Syö Lisää, Sulla On Varaa!


Usein, jopa viikoittain saan tämän tyylisiä kommentteja ja/tai vinkkejä, jostain suunnasta: 
”Söisit enemmän, sulla on varaa. Oot niin ”kireässä” kunnossa koko ajan. Nosta kaloreita reilusti.”

Syö lisää

Syö, syö, syö. Kiitos, mutta ei kiitos… Tottahan se on: Mitä enemmän syöt, sitä enemmän kasvat. Onko se sitten trendi vai mikä, kun kokoajan ollaan ”bulkilla” sitten taas dieetillä. Bulkilla, dieetillä, bulkilla, dieetillä ja taas bulkilla… Olen miettinyt useastikin sitä, että lähtisin massakaudelle, nostaisin painoa reippaalla kädellä, koska onhan se totta, että näissä raameissa on kyllä tilaa kasvaa. Sitten tullaan siihen, että palvelisiki se oikeasti mun tavoitteita. Lopputulos on se, että se ei palvele sitä mitä haluan. Miksi ei?
 
Onhan se niin, että mun ajatusmaailmassa koko ratkaisee ja olisi äärimmäisen hienoa painaa 110kg. Tässä ei kuitenkaan ole mikään kiire, enkä halua lähteä siihen, että nostan painoa ja sitten on taas kiristeltävä, koska ei olekaan kivaa, kun on pyöreät posket ja yksikään lihas ei erotu…
 
syö

Oma visioni on hieman erilainen

Visiooni kuuluu vatsalihakset, pinnassa olevat verisuonet ja erottuvat lihakset. Ylöspäin mennään koko ajan, sen voin luvata. Aamupaino näytti tänään 91 kiloa. Pidän siitä huolen, että paino nousee ja raudat liikkuu. Haluan kuitenkin pysyä mukana siinä miten kroppani käyttäytyy ja mikä sille sopii. Kirjaan kaikki treenini ylös, kirjaan myös kaikki syömäni kalorit. 
 
Tällä hetkellä treenipäivinä syön noin 4 300 kalorin edestä ja lepopäivinä tulee syötyä reilut 3 000 kaloria. En välitä siitä nouseeko paino viikossa 100 grammaa vai 300 grammaa, joka tapauksessa se on aina kehitystä oikeaan suuntaan. Vähitellen saadaan yleensä parempia ja pysyvämpiä tuloksia kuin pikajunan kyydissä.
 
Tää on edelleen mulle elämäntapa ja tulevaisuudessakin se pysyy elämäntapana. En kilpaile ketään vastaan vaan teen asiat niin kuin hyvältä tuntuu ja miten tykkään ne tehdä. Rehellisesti mua ei vois vähempää kiinnostaa onko mulla salin isoin hauis, käytänkö isompia rautoja kuin vieressä treenaava tai että painanko enemmän kuin nuo neljä 15-vuotiasta poikaa yhteensä. 
 
Tavoitteena elämä josta nautin.
 
-Aaro
 
5 1 vote
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Moikka Noora!

Mahtavaa, että löytyy joku ihminen joka ei oo tyrkyttämässä ruokaa..! 😉 Oikeella asenteella näytät olevan liikenteessä, itsensä takiahan tätä ainoastaan tekee. Silloin on myös tehtävä just niin kuin itse haluaa.

Hyviä reenejä!
Kiitos paljon.

Noora I
7 vuotta sitten

Oon niin samoilla aaltopituuksilla ton asian kanssa. Itse olen miettinyt asiaa siltä kantilta, että haluanko katsoa seuraavat 2vuotta peilistä vartaloa, mikä ei miellytä, mistä en huomaa mitään kehitystä, ja kulkea uimahallissa kasvot maassa peittäen käsillä vatsani. VAI haluanko olla ylpeä itsestäni, kehittyä ehkä hiukan hitaammin, mutta nähdä se kehitys tiukoissa olkapäissä ja pilkottavissa vatsalihaksissa. Jälkimmäinen vaihtoehto kiitos. Huippu blogi!

nooraai-myjourney.blogspot.fi

0
Kommentoix