Kirjalista

Miksi nyt on paras aika aloittaa?


”Valitse tarinasi suunta.”


Koskaan ei tule olemaan parempaa aikaa aloittaa kuin nyt. Odottaminen on nimittäin kaikista haastavinta. Tiedätkö sen tunteen, kun haluaisit jonkin tulevaisuudessa odottavan asian tapahtuvan heti? Me kaikki tiedämme.

On aina parempi aloittaa nyt. Nyt on oikea aika – ei myöhemmin! Eihän meistä oikeasti kukaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tulevaisuudesta emme koskaan voi olla täysin varmoja ja sen takia esimerkiksi unelmia tai tavoitteita kohti on syytä lähteä juuri nyt.

Milloin on oikea aika aloittaa, jos ei nyt? – Kysymys johon voi löytyä useampia vastauksia, riippuen tilanteesta ja näkökulmasta, mutta meidän kohdallamme kysymykseen oli ainoastaan yksi vastaus: ”Nyt on oikea aika.”

Visio

Haluan luoda positiivisen ja rakentavan ympäristön sekä yhteisön, jonka kautta jokainen yhteisön jäsen tai uusi tulokas pystyisi löytämään itselleen sekä elämäänsä arvokasta sisältöä. Sisältöä joka palvelisi yksilöä pitkällä tähtäimellä läpi elämän, kohti asetettuja tavoitteita ja ajatuksissa leijuvia unelmia sekä haaveita.

Jaetun sisällön kautta toivon pystyväni muun muassa herättämään kehittäviä ajatuksia, ”AHAA-elämyksiä”, ”F*CK YEAH! -fiiliksiä” ja uskoa omien tavoitteiden saavuttamista ajatellen.

”Vision without action is merely a dream.
Action without vision just passes the time.
Vision with action can change the world”

– Joel A. Barker

Saavutus -podcastin tavoitteena on tarjota konkreettisia keinoja sekä ajatuksia tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseen! Saavutus etsii jatkuvasti merkittäviä, unohtumattomia ja perspektiiviä tuovia tarinoita elämän erilaisista lähtökohdista (Spotify). Haluan jakaa sisällön kautta työkaluja sekä ideoita, joita hyödyntämällä jokainen pystyy ottamaan seuraavan askeleen kohti asetettuja tavoitteita. Suunta on jokaisen valittava itse, mutta sitä kohti ei tarvitse kulkea yksin.

Tarina Saavutuksen takana sai alkunsa visiosta jonka mukaan: Jokaisen meistä täytyy valita elämän aikana polut joita kulkea ja seikkailut joissa olla osallisena, käydä henkilökohtaiset taistelut, astua unelmien seikkailuihin ja luoda kaikista kokemuksista ikimuistoinen elämänkokemus. 

Toivon, että nautit tästä yhteisestä matkasta ja toimit aktiivisena yhteisön jäsenenä. Meistä kukaan ei selviä täällä yksin. Yhdessä matkaa on paljon mukavampi kulkea!

”Ole oman elämäsi tarinankertoja – valitse tarinasi suunta!”

Inspiroidu myös lukulistan kautta!

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments