Miksi Syöt Noin? Minkä Takia Käyt Salilla?


Oon tässä saanut taas muutamia kysymyksiä. Oikeestaan kuulen tietyt samat kysymykset joka kuukausi uudestaan ja uudestaan. Eikä se todellakaan haittaa. Oon imarreltu siitä, että mun elämän ratkaisut / teot kiinnostaa ihmisiä ja ne herättää kysymyksiä. Ja aion myös parhaani mukaan antaa kaikille kysymyksille tyydyttäviä vastauksia. Here we go:

Q & A

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Minkä takia menet salille (kellonaikaa katsomatta)?

 
Tätä kysymystä tulee varsin usein kuultua. Läheisiä varsinkin tuntuu se ihmetyttävän, että miten jaksan mennä salille, vaikka kello ois kymmenen illalla?! Tässä on semmonen juttu: Treenaaminen on mulle se ykkösasia, kaikki muu pyörii treenin ympärillä (ruokailu, uni, opiskelu, jne.). En kato kelloa salille mennessä, mun puolesta siellä saa mennä kolme tuntia, kunhan se treeni tyydyttää mut.

 
Jos mulle esimerkiksi annettas vaihtoehto: ”Käy koulua pari viikkoa tiiviillä aikataululla ja valmistu kuukautta aikaisemmin, mutta tänä aikana et vois käydä salilla.” En mä miettis kahta kertaa kummanko vaihtoehdon ottasin, tottakai mä menisin sinne salille. Saattaa olla huono esimerkki, mutta ehkä selventää tilannetta. Se nyt vaan on niin, että treenaaminen on mulle tällä hetkellä tärkein intohimon ja rakkauden kohde. 
 
Mun mielestä kaikilla pitäis olla joku asia josta pitää niin paljon, ettei sen tekemiseen mitkään kellonajat vaikuta. Ite en ainakaan vois kuvitella, että kävisin koulussa/töissä ja kaiket illat tuijottaisin telkkaria. Ei se vaan riitä mulle, telkkari ei anna mulle yhtään mitään, ei siis yhtään mitään. Ennemmin teen jotain kehittävää. 
 
Okei, paremmin en osaa selittää… Salilla käyn, koska rakastan sitä hommaa.
syöt

Miksi syöt ruokia, joista et välttämättä edes pidä?

Tähän vaikuttaa kaks hommaa: 1. Mentaliteetti. 2. Rahatilanne. Aika usein tulee syötyä ruokia, joista en edes nauti yhtään. Varsinkin, jos pitää syödä jotain ruokaa paljon, niin jossain vaiheessa se alkaa maistua puulta. Mulle ruoka tarkottaa kropalle polttoainetta, nään proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja, kun ruokia katselen. Mulle se on tärkeintä, että keho saa tarpeelliset ravintoaineet. Toissijainen juttu on ruuan maku.

En oo kulinaristi, en välitä hifistellä juurikaan erilaisilla ruoka-aineilla, kastikkeilla tai mausteilla. Toisista tää kuulostaa aivan kammottavalta: ”Miksi syödä jotain mistä ei pidä?!”. Mutta hei, ihmiset on erilaisia, kukin tavallaan.

Tietysti opiskelijana rahatilanne määrää hyvin pitkälti, mitä sitä syödään. Eli mahdollisimman halvallahan sitä yritetään aina päästä.

Miksi dieettaat, kun olet täydellinen juuri tuollaisena?

Mulle on sanottu, että olit täydellinen 18-vuotiaana, olit täydellinen 70 kiloisena, olit täydellinen viime kesänä… Mä oon ilmeisesti ollut aina täydellinen. Kaikki ihmiset on täydellisiä!

Mutta, kun se ei vaan mulle riitä, että muut ihmiset sanoo mun olevan täydellinen. Sitä en todellakaan oo omasta mielestäni. En missään määrin. Ja niin kauan, kun en omasta mielestäni oo täydellinen niin aion myös tehä asian eteen jotain. Enkä usko, että sellasta päivää tulee koskaan.

Ja dieettiä lähden sen takia kokeilemaan, koska tykkään kokemuksista, haasteista ja haluan ylittää itteni.

Aina pitää olla joku tavote elämässä, jota kohti suuntaa, eihän tässä muuten ois mitää mieltä.

-Aaro

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix