Saavutus Podcast – sisältö, rakenne & tulevaisuus


Saavutus Podcastin #1 jakso julkaistiin 6.7.2019 ja sen jälkeen uusi jakso on tullut säännöllisesti ulos joka viikko maanantaisin. Saavutus on saanut hyvän vastaanoton ja podcastin tarjoamat tarinat tulevat jatkumaan myös tulevaisuudessa. Visio Saavutuksen takana on pysynyt samanlaisena kuin alkuperäinen ajatus (First Things First) oli. Uusia jaksoja on ajastettu aina tammikuulle 2020 asti ja viikoittain äänitetään lisää.

30. jakso tulee olemaan ikään kuin ”juhlajakso”, jossa tiivistetään kaikkien vieraiden selvä sävel liittyen kaikille esitettyyn 3. kysymykseen, joka kuuluu seuraavasti: ”Suurin virheesi elämässä?” – jokainen tähänastisista vieraista on vastannut ettei virheitä ole olemassa. Tämä kertoo ajatusmaailmasta paljon ja on todennäköistä, että kysymystä tullaan tulevaisuudessa muuttamaan jollain tavalla. Kysymys kuuluu tässä vaiheessa; Olisiko sinulla ehdottaa kyseisen kysymyksen tilalle uutta?

Saavutus podcastin #1 jakso kuunneltavissa tästä:

Voit kuunnella podcastia muun muassa Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify ja Anchor.

Suuri osa jaksoista joissa esiintyy vieraita on myös videoitu ja jaksoja pystyy seuraamaan videon kanssa Youtuben puolella, osoitteessa: Saavutus Podcast Haastattelut.

Aiheet

Saavutus Podcastin aiheet sekä vieraat ovat vaihdelleet laajasti erilaisten elämäntilanteiden ja mielenkiinnonkohteiden mukaan. Myös jatkossa aihealueet sekä kysymykset keskitetään ja kehitetään vieraan mukaan – jolloin keskustelu / haastattelu pysyy mielekkäänä kaikkien osapuolten suhteen. Tavoitteena on välittää kuuntelijalle mahdollisimman aito kuva uudesta vieraasta ja tuoda esille hänen elämästään tilanteita tai kokemuksia, joihin kuulija pystyy mahdollisesti samaistumaan.

Tulevia jaksoja ajatellen saa aina ehdottaa aiheita joista puhua, vieraita joita haastatella ja kysymyksiä mitä esittää! Lähetä ehdotuksesi mitä tahansa sosiaalisen median kanavaa pitkin tai sähköpostin kautta.

Tulevaisuus

Tässä vaiheessa haluan syvästi kiittää hyvää ystävääni Joonas Harimaata joka on toiminut Saavutus Podcastin puolella monessa jaksossa ikään kuin co-hostin roolissa. Joonas jakaa kanssani hyvin pitkälti samankaltaisen ajatusmaailman ja on tuonut jaksoihin valtavasti lisäarvoja omien kokemustensa sekä ajatustensa kautta – kiitos Joonas! Olemme saaneet paljon hyvää palautetta muun muassa siitä, että käsittelemiemme aihealueiden suhteen kokemuksemme ja oppimamme asiat täydentävät toisiaan monipuolisesti ja molemmat pystyvät omalta osaltaa tuomaan valtavasti arvoa keskusteluun. Toivotaan, että Joonas haluaa jatkaa myös pitkälle tulevaisuuteen samankaltaista osallistumista Saavutus Podcastin tuotantoon. Kiitos vielä kerran!

Tavoitteena on julkaista myös tulevaisuudessa uusi jakso joka maanantai (heti aamusta). Tulevaisuuteen katsoessa on luvassa paljon laadukkaampaa sisältöä erityisesti äänenlaadun suhteen – tähän mennessä äänenlaadusta on joutunut hieman välillä tinkimään puutteellisen välineistön takia, mutta tähän tullaan tekemään poikkeus. Itseasiassa uudet mikrofonit sekä tallennuslaite on jo tilattu ennen tämän tekstin julkaisua. Uusien välineiden avulla myös matkustaessa laadukkaan äänenlaadun saaminen on turvattu!

Saavutus Podcastia pyritään viemään kaikilla tasoilla jatkuvasti eteenpäin. Siitähän tässä on kysymys. Kehittymisestä.

Jos sinulla on antaa esimerkiksi kehitysehdotuksia tai rakentavaa palautetta – kerro niistä!

”Nothing we do can change the past,
but everything we do changes the future.”

Yhteisö

Saavutus Podcast jatkaa kehittymistään ja toivottavasti myös sinä pysyt tässä kehityksessä mukana. Haluamme tarjota konkreettisia keinoja sekä ajatuksia tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseen! Saavutus Podcast etsii jatkuvasti merkittäviä, unohtumattomia ja perspektiiviä tuovia tarinoita elämän erilaisista lähtökohdista. Haluamme jakaa sisällön kautta työkaluja sekä ideoita, joita hyödyntämällä jokainen pystyy ottamaan seuraavan askeleen kohti tavoitteitaan. Suunta on valittava itse, mutta sitä kohti ei tarvitse kulkea yksin.

Saavutus Podcast sosiaalisessa mediassa

Löydät Saavutus Podcastin monelta eri alustalta ja niiden kautta saat ensimmäisenä tiedot uusimmista jaksoista, tarinoista ja seikkailuista! Pysy matkalla mukana!

Instagram: @SaavutusPodcast
Facebook: @SaavutusPodcast
Spotify: @Saavutus
Uutiskirje: Uutiskirje

”Valitse tarinasi suunta.”

Saavutus
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix