Aika kuluu liian nopeasti | Loma


Talviloma loppu jo ennen kuin alkoikaan. Vaikken olis lomaa mukamas tarvinnu, niin kyllä se loma vaan aina hyvää tekee. Ja aina se loppuu aivan liian nopeasti… Vielähän tota ois lomalla jaksanu olla muutaman lisäviikonkin.

Loma

Tuntuu siltä, etten saanut loman aikana mitää aikaseks. Nyt kun kuitenkin alkaa miettimään niin tekihän sitä vaikka mitä. Ensimmäiset lomapäivät käytin laiskotteluun, leffojen kattomiseen ja lomasuunnitelmien tekemiseen. Varmaan noin kymmenen elokuvaa tuli viikonlopun aikana katottua. Mitäpä sitä yksinkään Savonlinnassa keksii, kun kaikki kaverit lomalla jossain kaukana. Välillä tekee silti erittäin hyvää heittää pitkäkseen sohvalle ja katsoa muutama leffa ihan ajatuksen kanssa. Siinä lepää mieli ja ruumis.
 
Ja tosiaan ”lepoviikkokin” salista, niin sinne ei ole menemistä. Pidin lomalla viiden päivän breikin salilla käymisestä, lepäsin ja söin hyvin. Lihakset sai kunnolla aikaa palautua, sitten taas jaksaa. Ei kuitenkaan ollut sellaista päivää, ettenkö olisi kuntosalia ajatellut… Vaikka lomalla ollaan, niin aina sitä miettii mitä suuhunsa laittaa. Tuli siis syötyä melko kurinalaisesti ja säännöllisin väliajoin, vaikkei salilla tullu käytyykään. 
 
Loman aikana suunnittelin uuden saliohjelman ja ruokaohjelman. Saliohjelmaa lähden tästä päivästä lähtien noudattamaan kirjaimellisesti ja katotaan miten se toimii (ehkä jossain vaiheessa sen paljastan). Ruokalista näyttää suht samalta kuin aikaisemmin, vähän hiilareita nostin, ehkä se painokin alkaa taas tarttua. 
 
loma

Noniin, mitä muuta levon lisäksi?

Käväisin Joensuussa sukulaisia moikkaamassa. Oon oikeastaan kaikkien sukulaisten kanssa tosi läheinen, nopeesti laskettuna mulla on 10 serkkua. Äidin puolelta oon vanhin serkuksista ja musta seuraavat on pari vuotta nuorempia. On mahtavaa, että serkutkin pikkuhiljaa alkaa täysi-ikäisyyden saavuttamaan. Heidän kanssaan sitten pystyy kehittelemään paljon erilaista ohjelmaa. 
 
Tosiaan, viitisen päivää olin serkuilla kylässä ja siinä ajassa kerkee kyllä hyvin tekemään vaikka sun mitä. Yllätys yllätys! Serkkupojille on sama harrastus tarttunu kuin muhunkin, eli salillahan sitä tuli käytyä porukalla pariin otteeseen. Tuli tehtyä ihan hyvät reenit, mutten kuitenkaan vielä lomaviikolla aloittanut uuden ohjelman noudattamista. Salillakin tuli juteltua, ikään kuin ei tarpeeksi olisi ollut aikaa salin ulkopuolella vaihtaa kuulumisia. Mutta liian pitkä aika siihen varmaan taas menee, kun herrat näkee uudemman kerran, joten ei siinä mitään. 
 
Luonnollisesti vanhempana oon harrastanu salilla käyntiä serkkuja kauemmin, niin tottakai mä oon valmis auttamaan tekniikoissa ja neuvomaan uusia liikkeitä. Aina oon valmis auttamaan, jos joku neuvoja tarvitsee ja osaan auttaa. 
 
Tuli myös suvun vanhuksia nähtyä, ukkia ja mummoa siis, liian pitkä aika on siitäkin, kun heitä viimeksi näki. Aivan mahtavaa nähä heitäkin hyvässä kunnossa ja voimissaan. 
 
Sukulaiset tuli kierrettyä melko hyvin tossa loman aikana läpi, seuraavaa kertaa tässä ootellaan… Tää opiskelijabudjetti rajoittaa vaan melkoisesti tota reissaamista, vaikka sitä mielellään enemmänki tekis. Tätä se vaan on.
 
Serkut ja sukulaiset on rikkaus. Pysykäähän väleissä.
 
-Aaro
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix