Lepoviikon Jälkeen Treeni Kulkee!


Moro!

Viime viikolla pidin totaalisen lepoviikon treenaamisesta, en tehnyt yhtään mitään fyysistä. Tällä viikolla alottelin treenaamisen uudella harjoitteluohjelmalla ja aloitin myös uudenlaisen ruokaohjelman noudattamisenkin.

Treenit on kulkenut aivan loistavasti! Lihakset ottavat vastaan aivan kaiken, vähäisenkin rasituksen. Jokainen lihasryhmä on tullut kipeäksi seuraavana päivänä treenistä, siis aivan jokainen, hauiksista pohkeisiin. Todellakin hyvällä tavalla kipeäksi: ”Jotain näillä on nyt tehty”. Loistava homma, sehän kertoo siitä, että harjoitus menee perille oikeaan paikkaan, jos siitä lihaksen kipeäksi saa. Vaikkei se lihaksen kipeäksi saaminen todellakaa ole mikään mittari siihen, että treeni olisi ollut yhtään sen parempi kuin, että lihas ei olisikaan tullut kipeäksi.

Uusi ohjelma

Oon nyt käynyt uuden ohjelman kertaalleen kokonaan läpi, jokaisen lihasryhmän osalta. Ja jokainen treeni on tuntunut aivan mahtavalta. Ensimmäisen viikon perusteella en vaihtaisi liikkeistä, sarjamääristä tai toistomääristä mitään. Kaikki toimi. Tällä ohjelmalla mennään seuraavat 6-8 viikkoa. Saatan sitä kuitenkin muutella, jos alkaa joku asia siltä tuntumaan ettei se toimi.

Sarjapainot ovat pysyneet samoina mitä lepoviikkoa edeltävällä viikolla, ei ne voimat viikossa katoa mihinkään. Viikon kun jaksoi pysyä pois salilta niin nyt on taas sellainen tunne, ettei siitä voi saada tarpeekseen ja haluaisi vain treenata ja treenata, mutta on niitä lepopäiviäkin pidettävä välillä.

Fiilikset on treenaamisen suhteen katossa, rauta on ystävä!

Ruokaohjelmasta sen verran kerron tähän, että yksi radikaali muutos tuli tehtyä. Nimittäin jätin kokonaan maitotuotteet pois mun ruokavaliosta. Huomasin maitotuotteita käyttäessäni, että maha saattoi olla löysällä silloin tällöin. Kokeilen nyt sitä, että johtuiko se niistä maitotuotteista. Viikon olen nyt elänyt ilman maitotuotteita ja vatsa on toiminut loistavasti. Ehkäpä sanon niille tuotteille hyvästit nyt hetkeksi. Aikaisemmin tuli syötyä maitorahkaa ja raejuustoa, maitoa joskus. Raejuustoa saattaa tulla ikävä, mutta maitorahkasta en ole koskaan välittänyt…

Rauta on kevyttä!

-Aaro

0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix