LIITY VALMENNUKSEEN!

OLETKO VALMIS?

VALMENNUKSEN TAVOITTEET

JATKUVA KEHITYS

Kuukausittan muuttuvat ohjelmat takaavat kehityksen. Uutta opittavaa löytyy aina!

SUORITUSKYKY

Suorituskyvyn kehittyminen, toimintakyky ja lihaskasvu ovat valmennuksen päätavoitteita.

Pysyvät tulokset

Pidetään yhdessä huolta siitä, että tuloksista pystyy nauttimaan kauan!

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

VAIHTUVAT OHJELMAT

8 viikon välein päivittyvät harjoitussuunnitelmat sekä kuntosalille että kotiin (sisältää myös lisäharjoitteita kuten aerobista- ja kahvakuulaharjoittelua)!

LAADUKKAAT OHJEET

Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet liittyen muun muassa harjoitteluun ja ravitsemukseen! 3. Monipuolinen, terveellinen, joustava sekä kattava ravintosuunnitelma!

JOUSTAVA RUOKAVALIO

8 viikon välein päivittyvät harjoitussuunnitelmat sekä kuntosalille että kotiin (sisältää myös lisäharjoitteita kuten aerobista- ja kahvakuulaharjoittelua)!

PYSYVÄ MATERIAALI

Suomen markkinoiden paras valmennustyökalu (SykeTribe), jonka avulla materiaali kulkee mukanasi kaikkialla mobiilisti!

VALMENTAJAN TUKI

Kattavat kirjalliset informatiiviset ohjeet liittyen muun muassa harjoitteluun ja ravitsemukseen! 3. Monipuolinen, terveellinen, joustava sekä kattava ravintosuunnitelma!

KEHITTYVÄ SISÄLTÖ

Kuukausittain päivittyvä lisämateriaali liittyen kokonaisvaltaiseen terveyteen! Mukana myös paljon BONUS -materiaalia sekä etuja!

LIITY VALMENNUKSEEN!

TEAM LEVEL UP

TEAM Level Up valmennuksen sisältö muuttuu kuukausittain ja pystyt itse hyödyntämään erilaisia harjoituksia keskenään sekä yhdistelemään oppeja kuten parhaaksi näet!

TEAM Level Up -jäsenyys on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat pitää huolta itsestäsi omien valintojen ja aikataulun mukaan. Valmennus ei ole sidottu aikaan tai paikkaan, vaan pystyt itse vaikuttamaan kaikkeen.

KENELLE VALMENNUS SOPII?

ALOITTELEVA TREENAAJA

TEAM Level Up valmennus tarjoaa kattavat työkalut uuden harrastuksen aloittamiselle – mitään ei tarvitse jättää arvaamisen varaan!

KOTONA HARRASTAVA

Kuntosalille ei ole mikään pakko mennä. Valmennus tarjoaa myös harjoitusohjelmia kotioloihin sekä ulkona tehtäviin liikuntamuotoihin.

VAIHTELUA KAIPAAVA

Valmennuskokonaisuus elää, muuttuu ja kehittyy kuukausittain, vaihtelu takaa kehittävän nousujohteisuuden kaikkeen harjoitteluun.

LIITY VALMENNUKSEEN!

”SYKE on markkinoiden tehokkain ohjelmisto tulokselliseen henkilökohtaiseen valmennukseen ja harjoitteluun!”

Valmennuksessa hyödynnetään SYKE -ohjelmistoa. Saat valmennuksen aikana käyttöösi reaaliaikaiset keinot ohjelmien, kehityksen sekä tuloksien seurantaan – harjoitteluun tarvittavat työkalut kulkevat aina mukanasi mobiilisti!

SykeTribe on sovellus, jonka saat valmennuksen aloittaessasi ilmaiseksi käyttöösi tietokoneelle, tabletille ja puhelimeen.

Valmentaja

Aaro Huttunen

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja personal trainer. Teen työtä terveellisten elämäntapojen sekä energisemmän tulevaisuuden puolesta. Oma tarinani on esimerkki siitä, että suuret elämäntapamuutokset ovat mahdollisia, kun päätetään onnistua. Valmentajana haluan toiminnallani laajentaa sinun käsitystäsi ravitsemuksesta sekä harjoittelusta. Valmennuksessa asetamme tavoitteet yhdessä kohti pysyviä tuloksia – yhdessä luomme onnistumistarinan ja tämän tarinan pääosaa näyttelet sinä. Haluan auttaa sinua lähemmäs tavoitteitasi. Haluan auttaa sinua voittamaan!

TEAM Level Up valmennukseen on hyödynnetty laajasti kaikkea osaamistani ja kuukausien edetessä jaan tähän valmennukseen kaiken tietotaitoni jota saan opiskelun sekä koulutusten kautta. Suosittelen siis pysymään mukana – tervetuloa!

Aaro Huttunen

ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA

Toivoin opastusta terveellisempään ja tarpeeksi ravinteikkaaseen syömiseen, ja sitä totisesti sain. Loppu on itsestä kiinni.

Ville

25

Valmennuksen myötä olen innostunut liikkumaan enemmän ja syömään terveellisemmin. Oon tosi yllättynyt miten paljon tämä on vaikuttanut.

Mirjam

23

Kokonaisuus oli selkeä ja järkevästi toteutettu. Sain toivomani, eli heti aluksi raamit ravinnolle ja treenille, ja matkan varrelle neuvoja ja tukea.

Samu

29

Olin yllättynyt siitä, miten hyvin valmennus toimi. Koin saavani kaiken tarvitsemani avun, vaikka en tavannut valmentajaa kasvokkain kertaakaan!

Aino

32

LIITY VALMENNUKSEEN!

OTA YHTEYTTÄ

Nimi

Sähköpostiosoite

Aihe

Otsikko

Viesti