Mitä Dieetin Jälkeen?


Dieetti loppui, sitä siis en jatka tässä enää sen pidemmälle. Enkä kyllä tosiaankaan halua junnata vain paikallani, se ei kuulosta hyvältä. Johonkin suuntaan tässä on nyt tehtävä suunnitelmia, eikä ilmeisesti jää kuin yks suunta jäljelle ja sehän on ylöspäin!

Kirjaimellisesti ylöspäin aivan joka osa-alueella. Nostamalla päivittäisten kalorien määrää vaikutan kaikkeen. Muun muassa voima- ja energiatasot nousevat, lihakset, paino ja rasvaprosentti kasvavat.

Dieetin jälkeen paino on jäänyt pyörimään siihen 88 kilon lähistölle. Meninkin aikaisemmassa postauksessa sanomaan, että ”Alle 90 kiloa en halua painaa enää ikinä.”, joten ensimmäinen pikkutavote on rikkoo taas se raja. Paria kiloa nyt ei todellakaan paljoa vaadi, mutta ei tässä mitään rasvaa lähetä keräämään. Pienin askelin eteen päin.

Seurailen painoani vähän väliä… Se ei tosiaan oo lähtenyt liikkumaan suuntaan tai toiseen, vaikka päivittäiset kalorit oon jo nostellu sinne 3000 kcal paikkeille. Tuntuu oikeastaan siltä, että kiristyn vain lisää. Varmasti osittain tää homma johtuu siitä, että tossa mun kesätyössä joutuu fyysisesti tekemään jonkun verran. About 10 000 – 15 000 askelta työpäivän aikana ja siihen päälle muutama tuhat kyykistelyä ja nostoa. + Tietenkin salitreenit.

Aerobiset treenit jätän kokonaan pois, hoitakoon työssäkäynti sen puolen. Nostelen kaloreiden määrää tässä vähän väliä ja katotaan sitten millon ne kilot alkaa takas tarttumaan.

MitäRUOKA- JA TREENIOHJELMIIN MUUTOKSIA

Ruokaa
Oon tottunu tähän elämäntapaan, että mulla pitää olla joku rutiininomainen ylhäällä oleva kaava treenaamisen ja ravinnon suhteen jota noudattaa. Tykkään suunnattomasti leikitellä kaikilla makroarvoilla (proteiini / hiilihydraatti / rasva). Haluun tietää, että päivittäin tulee syötyä sen verran kuin on suunniteltukin. Ei se niin justiinsa oo tässä painon nostamisessa, että meneekö ne kalorit yli, mutta kunhan eivät ainakaan alle jää!

At the moment. Makroarvot on seuraavanlaiset: Proteiinia otan noin kaksi grammaa / painokilo, suunnilleen 200 g / pvä. Hiilihydraateilla leikitään ja täytetään kalorien tarvetta, 350 g + / pvä. Rasvaa tulee noin gramma / painokilo, eli 90 g nurkilla.

Treeniä
Noudattaessani tiettyä treeniohjelmaa musta tuntuu siltä, että saan treeneistä enemmän irti, kun tiedän tasan tarkkaan sen mitä tuleman pitää. Tieto siitä, miten edellinen treenikerta meni ja minkälaisia painoja käytin auttaa mua kehittämään omia treenejäni ja tekniikoitani. Se myös motivoi mua treenaamaan kovemmin ja rikkomaan rajoja, kun tiedän miten tehdä kovempi treeni kuin edellisellä kerralla!

Mitä dieetin jälkeen

Tein uuden treeniohjelman itselleni ja se poikkeaa paljonkin siitä, miten edellisen puoli vuotta oon treenannu. Kerron siitä myöhemmin enemmän, mutta pohjustan sitä kuitenkin tässä vähän

1. Otin ohjelmaan mukaan uusia liikkeitä, joita en oikeastaan ikinä ole kunnolla tehnyt.

2. Vaihtelin lihasryhmien jakoja, esimerkiksi nyt kokeilen miltä tuntuu treenata selkä ja ojentajat samassa treenissä.

3. Treenikierrossa on myös mukana sellanen päivä jolloin voin tehdä vapaan valinnan mukaan ihan mitä tahansa, sille päivälle ei siis ole valmista ohjelmaa.

Joku uusista liikkeistä saattaa olla sellanen ettei se sovi mulle yhtään, 
mutta kaikki on korvattavissa.
 
Katotaan miten nää uudet suunnitelmat alkaa rullaamaan!
 
-Aaro
 
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix