”Liian” Lihaksikas Nainen?


Nykyään kuntosalilla treenaaminen, terveydestä huolehtiminen ja kiinteä vartalo ovat pinnalla. Etenkin naisten keskuudessa fitnekseen liittyvät asiat jakavat mielipiteitä hyvin vahvasti eri suuntiin, puolesta ja vastaan.

Sain idean kirjoitella miehen näkökulmasta vähän siitä, mitä mieltä olen lihaksikkaista naisista. Miksi? Olen kuullut monelta naispuoliselta ystävältäni (sellaisilta jotka treenaavaat hyvin ja syövät terveellisesti), että heitä arvostellaan treenaamisen takia paljon.

Arvostelu

 1. Olet ”liian” lihaksikas, sinulla on jo miehen käsivarret.

 2. Et ole enää siro ja naisellinen.

 3. Naiselliset muotosi ovat kadonneet treenaamisen johdosta (eli tässä tapauksessa tissit).

 4. Syöt vain rehuja. Miksi kaikkialle on otettava omat eväät mukaan?

Minkälainen on nykypäivän naisihanne? Ennen vanhaan naisihanne saattoi olla langanlaiha malli. Nykypäivänä se ei taida enää olla niin. Vai onko? Enhän minä voi tietää, olen vain mies. En osaa astua naisten kenkiin. Kertokaa minulle nykypäivän naisihanteesta? 

Mitä mieltä olen lihaksikkaista naisista nykyään?

Treenaamisen ja terveellisten elämäntapojen puolestapuhujana tietysti olen sitä mieltä, että salilla käynti on vain ja ainoastaan hyvä asia. Arvostan suuresti ihmisiä jotka tekevät töitä oman terveytensä ja kroppansa eteen. Fakta on se, että sinulle on annettu yksi keho, jossa sinun täytyy elää koko elämä. Mikset sitten pitäisi siitä niin hyvää huolta kuin ikinä pystyt? 

”Liian” lihaksikas nainen? Ajatusmaailmassani naisen on todella todella todella vaikeaa naturaalina treenata itseään sellaiseen kuntoon, että se menisi niin sanotusti yli. Tottakai jostain voi löytyä sellaisia geenilahjakkuuksia jotka pystyvät siihen.

Salilla hankitut pyöreät pakarat kertovat naisesta paljon

1. Hän on valmis tekemään töitä oman ulkonäkönsä eteen. Tämä nainen panostaa oikeasti harjoitteluun muuttaakseen tai parantaakseen omia fyysisiä ”epäkohtiaan”.

2. Terveelliset elämäntavat ja hyvät ruokailutottumukset. Keho pystyy ottamaan paremmin vastaan fyysiset haasteet, elimistö toimii kunnolla ja mieli pysyy virkeänä.

3. Periksiantamattomuus — sinnikkyys — päättäväisyys. Tälläinen nainen tietää mitä haluaa ja tekee parhaansa saavuttaakseen tavoitteensa.

4. Itsekunnioitus. Hän arvostaa omaa runkoaan ja pyrkii kaikin tavoin vaalimaan sen hyvinvointia. Kroppa ei pärjää yksin ilman oikeita valintoja.

5. Itsetunto. Hän on katseen kestävää tekoa. Yksi katse ei saa häntä käpertymään omaan pieneen kuoreensa, vaan hän voi olla ylpeä siitä mitä on saavuttanut.

Lihaksikkuus on siis ehdottomasti seksikästä myös naisilla.  
Älä anna muiden määritellä sinua, tee se aivan itse.

3.8 4 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix