Kameran Edessä (syksy 2015)

0

Laitoin syksyllä Janille taas viestiä: ”Mitä, jos kuvailisimme vähän”. Tällä kertaa oikeastaan ainoa syy, miksi niin halusin tehdä, oli se, että oppisin olemaan luontevammin kameran edessä. Puhtaasti oppiakseni. Janihan oli heti mukana ja lähdimme ottamaan muutamat kuvat, ilman sen suurempia suunnitelmia. Hauskaa oli jälleen kerran ja uutta opittiin puolin ja toisin!

Aina sitä oppii itsestään jotain uutta ja pystyy ylittämään itsensä. Harvemmin sitä ennen kuvauksia edes uskoo, että pystyy saamaan aikaan yhtään hyvää kuvaa. Jälkeenpäin tulee kuitenkin aivan mahtava fiilis, kun on tyytyväinen edes muutamaan otokseen sadoista. Muutama onnistunut kuva riittää varsin hyvin tällaiseen harjoitustarkoitukseen.

Kameran Edessä

IMG_2160 IMG_2170 IMG_2224 IMG_2259 IMG_2263 IMG_2272 IMG_2318 IMG_2332 kameran kameran

Katso myös talvikuvaukset.

Päämääräni on tarjota konkreettisia keinoja sekä ajatuksia tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseen! Sivustolla etsin jatkuvasti merkittäviä, unohtumattomia ja perspektiiviä tuovia tarinoita elämän erilaisista lähtökohdista. Haluan jakaa sisällön kautta työkaluja sekä ideoita, joita hyödyntämällä jokainen pystyy ottamaan seuraavan askeleen kohti tavoitteitaan. Tarinan suunta on valittava itse, mutta sitä kohti ei tarvitse kulkea yksin.

JÄTÄ VASTAUS

Pyydän, jätä kommenttisi!
Pyydän, anna nimesi tähän