Uusi asunto | Esittelykierros


Minkälaisessa lukaalissa sitä meikäläinen oikeen asustaa? Ensimmäistä kertaa tosiaan asun nyt aivan yksin! Aina on ollut yks tai useempi kämppis jaloissa pyörimässä. Mutta ei enää. Tällä hetkellä asun yksin ja ei vois mulle parempaa asumismuotoa ollakkaan. Pikkuhiljaa alkaa kämppä näyttää asumiskelvolliselta, joten nyt on aika muutamalle kuvalle.

Esittelykierros

Ensimmäisenä kämppään astuttua vasemmalta avautuu naulakkotilaa, minne voi takit heittää ja syvennys kenkiä varten. Eteisestä oikealle kääntyessä on heti vessa. Vessahan on pieni, mutta kuitenkin oma sauna sinne on saatu laitettua ja pesukoneellekin paikka. Saunaa ei oo tullu yksin käytettyä vielä kertakaan, mutta eiköhän tuokin kohta korkata. Se toimii erittäin hyvin vaatteiden kuivauspaikkana, ei tarvii kuivaustelinettä säilytellä keskellä ”olohuonetta”, sinne se mukavasti lauteille mahtuu.
esittelykierros
Eteisestä suoraan avautuu huima olohuoneeni ja työhuoneeni! Sohvalla oon hieman eristänyt ”makuuhuonetta” eroon muusta. Sängylle on mukavan kokoinen syvennys tehty, mahtuu isompikin sänky. Sängyn vieressä on vielä lisää naulakko tilaa ja muutama kaappi. Tilaa siis on enemmän kuin varmaan koskaan tuun tarvitsemaan. Oikeastaan tässä kämpässä säilytystilaa on valehtelematta 10x enemmän kuin missään missä aikaisemmin olen asunut. Olohuoneesta pääsee myös parvekkeelle, mutten nyt parvekkeen ovea kuviin saanut mahdutettua. Olohuoneesta löytyy mun työpöytä ja tottakai ammattiin ja opiskeluun pakolliset lihaskartat
kämppä
Keittiö on vähän kuin eristetty omaan kulmaukseensa, se on perjaatteessa oma tilansa. Jääkaappi on melko pieni, eikä ole kuin pieni pakastelokero. Hyvin kuitenkin yhden ihmisen tarpeet on täyttänyt. Jopa kaikki keittiötasot on tälläselle jättiläiselle sopivalla korkeudella, ei tarvitse selkä väärällään kyyristellä ruokaa laittaessa tai astioita tiskatessa. Keittiöstä näkee myös parvekkeelle.
Siinäpä se mun lukaali sitten oli. Kokoa on 31 neliötä ja yksiö on malliltaan. Oma parveke ja sauna löytyy. Hyvin oon täällä viihtyny ja varmasti tuun viihtymäänki. Kaikki opintotuet tosin uppoaa vuokraan, mutta mieluummin sitä asuu paikassa jossa viihtyy. Kuin, että vertailukohtana soluasunto, jossa ottaa päähän 24/7 kaikki, eikä silti tuista jää käteen kuin pari kymppiä. Tässä sitä nyt seuraavat pari vuotta luultavasti tulee asuttua.
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix