Syntymäpäivä ja Vuosikatsaus


Tänään on taas se päivä vuodesta, kun papereista voi nähdä selvinneensä kokonaisen vuoden kauemmin kuin samaan aikaan viime vuonna. Toisin sanoen on mun syntymäpäivä ja täytän 22 vuotta… Vanhojahan tässä jo ollaan, mutta silti huomaan vuosi vuodelta, että sama lapsenmielinen jätkä sieltä peilistä katsoo takaisin. En tykkää juhlia syntymäpäiviä, ei vanhenemisessa oo mitään hienoa. Ajan voisin pysäyttää saman tien tähän pisteeseen, jos vain voisin. Toisaalta tässähän on vaan muututtu ajan myötä paremmaksi versioksi itsestään. Ja se on asia josta aion pitää kiinni. Lahjoista ”en pidä” myöskään. En halua saada lahjoja juhlapäivinä, miksikö? Siksi, että en mielestäni oo niitä ansainnu. Mulle tulee sellanen tunne: ”Nyt oon velkaa jollekin.”, jos saan lahjoja. Se tunne on aivan hirveä, en haluu olla velassa kellekkään. Lahjoja saadessa tottakai mun täytyy myös muistaa lahjan antajaa seuraavana juhlapäivänä, muuten ei olla tasoissa. Vaikka onhan se niin, että lahjojen antaminen on hienompaa kuin niiden saaminen. Antamalla lahjan ja muistamalla toista pystyt näyttämään sen, että välität ja parhaimmassa tapauksessa parantamaan toisen päivää. Pelkkä onnittelu riittää, kiitos!
Tosiaan vuodessa on kerennyt tapahtua jonkin verran asioita ja ne mieleenpainuvimmat tapahtumat aion nyt tähän listata: 

VUOSIKATSAUS  1.6.2014 – 1.6.2015

– VALMISTUMINEN: Koulutettu Hieroja / Urheiluhieroja, Itä-Suomen Liikuntaopisto, Joensuu (Toukokuun loppupuoli 2014, mutta lasketaan se nyt tähän). (HIEROJAKSI OPISKELU)
 
– MUUTTO: Joensuu – Mäntyharju. Kesätöihin. Porukoiden nurkkiin. Kesä meni mukavasti kavereiden kanssa hengaillessa, aurinkoa ottaessa ja töitä tehdessä. 
 
– Tieto pääsykoetuloksista, Lappeenranta Fysioterapia jäi YHDEN pisteen päähän…! Ei taaskaan… 5. hakukerta, suuri pettymys…
 
– VALINTAKOKEET, Fysioterapia Savonlinna. 6. hakukerta. (6. FYSIOTERAPIAN VALINTAKOKEET)
 
– MUUTTO: Mäntyharju – Jyväskylä. Muutin ihan oman mielenrauhani takia, ei vaan pää enää kestä muiden nurkissa asumista. Jyväkylässä asuttiin kolmiossa parin kaverin kanssa. Ajattelin, että sieltä löytäis paremmin duunia, mutta eipä löytynytkään. Treenaamiseksi se meni!
 
– Seurustelu ja eroaminen. Lyhyt, tapahtumarikas ja mukava suhde. Tiet kuitenkin sitten erkani.
 
– Jyväskylässä asuminen siis meni treenaamiseksi. Ensimmäistä kertaa suunnittelin itselleni ”kunnollisen” ruokaohjelman, jota noudatin tarkemmin kuin koulujen lukujärjestyksiä. Vein treenaamisen aivan uudelle levelille. Puoli vuotta meni oikeastaan kaavalla – Treeni / Ravinto / Lepo.
 
– Päätin kokeilla blogin pitämistä ja sillä tiellä ollaan edelleenkin. Huikeeta hommaa!
 
– Puolessa vuodessa painoni nousi 10kg. Ihan vaan puhtaalla ravinnolla. 
 
– Otin ensimmäisen tatuointini. (1. TATUOINTI)
 
– VALINTAKOKEIDEN TULOKSET: Viimein!!! Sisällä ollaan!!! Olihan se jo aikakin. (FYSIOTERAPIAN OPINNOT KUTSUVAT)
 
– MUUTTO: Jyväskylä – Savonlinna. Opiskelun perässä muuttamista. – KOULU ALKOI: Uusi kaupunki, uudet ihmiset ja uudet kujeet. 
 
– Kuilu minun ja kuningas alkoholin välillä kasvoi kasvamistaan, vuoden alkoholinkäyttö kerrat on laskettavissa kahden käden sormilla.
 
– Kevät lensi kuin siivillä opiskelujen merkeissä, upeita uusia ihmisiä saatu elämään. Hyvä kämppä. Elämä hymyilee ja mä hymyilen takas.
 
– Haastoin itseni 60 päivän dieettiin. Kesäkunto täältä tullaan! Painoa tullut noin 5kg lisää verrattuna samanlaiseen kuntoon kuin viime kesän-syksyn aikana. Eli voiko se kaikki olla lihasta? Miksei? Toivottavasti, alottelijahan tässä vasta ollaan. (CUT 60 – KESÄKUNTOON)

LUKUJA : Vuoden aikana

Kävin salilla : 209 KERTAA + siihen kaikki muut treenit, aerobiset jne. 
 
Venyttelin noin 2800 minuuttia eli noin 47 tuntia, ei kuulosta paljolta, anyway, venyttelin! 
 
Katselin treenaukseen liittyviä Youtube-videoita varmaan 200 tunnin edestä. (Opiskelua)
 
vuosikatsaus
Jotain tärkeää tästä listasta varmasti on jäänyt pois. Joka tapauksessa tässä on pieni katsaus miltä mun vuosi on näyttänyt. Onhan siihen kaikenlaista mahtunut. Muuttamista, treenaamista, opiskelua… Tuntuu silti siltä, että voisin tehdä enemmänkin. Kuitenkin äärettömän hieno ja opettavainen vuosi loppujen lopuksi. Kasvoin niin henkisesti ja fyysisesti todella paljon. Vuosi vuodelta tästä elämästä vaan oppii ottamaan enemmän ja enemmän irti. 
 
Omilla ehdoillani oon eläny viimesen vuoden, menny ja tehny mitä ite oon halunnu ja mihin on voimavarat riittäny. Keskittynyt niihin asioihin joista itse pidän, välittämättä muiden mielipiteistä. Tää on se ainut ja oikea tapa kuinka haluun tätä elämää elää.
 
Tulevasta vuodesta aion tehdä vieläkin paremman. 
Enemmän kokemuksia, nauttimista ja kehittymistä!
Tässä elämässä on vaa yks suunta, Elastista lainaten: ”Eteen ja ylös!”. Ei ehkä noin jyrkästi ylös, mut sinne päin!
 
 
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Kiitos paljon, kiitos paljon!

Kaikkein paras asia on varmasti se, että viimein pääsin opiskelemaan haluamaani alaa. Siitä nyt ei oo epäilystä. 🙂

Saattaa kuulostaa uskomattomalta, mutta toiseksi parhaaksi asiaksi sanoisin sen, etten saanut puoleksi vuodeksi töitä. Siinä puolen vuoden aikana tuli kehityttyä niin paljon sekä henkisesti, että fyysisesti… Itestään löysi aivan uusia puolia.

Anonyymi
Anonyymi
7 vuotta sitten

Paljon onnea 🙂 mukava postaus! Mikä oli kaikkein parasta viimevuonna?

0
Kommentoix