TEAM PERFORMANCE

Valmennus, joka mahdollistaa ympärivuotisen monipuolisen ja terveellisen elämäntyylin.

VALMENNUS ALKAA KERRAN JOKA KUUKAUSI!

KATTAVA SISÄLTÖ

Laadukkaat ja säännöllisesti päivittyvät ohjeet sekä harjoitteluun että ravitsemukseen – sinun ei tarvitse huolehtia mistään!

VALMIIT OHJELMAT

Saat jatkossa käyttöösi uudet, vaihtelevat, tehokkaat ja monipuoliset harjoitusohjelmat joka 8. viikko!

OLE MUKANA NIIN KAUAN KUIN HALUAT!

OLETKO VALMIS?

VALMENNUKSEN TAVOITTEET

JATKUVA KEHITYS

Kuukausittan muuttuvat ohjelmat takaavat kehityksen. Uutta opittavaa löytyy aina!

SUORITUSKYKY

Suorituskyvyn kehittyminen, toimintakyky ja lihaskasvu ovat valmennuksen päätavoitteita.

Pysyvät tulokset

Pidetään yhdessä huolta siitä, että tuloksista pystyy nauttimaan kauan!

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

VAIHTUVAT OHJELMAT

8 viikon välein päivittyvät harjoitussuunnitelmat sekä kuntosalille että kotiin (sisältää myös lisäharjoitteita kuten aerobista- ja kahvakuulaharjoittelua)!

LAADUKKAAT OHJEET

Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet liittyen muun muassa harjoitteluun ja ravitsemukseen! 3. Monipuolinen, terveellinen, joustava sekä kattava ravintosuunnitelma!

JOUSTAVA RUOKAVALIO

Laadukkaat ruokavalio-ohjeet, myös valmiit ravinto-ohjelmat käytössäsi tarvittaessa. Terveellisen ja monipuolisen ruokavalion koostaminen.

PYSYVÄ MATERIAALI

Suomen markkinoiden paras valmennustyökalu (SykeTribe), jonka avulla materiaali kulkee mukanasi kaikkialla mobiilisti!

VALMENTAJAN TUKI

Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet liittyen muun muassa harjoitteluun ja ravitsemukseen! 3. Monipuolinen, terveellinen, joustava sekä kattava ravintosuunnitelma!

KEHITTYVÄ SISÄLTÖ

Kuukausittain päivittyvä lisämateriaali liittyen kokonaisvaltaiseen terveyteen! Mukana myös paljon BONUS -materiaalia sekä etuja!

LIITY VALMENNUKSEEN!

TEAM Performance

TEAM Performance valmennuksen sisältö muuttuu kuukausittain ja pystyt itse hyödyntämään erilaisia harjoituksia keskenään sekä yhdistelemään valmennuksen oppeja kuten parhaaksi näet!

TEAM Performance -jäsenyys on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat pitää huolta itsestäsi omien valintojen ja aikataulun mukaan. Valmennus ei ole sidottu aikaan tai paikkaan, vaan pystyt itse vaikuttamaan kaikkeen.

KENELLE VALMENNUS SOPII?

ALOITTELEVA TREENAAJA

TEAM Level Up valmennus tarjoaa kattavat työkalut uuden harrastuksen aloittamiselle – mitään ei tarvitse jättää arvaamisen varaan!

KOTONA HARRASTAVA

Kuntosalille ei ole mikään pakko mennä. Valmennus tarjoaa myös harjoitusohjelmia kotioloihin sekä ulkona tehtäviin liikuntamuotoihin.

VAIHTELUA KAIPAAVA

Valmennuskokonaisuus elää, muuttuu ja kehittyy kuukausittain, vaihtelu takaa kehittävän nousujohteisuuden kaikkeen harjoitteluun.

ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA

Toivoin opastusta terveellisempään ja tarpeeksi ravinteikkaaseen syömiseen, ja sitä totisesti sain. Loppu on itsestä kiinni.

Ville

25

Valmennuksen myötä olen innostunut liikkumaan enemmän ja syömään terveellisemmin. Oon tosi yllättynyt miten paljon tämä on vaikuttanut.

Mirjam

23

Kokonaisuus oli selkeä ja järkevästi toteutettu. Sain toivomani, eli heti aluksi raamit ravinnolle ja treenille, ja matkan varrelle neuvoja ja tukea.

Samu

29

Olin yllättynyt siitä, miten hyvin valmennus toimi. Koin saavani kaiken tarvitsemani avun, vaikka en tavannut valmentajaa kasvokkain kertaakaan!

Aino

32

LIITY VALMENNUKSEEN!

”SYKE on markkinoiden tehokkain ohjelmisto tulokselliseen henkilökohtaiseen valmennukseen ja harjoitteluun!”

Valmennuksessa hyödynnetään SYKE -ohjelmistoa. Saat valmennuksen aikana käyttöösi reaaliaikaiset keinot ohjelmien, kehityksen sekä tuloksien seurantaan – harjoitteluun tarvittavat työkalut kulkevat aina mukanasi mobiilisti!

SykeTribe on sovellus, jonka saat valmennuksen aloittaessasi ilmaiseksi käyttöösi tietokoneelle, tabletille ja puhelimeen.

Fysioterapeutti & Valmentaja

Aaro Huttunen

Koulutukseltani olen laillistettu fysioterapeutti, sertifioitu personal trainer sekä lisäksi muun muassa koulutettu urheiluhieroja. Ymmärrän fysiologiaa ja ihmiskehon toimintaperiaatteita laaja-alaisesti. Teen työtä terveemmän elämän sekä suorituskykyisemmän tulevaisuuden puolesta. Valmentajana tavoitteenani on auttaa sinua lähemmäs tavoitteitasi – oli lähtötilanteesi mikä tahansa! Valmennuksessa asetamme tavoitteet yhdessä kohti pysyviä tuloksia – yhdessä luomme onnistumistarinan, jonka pääosaa näyttelet sinä. Haluan auttaa sinua voittamaan ja tiedän, että pystyt siihen! Oma tarinani on esimerkki siitä, että suuret elämäntapamuutokset ovat mahdollisia, kun päätetään onnistua.

TEAM Performance valmennukseen on hyödynnetty laajasti kaikkea osaamistani ja kuukausien edetessä jaan tähän valmennukseen myös kaiken tietotaitoni jota saan jatkuvan opiskelun sekä koulutusten kautta. Suosittelen siis pysymään mukana – tervetuloa!

Aaro Huttunen

LIITY VALMENNUKSEEN!

VARAA ILMAINEN ETÄTAPAAMINEN

KÄYDÄÄN YHDESSÄ TILANTEESI LÄPI JA MIETITÄÄN KUINKA VOISIMME LÄHESTYÄ ASIAA (15-30 MIN).

Nimi*

Sähköpostiosoite*

Puhelinnumero

Aihe

Otsikko

Viesti