Nordic Fitness Expo 2015


Expot ovat se aika vuodesta, kun koko suomen fitness-kansa suuntaa kohti Lahtea. Paikan päällä pääsee ihailemaan lavalle nousevia toinen toistaan kovemmassa kunnossa olevia kilpailijoita. Lajeja löytyy monia, joten jokaiselle on varmasti tarjolla jotain, mikä miellyttää silmää. Tietenkin messualueelta löytyy myös todella hyviä tarjouksia, maistiaisia ja mielenkiintoisia kilpailuja.

Lahteen suuntasin tänäkin vuonna itsekin. Kävin Expoilla ensimmäistä kertaa viime vuonna ja ihastuin niihin täysin. Tätä tapahtumaa kannattaa odottaa ja aivan varmasti tulen niillä käymään myös jatkossa!

NFE StageKilpailu

Tapahtuma on kaksipäiväinen, mutta ostin tällä kertaa lipun vain yhdelle päivälle. Kerrassaan mahtava päivä tuli messuilla vietettyä. Kaikki odotukset täyttyivät. Koko rahan edestä hupia. Olin paikalla ensimmäisenä päivänä ja kävin seuraamassa miesten sarjoja: Bodybuilding & Men´s Physique.

Hyvän show’n miehet laittoivat pystyyn. Nelisen tuntia katselin kisoja. Kauemminkin olisi jaksanut. Niin mielenkiintoista se mielestäni on. Oikeat ihmiset voittivat kaikki sarjat. Kaikista puhutuin nimi joka tänä vuonna lavalle nousi pienen tauon jälkeen oli Mika Nyyssölä. Hän asteli lauteille ennakkosuosikkina ja keräsi kaikki mahdolliset palkinnot ja pokaalit itselleen, mitä vain näistä kilpailuista voi voittaa. Kerrassaan mahtava kilpailija. Se selkä on upea.

Bodybuilding 1 Bodybuilding 2Messualue

Miesten kisojen jälkeen siirryin messualueelle, sielläkin tuli kierreltyä noin kolme tuntia. Kaikki ständit kävin muutamaan kertaan läpi, jokaiseen arvontaan tietenkin osallistuin ja ilmaistuotteita oli kerättävä. Maistelin kaikkea, boostereista — vitamiinisekotuksiin. Jossain vaiheessa huomasin kuinka boosterit alkoivat tehoamaan ja korvissa kihelmöimään (kiitos beeta-alaniinin). Olisi huvittavaa saada tietää määriä, kuinka paljon mitäkin tuli otettua… Sitä varten siellä kuitenkin ollaan! Kokeilemassa uusia tuotteita.

Olisin halunnut messuilta uuden Foam Rollerin, edellinen meni halki, jonka ostin vuosi takaperin samaisesta paikasta. Löysin sellaisen rullan jota tarvitsin. En kuitenkaan pystynyt ostamaan sitä, koska kyseisen ständin kortinlukulaite ei toiminut. Enkä tietenkään ollut muistanut käydä nostamassa rahaa. Ensi kerralla mennään paikalle paremmin valmistautuneena.

Ilmaisnäytteet

Aivan mahtava reissu, jälleen! Ensi vuonna kahden päivän lippu voisi olla paikallaan, koska aika menee tuolla kuin siivillä. Paljon tutkittavaa, seurattavaa, tutustuttavaa ja hirveästi mielenkiintoisia ihmisiä ympärillä, joiden kanssa voisi puhua vaikka kuinka kauan. 

Ensi vuoteen!

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix