Paino Nousee ja Treenit Kovenee


Aamupaino on yhdeksänkymmenen kilon paremmalla puolella. Dieetin jälkeen painoa on tullut kolmisen kiloa. Kaloreita oon nostellu todella maltillisesti, enkä tällä hetkellä pidä tarkkaa kirjaa päivittäisestä energiansaannista. Pääasia on se, että proteiinia saadaan kroppaan tarpeeksi ja kaloreita vähintään 3300 kcal edestä (kaikki ylimenevä on plussaa).

Paino nousee

Oon jopa vähentänyt lisäravinteiden käyttöä ja lisännyt aamuiseen puuroon enemmän hiutaleita. Kaikki ruuat valmistan itse ja hyvistä raaka-aineista, ei mitään roskaa, ei turhaa rasvaa. Nyt on aika opetella syömään, PALJON. Eihän se ruokahalukaan kasva kuin syömällä!

Kroppa toimii paremmin kuin koskaan!

Viimeisen kolmen viikon aikana olen käynyt heittelemässä rautoja ympäriinsä 5-6 kertaa viikossa. Jokainen treeni on tuntunut menevän juuri sinne minne pitääkin. Valehtelematta jokaisen lihasryhmän kohdalla pumppi on todella hyvä ja treenin jälkeen fiilis on vähintäänkin tyydyttynyt. Treenitehot on noussu kohisten!
 
Treenifiilis asteikolla 1-5 on ainakin .
   Nyt taotaan, kun rauta on kuumaa!    
 
Keho on ilmeisesti tavallaan adaptoitunut näihin nykyisiin treeneihin, koska treenipäivän jälkeisiä lihaskipuja on melko harvoin. Jokseenkin hyvä asia, kun kipuja ei ole. Se on kuin lupa lähteä saman tien sinne salille uudestaan! Toisaalta vaikka tekisi mieli treenata joka päivä, niin järki estää sen ja sanoo, että kropan on annettava välillä levätä. Hyvä niin. 
 
Joka treenissä pyrin viemään lihakset ihan äärimmilleen, asetan niille uusia haasteita erilaisten liikkeiden ja variaatioiden myötä. Pidetään tää homma kuitenkin kasassa ja kuunnellaan kroppaa, kun sillä on jotain sanottavaa. Se on joka tapauksessa tärkein työkalu, jos sen onnistuu hajoittamaan niin siinä ohessa hajoaa kaikki muukin…
paino nousee
Let’s see how this goes! Sama hommaa jatkuu, hyvä flow päällä ja se jatkukoon. Niin kauan, kun kroppa on samaa mieltä mun kanssa se tulee saamaan turpaan joka treenissä.
 
Mielen ollessa vahva lihas seuraa kyllä perässä.
 
-Aaro
 
 
0 0 votes
Article Rating

guest

4 Comments
Vanhin
Uusin Suosituin
Inline Feedbacks
View all comments
Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Heips!

Kokemusta löytyy. Vai kohtuuhintaista, nää suurimmat kuntosalit Gym42 ja Kristalli Sport ei kyllä opiskelijan näkökulmasta (mun näkökulmasta) oo kovin kohtuuhintasia. Jos jompikumpi niistä ois valittava niin mun valinta ois Gym42, siellä on enemmän ja parempia laitteita, vaikka ovatkin Kristallia vanhempia…

Kuitenkin odottelisin syksyyn ja menisin tsekkaamaan sen Easyfit kuntosalin joka aukeaa silloin joskus, hinnaltaan varmasti parempi vaihtoehto, vaikka olisikin hieman huonompi laitevalikoima (jota epäilen vahvasti). Tai sitten vaan Jyryn kuntosalille, jos ei tekemisen meininki ja hiki pelota. 🙂

Anonyymi
Anonyymi
7 vuotta sitten

Hei suosittele hinnaltaan kohtuullista kuntosalia Savonlinnasta kun sulla taitaa niistä useammastakin olla jotain tietoa tai kokemusta? 😀 Uusi kuntosali haussa!

Aaro Huttunen
7 vuotta sitten

Moikka!

Tässä kesän aikana on tullut käytyy ammattikorkeakoulun salilla, pieni, mutta toimii ihan hyvin! Ja kyllä on mahdollista saada postaus sellasesta aiheesta! 😉 Kiitos kysymyksestä, kehitellääs päivitys siitä. 🙂

Anonyymi
Anonyymi
7 vuotta sitten

Millä salilla treenaat nykyään? Oisko mahdollista saada postausta sun lemppari treeniliikkeistä? 🙂

4
0
Kommentoix