Millainen Nainen Herättää Mielenkiintosi Ulkoisesti?


”Pidätkö myös naisilla lihaksikkaasta vartalosta ja siitä, että käy salilla ja treenaa. Vai millainen nainen herättää kiinnostuksesi ulkoisesti?”

Kysymys herätti mielenkiintoni ja tietenkin vastaan siihen asiaan kuuluvalla tavalla!

Erittäin hyvä kysymys. Todella kiinnostava, mutta samalla vaikea. En oikeastaan ole kovin hyvin käsitellyt itsekseni asiaa millanen nainen oikeesti herättää mielenkiintoni. Kysymyksessä erityisesti kysytään: Millainen nainen ulkoisesti herättää kiinnostuksen? Lähden siis avaamaan ajatuksia ulkoisesta olemuksesta ja jätetään ne sisäiset seikat tällä kertaa huomiotta.

Pidätkö myös naisilla lihaksikkaasta vartalosta?

Ehdottomasti pidän.

Lihaksikas vartalo kertoo naisen halusta panostaa omaan terveyteensä ja pitää itsensä hyvässä kunnossa. Se myös kertoo päättäväisyydestä ja työnteon valmiudesta. Kuitenkin vedän tähän sellaisen rajan, että keho näyttää vielä naiselliselta. Naisella lihaserottuvuuden ei tarvitse olla niin selvä kuin miehellä. Esimerkiksi vatsalihakset (Päivitykseni ”Liian” Lihaksikas Nainen).

Käydään ihan ääripäässä asti. Vaikka pidänkin kehonrakennuksesta ja tappiin asti hiotut patsasmaiset kehot näyttävät hyvältä (miehillä), niin sama asia ei kuitenkaan mielestäni päde naisilla.

Miehellä, omaan silmääni ylemmän kuvan lihakset näyttävät vielä hyvältä. Kun samanlainen lihasmassa siirretään naiselle, niin mielestäni lopputulos ei enää silmiä sivele. You know what I mean?

Pidänkö siitä, että naiset käyvät salilla ja treenaavat?

Salilla käynti on lähellä sydäntäni ja se on laji, joka itseäni kiinnostaa kaikista eniten. Joten kyllä pidän naisista, jotka käyvät salilla ja treenaavat. Treenaaminen ei kuitenkaan itsessään mielenkiintoani herätä, se on kaikista helpoin osuus tässä hommassa.

Asia, joka herättää mielenkiintoni on se, että miten myös muihin osa-alueisiin panostaa. Nimittäin, jos ravintopuoli menee täysin metsään, tuskin treenaaminen tai tuloksetkaan puhuvat puolestaan. Sen kyllä huomaa ulospäin kuka oikeasti panostaa tekemiseen kunnolla ja kuka ei.

Tosiaan kuntosalilla käynti ei ole mikään kuningaslaji jota kaikkien ehdottomasti tulisi harrastaa. Minulle on aivan sama, harrastaako soutua, juoksua tai ratsastusta. Kunhan vain tavalla tai toisella pyrkii pitämään terveydestään huolen.

Millainen nainen herättää kiinnostukseni ulkoisesti?

1. Ensimmäisenä kiinnitän huomiota hymyyn. Kauniista hymystä en saa silmiäni irti ja se jää mieleen.

2. Itsevarmat naiset, jotka katsovat suoraan silmiin, eivätkä tuijottele varpaitaan.

3. Pitkät naiset ehdottomasti herättävät mielenkiintoni. Vaikkei pituus olekaan kuin numeroita, loppujen lopuksi lähemmäs kaksimetrisenä huomioni kiinnittyy niihin pisimpiin.

4. Omasta ulkonäöstään huolehtivat. Tietenkin sillä on väliä miltä näyttää ulkoisesti.

5. Sellainen nainen josta huomaa päällepäin oman kehon olevan tärkeä.

Pelkkä ulkokuori ei kuitenkaan ratkaise, sisäpuolenkin on oltava kunnossa.
Ei ne isot rinnat vaan treenatut pakarat!

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix