Sup-lautailu a.k.a Subbailu Mahtavaa Ajanvietettä


Muutama viikko takaperin kävin kokeilemassa sellaista lajia kuin Subbailu.
 
Millaista se oli?
Mitä tykkäsin?
Suosittelisinko?
sup-lautailu

Millaista sup-lautailu oli?

Todella rentoa hommaa! Ei ainakaan turhan monimutkaista. 
Siihen tarvitaan vain soutaja, mela ja lauta. Ja vettä. 
 
Lauta oli todella tukeva, en saanut sitä kaatumaan, vaikka kuinka yritin. Vähän hörppi vettä laidoilta, mutta ei sitä helposti kaadeta. Pystyit olemaan sen päällä asennossa kuin asennossa. Seisoaltaan, istuallaan, polvillaan ja maaten. Yllätys yllätys lauta liikkui sitä mukaan kun meloit. Nopein tapa liikkua varmaankin oli polvillaan. 
 
Ei kovin rankkaa ainakaan chillailu mielessä ollut. Lauta liikkui helposti, eikä suuria ponnisteluja tarvinnut tehdä. Kääntyikin ihan näppärästi, kun vähän jaloilla kallisti. 
sup-lautailu

Mitä tykkäsin?

Tykkäsin kovasti. Erittäin rentouttavaa liplatella siellä vetten päällä. Aika meni kuin siivillä, kaksi tuntia vilahti vain silmissä. Helposti olisi voinut olla paljon kauemmin siellä soutelemassa. Samaan aikaan voi katsella maisemia, nauttia luonnosta, ottaa aurinkoa ja tottakai kuntoiluahan se on jossain määrin!
 
Vetten kautta tuli kierrettyä oikeastaan koko Savonlinna. Sai aivan uuden perspektiivin lähestyä tätä pientä kaupunkia. Äärettömän kaunishan se on näin kesäisin. Todella rikas luonto ja vesistö ympärillä. Mahtava ympäristö subbailla. Pääset oikeastaan minne tahansa täällä veden kautta. Minne tahansa. 
Suosittelisinko?
 
Ehdottomasti kyllä. Mikäli löytyy joku isompi vesistö lähistöltä, mikä antaa paljon tutkittavaa. Esimerkiksi saaria, pieniä virtauksia, siltoja… Luulen ettei pienessä vesistössä subbailu pääse välttämättä valtuuksiinsa.
 
Jos haluat hetkeksi unohtaa arjen, rentoutua ja saada muuta ajateltavaa
 niin sup-lautailu on juuri oikea laji sitä varten!
 
-Aaro
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix