Miltä Oma Peilikuva Näyttää ja Miten Siihen Suhtautua?

0

Peilistä katsoo takaisin Aaron näköinen hahmo, sen silmistä nään itsenäisen, elämän iloisen ja vahvan persoonan. Yks juttu kuitenkin peilikuvassa laittaa miettimään, miks tää hahmo, joka sieltä katsoo takaisin näyttää aina niin pieneltä?! Miksi?

Miten peilikuva on muuttunut?

Noin kolme vuotta sitten painoin 75 kg. Tänä päivänä painan 96-97 kg. Peilikuva näyttää silti tänäkin päivänä omaan silmään samalta kuin kolme vuotta sitten. Hahmo siellä peilissä on pieni, jokseenkin harteikkaampi kuin aikaisemmin, mutta pieni.

Sinä päivänä, kun rakastuin salilla käymiseen, niin siitä päivästä lähtien oon mielestäni ollut pieni. Ihan sama, vaikka oisin salin isoin korsto niin silti peilikuvasta katsoo takaisin ”PikkuAaro”.

peilikuva

Ja oikeastaan hyvä niin.

Koska mä en tarvii tähän harrastukseen / elämäntapaan mitään muuta motivaattoria, kun sen oman peilikuvan ja sieltä katsovan pienen ihmisen. Se on voima, jonka avulla kaikki treenit viedään läpi, syödään miten syödään ja eletään tavalla millä eletään.

En tosiaan tiedä, onko tää peilistä katsova kaveri koskaan tarpeeksi ”iso”, toivon ettei… Koska siihen tyssää sitten se kehitys, jota niin kovasti tässä janotaan. Tyytyväisyys tappaa tulokset.

Ainainen nälkä.

-Aaro

Päämääräni on tarjota konkreettisia keinoja sekä ajatuksia tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseen! Sivustolla etsin jatkuvasti merkittäviä, unohtumattomia ja perspektiiviä tuovia tarinoita elämän erilaisista lähtökohdista. Haluan jakaa sisällön kautta työkaluja sekä ideoita, joita hyödyntämällä jokainen pystyy ottamaan seuraavan askeleen kohti tavoitteitaan. Tarinan suunta on valittava itse, mutta sitä kohti ei tarvitse kulkea yksin.

JÄTÄ VASTAUS

Pyydän, jätä kommenttisi!
Pyydän, anna nimesi tähän