Lisäravinnevaraston täydennys


Meinas päästä palautusjuomasta hiilarit loppumaan, nii pakko oli laittaa uutta settiä tilaukseen. Kaverin kanssa tilattii Fitnesstukulta kimpassa, tilaus makso yhteensä noin 250€, mutta nää taas kestääkin hetken, ennen kuin tarvii uusia tilailla. 
 
Kyl se vaan niin on, että lisäravinteet on pyöriny mun treenien ympärillä ehkäpä neljä vuotta, enkä niistä aio luopua. Sen verran paljon niistä oon huomannu olevan hyötyä. 

Tilasin

– Whey-80, 4 kg    (Maustamaton)      Hinta: 62,90 €
– Malto-Flex Pure, 12 kg    (Big Buy)  Hinta: 35,90 €
– Vitargo Pure, 2 kg                               Hinta: 44,90€
 
YHTEENSÄ: 143,70 €

Kaupan päälle

– Fitnesstukku Magazine #4           Hinta: 7,90 €
– Fitnesstukku T-paita, XL             Hinta: 14,90 €
– Whey-80, 1 kg     (Suklaa)            Hinta: 16,90 €
– Only One Advanced+, 30 tablettia (vitamiineja)      Hinta: 12,90 €     
 
YHTEENSÄ: 52,60 €
 
Eli ite käytin ”shoppailuun” 143,70€ ja kaveri laitto siihen tilaukseen sen 100€. Kaupan päälle saatiin 60-70€:n eestä tavaraa. Ja tietenki on otettava kaikki ilmaistuotteet vastaan mitä tarjotaan, parempi tilata kimpassa kuin yksin, niin niitähän saa vaikka millä mitalla. 
 
Lisäravinne
Tosiaan ostin Whey-80, joka on maustamatonta. Tätä ”makua” en oo kokeillu vielä, kaikkia muita oikeestaan olen. Ja itse en oo välittäny muista mauista kuin suklaasta ja minttusuklaasta, niitäkään ei jaksa loputtomiin juoda. Esimerkiksi banaanin makuinen Whey-80 maistu suussa vielä parin tunnin jälkeenkin, kun sitä oli juonu. Ei todellaka sellasta enää kiitos. Jos tää maustamaton vaihtoehto ois sellanen neutraali, ei liian makee, eikä maistu suussa montaa tuntia… Ei sitä tiedä, ellei kokeile.

Rohkeena tietysti otetaan neljän kilon säkki heti alkuunsa!

Lisäravinne

Lisäravinne

Tilasin myös paljon hiilihydraatteja, Vitargoa ja Maltoa. Miks sitten molempia? En ota hiilareita pelkästään treenin jälkeen, vaan myös treenin aikana. Tähän asti oon ottanu vaan Maltoa, mutta se ei omalla kohalla sovellu treenin aikana juotavaksi. Siitä tulee todella ällöttävä olo ja rankan jalkatreenin aikana meinaa melkein ylös tulla. Eiii hyvä..!
 
Treenin ajaksi siis ostin Vitargoa, sen ei pitäis samanlaista oloa tehdä, kun toi Malto tekee… Joten tottakai se on kokeiltava. Se on vähän ikävää, jos juoma vie treenitehoja pois ja joudut keräilee ittees jossain nurkassa. Tosiaan tossa Vitargo pakkauksessa ei oo kuin 2 kg. Aattelin näin aluks ottaa 50g / per treeni, eli paketista riittää 40 annosta. Kyllä se paketti siis sen 8 viikkoa kuitenki kestää.
 
 
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix