Irtiotto Arjesta


Moro! Viime viikonloppuna tuli iskettyä kaveriporukalla kotikonnuille Mäntyharjuun. Siellä se viikonloppu meni railakkaasti juhliessa, kuulumisia vaihdellessa ja tulevaisuutta suunnitellessa. Aivan mahtava viikonloppu kaikin puolin, näki nopeasti perhettä, vanhoja ystäviä ja tuli tutustuttua jopa uusiinkin naamoihin, niin kummalliselta kuin se kuulostaakin, kun pienessä Mäntyharjussa pyöritään. On mahtavaa, että ihmiset järjestävät tälläisiä ”bileitä”, jonne kutsutaan paljon tuttuja ihmisiä laidasta laitaan, vaikkeikaan määrä todellakaan korvaa laatua. Meno ois ollu huikea vaikkei meitä ois ollut kuin muutama. Mutta itse kyllä viihdyn sitä paremmin, mitä enemmän ihmisiä ympärillä on. Uusiin ihmisiin tutustuminen on parasta. Kieltämättä tälläsissä tapaamisissa se alkoholi virtaa aika isolla kädellä. Itse pyrin juomaan niin harvoin kuin mahdollista, en välitä alkoholista henkilökohtaisesti yhtään. Tälläisiä tapahtumia on kuitenkin niin harvassa, että mielellään sitä vähän juhlistaa myös alkoholin kanssa, kyllä siitä ihan erilaisen fiiliksen vaan saa ja juttu lentää. Ei siitä mun ja alkoholin suhteesta sen enempää. Mäntyharjuun mentiin perjantaina ja juhlistaminen alkoi oikeastaan heti perille päästyä ja sitä sitten jatkettiin myöhään yöhön asti. Baarissakin tuli pyörähettyä, mutta eihän siellä ollu kuin meidän jengi, joten aivan sama kuin ei ois menny ollenkaan.

Hauskaa järjen kanssa

Perjantaista selvittiin hienosti. Seuraava aamu on kaikkein paras aina juhlien jälkeen! On mahtavaa herätä samasta paikasta, monen ystävän kanssa, kaikki vähän keräilee itteään, ennen kuin taas päästään fiilikseen mukaan. Toiset pohtii, että mitä sitä tuli tehtyä ja haalitaan muistin palasia yhteen. Mun ei onneks tarvinnu muistia etsiä, sen verra järkevästi osasin olla. Lauantai aamuhan alkoi sellaisella idealle, että miksei lähettäs uimaan, kun kerran on lampi tossa 40 metrin päässä. Ei muuta kuin sauna tulille ja lampeen. Olihan se vesi aivan järjettömän kylmää, laiturilta hypittiin veteen ja sieltä noustessa päässä tuntui vihlovaa kipua, kylmyyden takia. Loistavasti sai itsensä hereille tällä metodilla! Siitä saunaan ja muutaman kerran tuli käytyä pulahtamassa. Saunan jälkeen kavereille tuli nälkä ja mikäs sen hienompi tapa tehdä aamupalaa kuin grillaamalla. Ja meidän porukassa on aina tapana tehdä paljon ”tyhmyyksiä”, joten loppujen lopuks päädyttiin grillailemaan leikkimökkiin. Raahattiin sähkögrilli mökkiin ja kolmen jatkoroikan ansiosta lopulta saatiin sähkötkin sinne. Ai, että, aivan mahtavuutta! Päivä jatkui samoissa merkeissä kuin perjantaikin. Hieman juomapelejä ja ihmisiä alkoi valumaan ovista ja ikkunoista mestoille. Tunnelma oli katossa aamusta pitkälle yöhön. Sunnuntaina taas heräiltiinn samasta osotteesta, iltapäivällä kaikki lähti omiin suuntiinsa. Tälläsiä juttuja järjestetään harvoin, niistä pitää ottaa kaikki ilo irti mitä vaan mahdollista. Nää on niitä asioita, joita voi odottaa kuin kuuta nousevaa! Seuraavaa kertaa odotellessa. Elämä on elämistä varten, ei sitä turhan tosissaan pidä ottaa. Hauskaa saa ja pitää olla! -Aaro
Tosiaan uimassa käytiin. Jäätäkin oli pikkusen, kylmää oli. Ensin vähän täytyi pomppia laiturilla, että jäät hajos ympäriltä. Ei ihan uskaltanu hypätä jäästä läpi, ois saattanu vaikka sattua.
0 0 votes
Article Rating

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Kommentoix