Tyhmästä Päästä Kärsii Koko Kroppa


Argh…

Taas se tapahtu, niin kuin monta lukematonta kertaa aikaisemminkin. Kroppa pistää miehen pakkolevolle sairastumisen merkeissä. Flunssa iski..! Pää jumissa, nenä tukossa ja kevyttä lämpöä.

Miksen vaan voi ottaa opiksi?

Kroppa kostaa mulle siitä, koska en oo malttanut ottaa rennosti ja levätä yhtään. Tässä kuudetta viikkoa on nyt treenattu kovaa, 5-6 kertaa viikossa punttitreeniä, enkä oo keventänyt treenejä yhtään, päinvastoin. Nyt tuli seinä vastaan ja keho tarvitsee sitä lepoa, joten tauti päälle niin on pakko pysyä pois salilta.

Eihän se tietenkään ole sama asia levätä kipeenä kuin terveenä, mutta en vaan malta pitää mitään kevennettyä viikko treenistä tai saati sitten useampaa lepopäivää…

Nyt kun vielä on dieetti päällä ja kaloreita lasketaan vähän väliä, niin tottakai kroppa on entistä kovemmilla. Oishan tää tietysti pitänyt ottaa huomioon, mutta tehty mikä tehty.

Pakkohan se on tässä pikkuhiljaa tajuta, että välillä pitää levätä, nimittäin yksikin päivä kipeenä syö henkisesti aivan järjettömästi. Eipä auta lähteä mitään urheilusuoritusta tästä vetäsemään, en aatellu pitkittää tätä flunssaa minuutillakaan.

Tästedes lupaan itselleni pitää neljän viikon kovan treeniputken jälkeen, vähintään neljän päivän levon / treenit todella kevyinä!

Tyhmästä päästä kärsitään

Eipähän siinä, nyt on pakko pysyä kämpällä niin käytetään aika edes hyödyksi. Alotin lukemaan tentteihin. Ehkä ihan fiksu ratkaisu sinänsä, sillä ensi viikolla on kevään ensimmäinen tentti.

Onneks toi lämpö ei tunnu oikeen mihinkään vaikuttavan. Mun tavallinen ruumiinlämpö on jotakuinkin 36,5C, Vaikka olis kuumetta sen 39C astetta niin ei se juuri normaalista olotilasta poikkea, pää lähinnä toimii tavallistakin hitaammin. Joten en siis minkään lämmön takia jaksa sängyssä maata, tässä kämpällä täytyy puuhastella kaikkea pientä, mitä vaan keksii.

Ei oo toi lepääminen mua varten…

-Aaro

Gaspin Treenivyö huutaa mua salille!
päästä
Pakko saada luettua…

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix