments
Vanhin
Uusin Suosituin
Inline Feedbacks
View all comments
Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Moro!

Aloittelija, kyllä olen. Ja varmasti löytyy tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä, ketkä täyttävät nää kaikki vaatimukset. Kirjoitin joskus, ettei mulla oo esikuvia, se pitää vieläkin paikkansa, kuvia ei siis oo tulossa. Katotaan sitten joskus miltä se "loppullinen" olomuoto näyttää…

Kiitos paljon!

päivi möller
7 vuotta sitten

Täällä perhetuttusi kommentoi että ethän sinä aloittelija ole ,,,ja laitappa joskus kuva jostain henkilöstä joka täyttää noita sun vaatimuksia ,,jos kuvasta voisi sitten paremmin nähdä millaisen AARON saamme nahdä joku päivä,,no ne selkä ja pohkeet ym ..jos tämä mahdollista ,,onko esikuvaa,,joka täyttää nuo vaatimukset,,OMPA niin kauniista vauvasta tullut komea nuori mies,,elämääsi vauvasta asti seurannut toteaa ja toivotaa onnea valitsemallesi tielle

2
0
Kommentoix